Бягаме далеч от прегрешение и спазваме Дюкан без нарушение - 154

• 27 254
  • 541
  •   1
Отговори
# 450
Lucie дай линк ако може

# 451
Нелсънчеееееее   love001 Kissing Heart kiss kiss kiss

# 452
baby_doll, благодаря!   bouquet
Ще пробвам с ментови капки, чаят нещо не помага, много ме боли стомаха, ужас. Чудя се дали не е от нещо дето съм яла вчера, ама аз ям едно и също все, не съм променяла.

А аз да ви се оплача, как се депресирах сутринта. Идвам на работа, една ентусиазирана, доволна, че зимното яке ми хлабавее леко, амбицирана и т.н. Влизам в редакцията и съм сама, някакъв читател дошъл да носи снимки за публикуване. И изведнъж, както говорим, като започна: "Аз съм един от най-старите инструктури по боди билдинг и да ти кажа, трябва да дойдеш при мен, ще ти дам хапчета, ще те тренирам и за нула време ще заприличаш на човек. Не може така дебела да ходиш по улиците, то някой ще ти каже, че тея хапчета вредят на здравето, ама по-важно от него е как изглеждаме, не може да си дебела!" Направо се втрещих, как някакъв непознат ми говори и уф... Ама ще се стегна де, някой и друг шут няма да ми е излишен  Laughing .

# 453
Lucie благодаря видях ги това е неуписуемо голяма разлика. дано успея

# 454
Umbra, дано да помогне  ritnik И избщо не му обръщай внимание на тоя. Бях втрещена като прочетох  ooooh!. Как не си го хлопнала с нещо, не знам.

# 455
  • София
baby_doll, благодаря!   bouquet
Ще пробвам с ментови капки, чаят нещо не помага, много ме боли стомаха, ужас. Чудя се дали не е от нещо дето съм яла вчера, ама аз ям едно и също все, не съм променяла.

А аз да ви се оплача, как се депресирах сутринта. Идвам на работа, една ентусиазирана, доволна, че зимното яке ми хлабавее леко, амбицирана и т.н. Влизам в редакцията и съм сама, някакъв читател дошъл да носи снимки за публикуване. И изведнъж, както говорим, като започна: "Аз съм един от най-старите инструктури по боди билдинг и да ти кажа, трябва да дойдеш при мен, ще ти дам хапчета, ще те тренирам и за нула време ще заприличаш на човек. Не може така дебела да ходиш по улиците, то някой ще ти каже, че тея хапчета вредят на здравето, ама по-важно от него е как изглеждаме, не може да си дебела!" Направо се втрещих, как някакъв непознат ми говори и уф... Ама ще се стегна де, някой и друг шут няма да ми е излишен  Laughing .
Такива нагли търговци(едва ли е треньор в истинския смисъл на думата) много ме ядосват smile3513
Ако беше добронамерен щеше да ти каже да потренираш, да си избереш спорт, който обичаш. А така - ела ми плащай, аман значи. Хич не се връзвай, ти си знаеш, че се бориш и малко по - малко ще отслабнеш и без негова помощ! Никаква депресия - прегръдки Hug

# 456

Здравейте- кой питаше за мен Весито  Hug  жива съм - имам безумно много работа, постоянно изниква допълнителна, преглеждам темата по диагонал два-три пъти дневно, колкото успея, признавам си, че чета избрани постове, да не изпусна нещо важно като:

Откровенията на Кри  Hug  и Горда  Hug
Снимките на Мерито - убийствени      bouquet
Откровенията на Тунинг -  Hug
Снимките от Бургаската среща- страхотни сте всички   bouquet   bouquet   bouquet  
Мернах много нови никове - добре дошли и успех   bouquet
Денни  и на мен ми беше приятно   bouquet

Свиквам с новото ми кръвно, нормалното, онова дето загубих преди около 5години и замених с ниско. Е сега вече не е ниско, от няколко дни все показва нормално и сутрин и вечер, незнам дали е аномалия някаква моментна или наистина се е нормализирало, но ми оказва влияние на физическото състояние. Дано скоро се ориентира.

