За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 915
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Еееееее хайде честити зъбета, че много озъбили се този месец  Mr. Green
Аз сега очаквам мааалко спокойствие като ни излезнаха всички за този етап  Praynig

Люска, много е неприятно с тези мъдреци  Sad Ама защо ще ти ги вадят, излезнали ли са? Че аз имах един, който беше тръгнал, но в корена на предния и не можеше да пробие, та ми цепиха венеца, за да го изкарат и после си ходих две седмици надута, все едно за боксова круша са ме ползвали  Embarassed Confused Дано мине лесно и безболезнено  Hug

Пебси и аз като чета какви панти се очертават Косето и Данчо, си мисля, че Криси е доста спокойна и въобще не ми създава проблеми, а пак й се ядосвам от време на време  Embarassed

Еск, за цъкането, майкато ми я беше научила (като бях в болницата и се гледаха миналата година), много беше смешна  Joy hahaha
А за бърборенето, вече си мисля, че повече думи от мен знае, всеки ден по няколко нови употребява  Shocked Heart Eyes

# 271
Еск,абе те знаят ВСИЧКО,но просто не искат да говорят! Wink Ще видиш ти Деси като ти забъбри някой ден,ще се видиш в чудо! Crazy
И честито зъбче!  bouquet Ние сме си с 8,а единия кътник се е оформил вече под венеца,но не избива и не избива! Close

Илиянче,няма как да не им се ядосаме!По цял ден с тях,а на тях им е скучно и се чудят каква беля да направят! #Crazy Ама са си ни добри децата! Heart Eyes

И Лизи обича да цъка с език,но рядко.Предпочита възклицанията- Оо,Болеее! -Оо,Боже! или Манеее-Малеее! Laughing

Мунка, Hug Оправяй бързо компа! Peace

# 272

Оо,Болеее! -Оо,Боже! или Манеее-Малеее! Laughing
Все едно за Криси съм го писала, по същия начин го казва и тя  hahaha Joy Joy Joy Heart Eyes
Цунки за Лизито  Heart Eyes
Трябва да ги запознаем някой ден, ще намерят общ език  Joy Wink Hug

Ама си личи, че някой ми помага в гледането на малката, от сутринта незнам вече колко пъти чета и пиша тука  Crazy

# 273
Поправям се-едното ръбче на горния кътник е пробило! newsm44 Аз я пипах все на долните,щото ми се струват по-подути,а то... Party

Илиянче,много ще се радвам,наистина ще намерят общ език! Grinning Много ми се иска да се видя с всички вас,но май няма как! Tired
А О,Боже има няколко варианта -Боле,Боде,Бозе! Laughing
Обаче все са на място-като се спъне и може да падне или в други ситуации! Mr. Green

# 274
Ама наистина много озъбили се има тези дни! Честити зъбчета на всички  Hug

При нас любимите думи са коте, оти (още) и дай  Laughing Иначе и ние водим едни чудни диалози  Grinning

# 275
  • София
Абе много говорят тези моми, после защо жените били толкова приказливи  Sunglasses

На Пепи любимото е да казва "Дя би дя", в превод "Да бе, да", научил го е от мен. От скоро започна на място да употребява един от най-важните и най-често чувани от мен изрази "Ня" - демек "Не". Също много често казва с интонация "Такаааа" и "Опааа" Само ме притеснява, че всичко го докарва много мИеко, а ние всички говорим много твърдо. Той също цъка с език и казва как баба кашля и как хърка деди, все едни много важни и стойностни умения Wink

Ками, да се оправяш бързо с пръста!

Люси, на теб пожелавам да прескочите драмите, дали пък няма някаква подходяща упойка, съвместима с кърменето.

И да отбележа прекрасните снимки на Лизи, страхотна фризура.

# 276
ками, нещо пропуснах защо ще ти цепят пръста  newsm78 дано нямаш проблеми - че ако набира направо си е страшно  ooooh! на мъжо му набираше доста години и маза с какви ли не неща - от лекарства до бабини илачи, пък накрая кво му стана на  тоя пръст - и сам се оправи  Rolling Eyes та дано не е толкова гадно  Rolling Eyes

Павлинче, за 2/0 ветераните не се поизнесоха - едва ли някой му се размърдва мозъчна маса ... разбрах обаче, че никой не го е правил, поне никой не се обади, та спирам да ги чета, че само дивотии бълват там  ooooh! пък ти импровизирай по собствено тълкуване  Wink
а иначе и при нас е същото положението с зверчето  Twisted Evil навън е много кротък и гледа хрисимо, обаче у нас направо не се трае понякога  #Cussing out особено днеска - кви ли не неща натвори, разсипа, омаза, счупи и три пъти пусках прахосмукачката  Close а бе до довечера, ако я кара така, май ще ми се залепи на шамара  Thinking поне не е агресивен и не хапе - само дето мойта коса от милост така я дърпа и така ми стиска лицето, че незнам  #Cussing out

