За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 916
  • 292
  •   1
Отговори

164 майчета се радваме на

79 момиченца     и    87 момченца

Кръстница на темата: samorasliche

СЕПТЕМВРИйските деца полудяват в снега! (Kushi)
СЕПТЕМВРИйчето с палави ръчички не спира да прави белички! (samorasliche)
Градусите са навън под нула, СЕПТЕМВРИйче вкъщи пакости умува! (Kushi)
Със смях във снега се търкаля, СЕПТЕМВРИйчето снежен човек иска да става! (Else)
През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени! (bebe_to)
Зимни, снежни кратки са разходките на СЕПТЕМВРИйчетата сладки! (Kushi)

Първите ни бебенца: Лора и Дани на мама Hellche - 20.07.
Последният сладур: Александър на мама Very - 10.10.
Рекордна дата: 12.09. – родени 14 бебета
Най-мъничко родено: Лора на Hellche - 1.850 kg
Най-тежко момченце: Ерай на мама Berina - 4.200 kg
Най-тежко момиченце: София на мама St.Anger – 4.150 kg
Най-дълго момченце: Агоп на мама Thumbelina - 54 см
Най-дълго момиченце: Ангелина на мама Кукла - 54 см
Най-подранили: Лори и Дани на мама Hellche - с 44 дни
Най-закъсняло: Леа на мама Beerbaby - с 14 дни
Най-точни: Николай на Samira, Константин на Kamelya,
Марин на liudmila73, Мартин на Шоколадче
- родени на термин
Първо зъбче: Александър на kalaka
С най-много коса са: Димитър на Mishoka и Дария на Mika2006
Първо проходило дете: Станимира на Else

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 22:16 от septemvriiki 2007

# 1
Честит имен ден на всички именици! Пожелавам ви най-вече здраве! Мунка, благодаря за среднощната почерпка  Hug

# 2
Честито на всички празнуващи днес   bouquet Мунка и за теб специално  Heart Eyes

Пебс, супер е , че сте си в къщи вече  Hug Дано не се повтаря този кошмар вече и да е добре Лизинка  Praynig
Аз пък прясното мляко от доста време си го давам......... Дано няма някаква реакция .......

# 3
  • морето и сините вълни :)
Добро утрооо

Честит ИМЕН ДЕН на МУНКА,жива здрава и много да я слушат вкъщи  bouquet
(извинявам се за невежеството ама какъв имен ден е Embarassed Embarassed Embarassed)

Влади  вчера вечерта падна вкъщи та си прехапа джуките,че йато писна,за секунди се надуха устните му и посиняха.Голям рев беше,кръв имаше малко ама аз се стреснах да не си е избил някое зъбче. Sick #Crazy #Crazy
Легна си горкото с устни като на някой негърка Mr. Green LaughingХем ми беше смешен хем ми беше жал за горкото ми  патенце ooooh!

Тази сутрин  няма нищо надуто слава богу вече е с нормални  устни bowuu bowuuОбаче явно си е цепнал юздичката дето свързва ченето с устните отдоге ,понеже има кръв там и е като раничка.Но ще му мине...слава богу зъбите са му там Praynig

Кой е тоз ранобудник  дето е пуснал темата бе #Crazy
5,30 ч.....сън не спите бе хора hahaha hahaha hahaha

Куши да не си ти?Да вечеряте тогаз с мъжо Joy Joy Joy
лек ден от мен  bouquet

# 4
добро утро!
Честит имен ден на празнуващите днес!
Пебс-дано не се повтаря случката!

Аз все ви чета за зъбните одисеи и не вярвам,ама и днес в 5.00 ни споходи подобна екстра.Скимтя до 7-вдигна Т,изобщо само ревеше.Накрая заръфа една бисквита,дадох панадол,дентокинд,мазах зъби и в 7 заспа пак.Дано днес не го мъчат-че 3 кътника са наболи.

# 5
Добро утро и още веднъж  Hug за всички!
Дано на никой не му се налага и не му се случват подобни неща! Praynig

Аз до колкото разбрах Вали има имен ден,а не Мунка! Laughing Права ли съм? Heart Eyes
Все пак честито на всички,които имат имен ден и празнуват! Hug  bouquet Hug

Да кажа за прясното мляко-аз давам от доста време,но сега бях взела някакво,вече го забравих какво,но не беше известно. Confused Не съм предполагала,че може да се случи подобно нещо,тъй като яде от 3 месеца сигурно пр.мляко с бисквити! Rolling Eyes

Ани,Кали Мей е ранобудната! Wink Сигурно за работа е тръгнала! Tired

# 6
  • Асеновград
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО,МНОГО ЩАСТЛИВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

Ние имахме тежка вечер и нощ  Tired

# 7
  • Варна
Добро утро!
Честит имен ден на всички малки Валита и техните мами - Мунка,Куши и Люси (за тях се сещам в момента, ако има други поздрави и за тях, разбира се!), също и на големите ни Вали-та,които се крият под никовете!