Гушкам ви  Hug  Hug  Hug

# 457
umbra,ето ти един от мен ritnik
a този дето ти говори така,толкова му е акъла.
Ти си умна и сама знаеш верния начин.
Не се депресирай,а се усмихвай и да видим другиа път като доиде какво ще приказва.  action032

# 458
  • бургас/софия
най-накрая съм -
за 3 дена само 100г (в П дни), но нищо. изобщо не ме притеснява. днес ще нагъвам любимата ми сиомга, след малко я мятам на тигана.

исках да ви питам за тая пуста извара, купих на маджаров 58 калории на 100г, но никъде не пише че е обезмаслена.. на вкус е тричава и суха и безвкусна.. и предполагам, че би трябвало да съм нацелила този път.. аа пише че е от суроватка..

аа и друго се сетих. може да си сготвя мусака с тиквички вместо картофи.. някой правил ли го е да каже как?!

решила съм да правя вариант 3 дена и 1/2 П и останалите 3 и 1/2 ПЗ.. за да не се събират толкова П и да се помни лесно.. мислите ли, че е ок? или по-добре 4П/3ПЗ??!

чао от мен, отивам край печката да си пека сиомгичката, това си е равносилно на гала вечеря за мен Simple Smile
успехи с тигани и без
и много -

# 459
nuance и с тиквички и с патладжани става , на мен най-любима ми е в комбинация и от двете , но слагай по-малко вода , че тиквичките пускат много , а не поемат като картофите.

Успех  Peace

# 460
Umbra, да не е Белчо Христов?Как така ще те тренира, да не си състезателен кон? Joy Много лесно се депресираш  Naughty, на твоя ръст с тези килограми- не си дебела , че да се пръскаш, ще ме прощаваш. Остави ги да пасат трева и си прави Дюкан. И в бъдеще им казвай, че в Арабия като се "взема" жена се наплаща теглото й в злато. Фръц! Мен сигурно заради това там не ме искаха  Joy   Joy

Маме от франкфурт, майонезата е на Du Darfst , Salatgenuss

nenq , виж рецептите във блога.

# 461
Ох...Да се оплача,пък дано ми олекне малко...
От многото вода (2л. ) на ден,май започнах да изхвърлям песъчинки от бъбреците....Малеее как боляло тва.... ooooh! ooooh! ooooh!

Сигурна ли си? Защо не се консултираш с лекар?
Консултирах се вече.......Преди пиех отвреме навреме по една бира и се спасявах..Ама сега ooooh!
ДоФтура рече да отида да ме види с ехограф....

УМБРА....Айде ,един ритник и от мен....Как позволяваш на такива сополкьовци да ти влияят на самочувствието бей!!! Малеее тоя луд щях да го направя...Да си говори сам!
Той дори да те познаваше пак не е редно така да ти говори.Личи си колко му е възпитанието...

Я горе главата и ако има друг път да го навреш в миша дупка тоя никаквец!!! #Cussing out

# 462
Ох, друго си е да ме понаритате  Laughing . Аз лесно се спихвам, ама не трае дълго, вече ми мина дет се вика, кат на куче! Аз не, че не казва истината нали, но ме втрещи това, че може някакъв непознат да е така нахален и да те обижда в лицето, без да си мисли, че те обижда. Никога не съм имала особено големи комплекси от външността си, особено, защото не ми личи толкова колко килограма съм, ама това беше най-невъзпитания и брутален случай да ми говорят така.

rien,  Joy представих си се като състезателен кон, хаха.

TheNMaster, стискам палци всичко да е наред с ехографа и да не ти се случват повече такива болки.

# 463
Благодаря Умбра...ха сега виж какво съм допълнила в предния ми пост .. Laughing Laughing Laughing

# 464
момичета някоя може ли да ми каже по колко coca cola light мога да пия на ден че никъде не прочетох а аз я харесвам много  Simple Smile а и ми е единствена утеха срущу сладичкото

Общи условия

Активация на акаунт