# 277
pebsy, Iliqnche, как зажравих и аз това важно нещо, което казваме - Уеуеееее и Мауееее (леле и мале) и ги казва така, защото ние с баща й така се лигавим като й говорим и тя милата, така ги е научила  Crazy

# 278
pebsy, Iliqnche, как зажравих и аз това важно нещо, което казваме - Уеуеееее и Мауееее (леле и мале) и ги казва така, защото ние с баща й така се лигавим като й говорим и тя милата, така ги е научила  Crazy

Laughing По-добре спирайте с това,да не стане като оня в Господари на Ефира,дето се обади в някаква игра и го пита водещия -Кой е верния отговор? и той отговаря- Уейка!  Joy А водещия-Ами съжалявам,но това не е верния отговор! А то си беше точно това-Лейка! Mr. Green Много съм се смяла като го гледах!Та да не схване Деската и после... Laughing
http://vbox7.com/play:8da1c1a9

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 15:04 от pebs

# 279
Здравйте и от нас.

Малката спи, а аз ви чета докато не се е събудила. Видях, че има наколко дюканки тук. Аз съм на този режим от месец и половина и вече съм неузнаваема  Laughing ( и много скромна ).

Иначе се гледаме с малката и се опитвам да си намеря работа. Толкова е трудно да те вземат някъде на работа с малко дете, сякш съм прокажена. Като кажа, че имам дете на година и 5 месеца не ми се обаждат повече.

# 280
  • Асеновград
Привет и от нас  Hug
Ние вчера водихме Ани на детски център-откриха и при нас най-после,че и 2ри ще отварят в скоро време.Много се забавляваше тя,за 1ви път не ни обръщаше внимание и не ни търсеше  Shocked .Днес бяхме на гости на кумицата ми,която има момченце на 1,2г и много си играеха 2мата,изобщо много кротка напоследък,чак ме е страх да я похваля,все едно не е моето дете ,ама дано така се запазя нещата,че иначе не се издържаше.А също така от 5 нощи не е пила мляко през ноща  Praynig сама не си го търси,буди се  заради навика,но заспива без АМ . Сега чакам една приятелка на гости, да ми даде покана за сватба  Party.Пак ни чака сватбен маратон  Laughing на 25 април сме на сватба на морето,на 2 май,на 25 юли.... Crazy

Малко снимки от тия дни,на който му се гледат
 http://krasikisova.multiply.com/photos/album/41/41#59
Хайде до скоро,че идва  Hug

# 281
Краси много хубави снимки на малката кокона  Heart Eyes (и да знаеш, лееекинко ти завиждам за сватбения маратон  WinkHug

Ески опасни са дребните ей. Всичко имитират  Joy Joy Joy

kalinchita за съжаление това с работата е доста тъжно, мнооого ги е страх като си млада, а нямаш дете, да не вземеш да родиш като те вземат на работа, или като имаш малко дете, ще трябва да отсъстваш, ако се разболее  Twisted Evil Като че ли това е нещо свръх естествено, все едно тези хора деца са нямали и няма да имат  Crossing Arms Успех  Peace

# 282
http://pdvicheva.multiply.com/photos/album/30/we4e_sym_na_1g._i_5m. - ето го  моя хубостник, на който му се гледа,а това е клипе, само че без звук, че нещо апарата се скапа- записва и звук, но не едновременнo -  http://pdvicheva.multiply.com/video/item/12/Picture_056.avi
Супер, че в Асеновград вече има детски център- април месец като идем при мама ще го видим- дано Ани ни заведе

# 283
Супер, че в Асеновград вече има детски център- април месец като идем при мама ще го видим- дано Ани ни заведе

Rolling Eyes за Ани - незнам  Rolling Eyes по-скоро Краси би могла да опита   Wink

kalinchita, то в такива случаи не се казва, че имаш дете на година и половина  Peace а в някои служби даже те питат - "А ще раждате ли още"  ooooh! А иначе аз в отслабващата тема не се вписвам, щото там много струи, много нещо  Whistling

А с Хекси какво става??? сещам се, че и тя беше от отслабващите, дано не се е изкушила след операцията ... че сигурно е много трудно  Rolling Eyes

# 284
Е, Веси и ти, подробности- веднъж лятото я бях объркала Краси с Ани.
Момичета, днес не знам и аз как да кажа, но е много важен ден- нашия свако, с когото имахме разправии за прасетата миналата година, тази пак решил да гледа, но на мен не ми каза. Прасета няма, но понеже отдавна го подозираме, че и ни краде, сложихме камера - и днес хоп- човека си влезе в гаража ни, наля си едно шише ракийка и си излезе. Ще видим сега как ще се разправяме, като си дойде свеки, че отиде в Сф. Не ми се мисли какви скандали ще са, но мисля да използвам и да го откажа от прасетата, ужас направо, пази боже от роднини

Общи условия

Активация на акаунт