За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 923
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ......МНОГО ЗДРАВЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ....  bouquet  bouquet  bouquet
Аз съвсем на бързо ,че са ме нападнали свекитата....с една дума имам гости и затова хич не мога да се добера до кампа.... Crossing Arms
А и  братовчедка ми, която има детенце августинче.....утре ще ражда второто/секцио/и сме в приготовления,опитвам се да и помогна колкото мога.......стискайте палци момичета....че ми е едно свито на стомаха..... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 31
Честит имен ден на всички Валечки и Валенца! Много здраве и усмивки им желая  newsm51
Честито РД на майчето на Брейви! Да е здрава баби и много да им помага!   bouquet

Пебс, радвам се, че сте вкъщи  Hug

Мамки, някой да знае дали съществуват бисквити на пазара /освен бебешките на Хипп/ без палмово масло или т.нар. раст. хидр. мазнина ??????   newsm78 newsm78 newsm78

и тия хора за аборигени ни взеха вече  Close без коментар  Close

http://dnes.dir.bg/2009/02/10/news3979014.html

http://dnes.dir.bg/2009/02/09/news3972775.html

снимките ще гледам по-късно, че сега не успях ...

Мис Претенция, 14 февр. е католическият Валентиновден, днес е православният! Българинът нали е много модерен, та е луд фен на 14 февруари  Stop

# 32
Веси, благодаря за разяснението. И да, за съжаление не поддържаме голяма част от нашите си традиции живи, а взимаме тези на другите народи. Cry
Това за хайката и проверки на производителите не месо и млечни произведения щеше да е супер, ако беше всеки ден, а не само когато стане нещо.

# 33
Честит имен ден на всички именици днес! Да са живи и здрави много късмет да им носи името!   bouquet

Брейви, честит рожден ден на твоето майче! Да ти е жива и здрава!  Grinning

Веси, то българинът не е модерен, той е гъзе... А за бисквитите - Плазмон, но те пак са бебешки, т.е. има ги само в бебешките магазини и не са никак евтини.  Wink

Ваня, съжалявам за кученцето  Sad Дано се намери все пак  Praynig

Мики е голям сладур и чаровник както винаги  Hug

Мис Претенция, при мен пък става обратното. ВИнаги ми се 'лепят' други деца. даже плачат като си тръгваме и искат да идват с мен. Да не говорим, че и ревнуват от Деси. Ами си е до симпатия, не че не харесват майките си, просто като любимото животинче  Mr. Green

Куши се изгуби тотално....

Пипи Дългото Чорапче

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 22:59 от Escarina

# 34
аууу, това красиво Пипи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 35
Честит празник на всички празнуващи и от мен- той почти свърши празника, но както и да е, чак сега я сколасах.
За паданията си е кофти тръпка, ние го минахме тъкмо бяхме проходили и супер нестабилни, един батко ни бутна върху ръба на дървена маса- щяха да ни шият, но мазахме с кислородна вода, за да не се замърси( по съвет на местния хирург) и на следващия ден беше вече извън вариянт ев и кройка, но пък как тече кръв от устата, не е истина.
Пебс, много се радвам, че вече сте вкъщи- като знам какъв кошмар, напълно разбирам какво ти е на душичката, дано не се повтаря нито това, нито нещо подобно.
Хекси, добре си изглежда Алексчо на снимките, не се притеснявай, ще му мине, а ти се пази, че му трябваш здрава и права.
Целувам ви и лека спяща нощ на всички, а линк за снимки ще пуска да ни видите колко сме големи- днес умрях от яд- Дани като се увеси на врата на една мома( с около месец по-голяма) бяха такива капии, а ние с майка и не можахме да ги снимаме- то апарати, то батерии, а после цц, изтървахме мига да ви покажа моя любовчия.
Има ли някой луднал на тема машина за хляб- ние ще си купуваме и нямам търпение да я вземем- от мерак сме взели една на заем- всичко си прави, тъкмо като за мен, мързелива работа.
Ески, много готино Пипето

# 36
Момичета много ви благодаря за пожеланията много им се радваме! Аз естесвено пропуснах да спомена че е Св.Валентина, то малко хора го знаят. Иначе ние на 14 не празнуваме, но не отказваме поздрави като ни се обадят Simple Smile
Пък когато говоря в първо лице мн. число имам предвид дребния Simple Smile

Много лошо с тия падания и инциденти, и ние сме се прехапвали, но по-леко.