Ех, не спряха тез неприятни истории да ни сполитат, ей! Заканила съм се накой ден да избера произволна тема от другите месеци и да видя и при тях ли е така...
Пебс, добре че бързо е минало и вече сте у дома  Hug

Ани, и нас ни сполетя същата неволя!Но май в по-тежък вариант. Бях решила да не пиша тук за това, за да не товаря всички, но тъй като вече се поуспокоиха нещата, ще разкажа. В събота вечерта Калоян настъпа някаква играчка,губи равновесие и пада напред - забива се в една друга играчка (от онез дето имат разни свирки и миглаки от всички страни). Някак си успява да си прехапе долната устна и почти я пробива. Толкоз кръв изтече, че направо ми се зави свят...Поду се много - чак бузата. В момента не успяхме да видим точно какви са пораженията, защото много плачеше и изобщо не можах да му отворя устичката да я разгледам. На другата сутрин, видяхме - раната отвътре е с размер на нокът примерно, много дълбока. Толкова силно се е ударил че има рана и отвън - като натъртено изглежда. Оттока спадна до неделя вечерта, но го заведохме на доктор за вс. случай. Каза че ще мине от самосебе си.Важното е, че яде - аз мислех че ще го боли и няма да иска. До няколко дни ще е като нов. Това ние първия по-сериозен инцидент и доста се уплашихме, но слава Богу - бързо мина....

Дано и Влади бързо да се оправи,миличкия  Hug

Аз пак успях да си изпия кафето преди да стане малкия узурпатор  Simple Smile Поздрави на всички и хував ден!

# 8
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ КЪМ ЛЮСИ,МУНКА ,КУШИ И ТЕХНИТЕ СЪКРОВИЩА  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 9
Ей,Поспаланка,лошо се е ударил Калоян! Confused Ще мине и те ще забравят,ама на нас ще ни побелеят косите рано-рано! ooooh! Гуш и дано няма повече! Praynig Hug Ани,и за вас! Hug

Краси,пак ли зъбки? Tired

Ками,и при нас са наболи 4-те кътника,ама кой знае кога ще изкарат! ooooh!

# 10
Малко снимки  от  тез дни
http://anibani.multiply.com/photos/album/8/8#1

# 11
на всички Валентини и малки Валенца:)(момчета и момичета) от сърце желая много здраве

Аз пък ще почерпя за здравето на моята майчица

# 12
Честито и от нас на всички имащи повод за празникей,момичета да не се бъркате нещо.Валентиновците не празнуват ли на 14 февруари?
Брави[/color],ама и ти с тези бонбони,ще си взема и трите вида.да е жива и здрава майка ти и много да ти помага Peace
Добре завърнали се на Лизи и Пебс Hug
Ани,Поспаланке ама много лошо с тези падания. SadВлади е много хубав.Той с какъв цвят на очите е?Стори ми се на една снимка като ,че ли са зелени.Гледам ползвате гардероба по предназначение. Laughing
Краси,защо и вие така цяла нощ не сте спали?
Абе нещо някои хора ми се губят.Куши,веднага се включвай NaughtyМари и тя не е писала скоро............ Tired

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 10:36 от naskaa

# 13
Влади има най странните очи който може да съществуват въобще
По принцип са синьо -сиви като към зеницата има  тук таме кафяво-жълти жилки Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всеки който го види казва че има странни очи.. Mr. Green Mr. Green
И найстина са странни hahaha hahaha hahaha
Няма такова чудо bowuu bowuu bowuu

Поспаланке уу вие много кофти сте се ударили,Влади не си е прегризал  устната(слава богу)
Дано бързо ви мине

А аз току що се наводних с пералнята,мам..а му
Влади влиза в бокса и се хлъзва и пада на теракота по гръб,изтупвам го аз от падането и го гледам целия мокър.А той милия се хлъзнал от водата и се простря на  теракота.Гледам локва вода и хлъзгаво #Crazy #Crazy
Гледам пералнята от вратата се стича струйка вода #Crazy #Crazy,гледам на вратата няква  връзка от Владовите дрехи явно съм я защипала и не е уплътнило  #Crazy #Crazy
Направо ужаст #Cussing outСамо допълнителна работа си създавам,до преди малко лъсках банята, с 1000 зора докато укротявам Влади да не се намъкне в банята при мен Sick Sick
оплаках се hahaha hahaha
отивам за манджа

# 14
  • Бургас
Привет и от мен,
ние направихме една бърза разходка, дащото малкия шеф не беше на кеф, не му се разхождаше и мрънкаше да се прибираме!
Анитка, Влади е голям бонбон! Много ме изкефи снимката в гардероба!
Поспаланче, Ани, много е гадно това с устните! Ние вече 5 пъти сме ги разбивали много яко и аз претръпнах!
Брейви, да е жива и здрава майка ти!
Честито на всички именици, малки и големи! Да са живи и здрави!
Мунка, много вкусна почерпка!
Пебс, пожелавам ти никога да не изживяваш подобно нещо!
Краси, Ками, дано днешния ден и нощта да са по-спокойни от изтеклата нощ!

Общи условия

Активация на акаунт