За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 918
  • 292
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Мунка, оправяйте бързо компа, че ни липсваш  Hug !
Това с часовника ме уби  Shocked ! Оставям без коментар, то е ясно за всички какъв бих написала!

Ески, това с цъкането с език при нас е достигнало друг връх - показваме как прави кончето (т.е. звука от копитата).
Честити кътничета на Деската и Лизи  Hug !

Люска, дано минат всички стоматологични манипулации леко при теб!
А Мимо бързо да се адаптира  Praynig !

Краси, браво на Анито! Порастват сладурите, спор няма! Тя, както винаги, е прекрасна по снимките  Hug !

Утре ще ви дочета и ще пиша повечко!
Все пак е края на седмицата  Party !

# 286
eхххх, човекът решил да пийне - заловиха го значи  Blush край на авантата  Stop  Joy ох, да бях аз там - какъв скандал с кеф щях да дръпнааа smile3508

# 287
Калинчита, не мога да се стърпя като прочетох перипетиите ти с търсене на работа - въпроси по време на интервюта за семейно положение, деца, сексуални предпочитания, здравен статус, религия и подобни, са недопустими. В сериозните компании са изрично забранени. Ако се окаже, че такива въпроси са задавани, и ако кандидатът реши, че не е нает поради отговора им, тогава може да си търси правата по съдебен път. Законите ни не са хармонизирани с европейските до там, но въпреки това не бива да се оставяме да ни дискриминират. Peace Не е нужно да свеждаш подобна информация на бъдещите си потенциални работодатели.

Павлинка, намерил от кой да краде роднината, кефи ме как сте го изловили само  Laughing

Благодаря за хубавите пожелания за милата ми приятелка, която си гушка вече пухкавото бебче в къщи...

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 22:36 от ДаниМакс

# 288
  • гр.Варна
Ех, Павлинка, ама бива ли така да му секвате сега рахата на човека? Naughty
Той пък и намерил от кого да краде, точно от хората на закона! newsm78
То това е шега, ама никак не е смешно. Дано сканадалите завършат във ваша полза. Peace
А снимките са прекрасни. Hug (клипчето не се отваря)  Дани много е порастнал. Hug Там където си с анцунг помислих,че е униформа с пагони. Embarassed Embarassed Embarassed "Гледам и не вярвам на очите си!" Joy Joy Joy Ама се освестих после. Embarassed

Синеочка и тя голяма сладурана. Hug И неините снимки са приказни. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

kalinchita , много добре те разбирам,мила. Преди години се явявах на изпит за следовател и там по същия начин ме нищиха-ама омъжена ли сте, деца имате ли, нямате, ама ще имате ли, ами като имате как ще се справяте и тем подобни. #Cussing out И то жени ми задаваха нези въпроси. Идваше ми да ги  #2gunfire Дано успееш да си намериш работа. Peace

Ески, Или, Кали, Мейче,  благодаря ви за съпричастността! Hug
Мен от зъболекар никога не ме е било страх и не го мисля. Ама  от сега съм притеснена за дребния. Дано намерим вярното решение и да не го тормозя много . Naughty Стоматологът ми е приятел и вярвам,че ако има съвместима с кърменето упойка ще ми каже.
Ще се радвам, ако Риши прочете и сподели своя професионален опит. Praynig Praynig Praynig

Мунка, стискам пълци бързо да оправите компа! Praynig Целувки за теб и Вали! Heart Eyes

Веси, и аз си мислех тези дни за Хекси. newsm78 Не се е разписвала скоро при нас. Naughty Надявам се,че и техният лош период е отминал и всичко е ОК! Peace

ДаниМакс, коментара ти идва много на място! Права си и законът е такъв,че не трябва да се допуска подобна дискриминация, ама при мен точно в съдебната система ми разказаха играта! Sick Тогава бях млада и зелена и съответно опетлах конците! ooooh!

Лека и спокойна нощ на всички! Hug

# 289
Питали са ме какви ли не глупости на интервюта, в една фирма ми дадоха да попълня въпросник, в който единия от въпросите беше : От коя страна се поставя ножа при сервиране?" Crazy, а аз кандидатствах за търговец.
От няколко дена не мога да позная моето момиче, сърди се, нервничи, на всичко казва не и няма. Днес я гоних да й взема биберона да го измия, а тя бяга и вика: няма, няма. Май влизаме в бебешки пубертет. И като прибавим едновременен пробив на кътник и кучешки, явно не й е лесно.

# 290
А пък най-готина беше реакцията на майка- най - добре заклчвайте и нищо не казвайте, че ще се изпокарате, да не се наложи да се изнасяте, че няма да можете да се търпите- ама че логика, няма що. Ние го дебнем от сума ти месеци, че да не му кажем, а пък като се изнеса стой,ч е гледай, абе изобщо какво да ви говоря, нямам думи.
че и без фуния тръгнал, нашия човек, че си намери и взе назаем, пък и я гледа дали е чиста, голям купон.
А за интервютата- нямам думи- като се явявах на камарата глупости за да ме назначат на последното интервю и мен ме питаха ами сега като нямате деца, ще поработиш малко после едно, след това друго, но не се притеснявай, човешко е- щях да падна

# 291
# 292

Общи условия

Активация на акаунт