Вярно че Влади е с едни такива много хубави зелени очи, Наска как забелязва!

Мики Мишето да не показва колко голям ще стане и къде му е главата? Simple Smile много усмихнато дете, винаги да е такъв щастлив!

КалиМей тука покриваме цялото денонощие няма празно Simple Smile

Краси какво беше снощи миличка? дано да сте добре и тази да е спокойна!

Лекси много точно си го казала за "малкия шеф" това са те Simple Smile

Ваня  Hug

ДаниМакс хайде давай снимки Simple Smile

Брави много обичам моцарти Simple Smile да ти е жива и здрава майка ти!

Люска супер почерпка  Hug много мъчно за колежката Sad

Берина стискам палци всичко да мине добре!

Пипето е много сладко и миниатюрно  Laughing

Веси мерси за статиите, я по-добре да не коментирам!

# 37
Добро утро!
Аз да се разпиша рано-рано преди да са ме грабнали задълженията.
Ески-много е сладка Деси Hug
Аз да попитам-може ли от  зъби да у секне апетита на моя син?

И да почерпя за моят РД:

# 38
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАМИ!

Да си жива и здрава и много обичана и щастлива!

На Маринка винаги и намалява апетитът по време на пробиването на зъбките.

Ескаринка, Деси е най-сладката Пипи Heart Eyes Heart Eyes, усмивката й ми оправи сутрешното настроение

Мики, Мишо е разкош... голяяяма красота

# 39
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАМ smile3525 nbirthday Hug

# 40
  • Варна
Честит рожден ден, Ками! Много здраве, щастие, усмивки и обич!

По въпроса ти за апетита - при Калоянче около една седмица преди да излезе зъб апетита чувствително намаляваше.Направо си отказваше да яде...

Десинка много сладка  Heart Eyes
Павлинка, на мен ми се беше промъкнала тази идея в главата, аме нещо се разкандърдисах. Я кажи - как е на вкус хляба?

# 41
Честит Рожден Ден,Ками!Много здраве,щастие и късмет ти желая!

Еск,ама мноооого е готино Пипито!А нали нашата котка се казва така и много ми стана миличко като видях снимката!А тази усмивка направо може да те разтопи!Много гуш и целувки на сладкишчето! Hug Heart Eyes Hug

Маги,опс, Мики,Мишето както винаги е невероятен!Много е фотогеничен и е станал голям мъж вече! Heart Eyes Нямам търпение като се оправи времето да се видим и да го нагушкам! Hug Hug Hug

Ани,страшен е Влади,и на снимките,и на клипа!И много прилича на теб! Wink  Hug Heart Eyes

Лизи днес се събуди в ... 6:40! Shocked Не се е случвало никога!Аз едва гледам! Tired Май пак зъбките я погнаха!Пак ще започваме зрънцата! ooooh!

# 42
Ч Е С Т И Т  Р О Ж Д Е Н   Д Е Н,  К А М И!!! Да си много здрава, щастлива и обичана! (вместо букет)

Ескарина, ама с мерак да го папнеш това Пипи! Laughing Нашите млади септемврийки от сега си личи, че ще са красавици, спор няма. Naughty
И значи, тъй, а?! Лепят ти се дечковците Laughing, че и на Деси се сърдят,а? Ееей на, сега вече имам стимул да се повталя малко, че да вземе моят син да ме харесва. Я чакай да отида в албума да те видя как изглеждаш. Сигурно Деси на тебе прилича. Grinning

# 43
  • гр.Варна

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, КАМИ!
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ДА СИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА, ВИНАГИ ОБИЧАНА И УСМИХНАТА!

Ама това Пипи наистина да го изпапка човек! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ески, да нацелуваш малката Пипилота от нас!  love001  love001  love001

Пебсче, на нас това ни е обичаен час за ставане, че и по-рано се е случвало. #Crazy
Колкото по-късно го сложа да спи, толкова по-рано става това талъсъмче. ooooh! Раннобуден като баща си е. Crossing Arms
По-бързо да ви минава зъбната криза! Praynig Praynig Praynig

# 44
ЧРД, Кам! Бъди здрава и много, много щастлива!!!

Павлинче, много хубаво тесто правели машините, на което обаче трудно устояваш и трудно се наяждаш  Embarassed /т.е. много вълви хлебецът  Embarassed/ което не е никак здравословно  Mr. Green и с Дюкана не знам как ще го вържеш   hahaha

Общи условия

Активация на акаунт