Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 895
  • 295
  •   1
Отговори

166 майчета се радваме на

81 момиченца     и    87 момченца

Кръстница на темата: Vaniaа

През СЕПТЕМВРИ сме родени, всичките послушни и засмени! (*clara*)
В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра! (Else)
Пролет пъстроцветна чака вече СЕПТЕМВРИйското човече!  (samorasliche)
Слънце хубаво напича,СЕПТЕМВРИйче бодро,бодро тича! (Красииии)
Пролет се задава вече,навънка иска СЕПТЕМВРИйското човече! (Красииии)
В парка слънце грее, а СЕПТЕМВРИйчето между дърветата дивее! (Else)

Първите ни бебенца: Лора и Дани на мама Hellche - 20.07.
Последният сладур: Александър на мама Very - 10.10.
Рекордна дата: 12.09. – родени 14 бебета
Най-мъничко родено: Лора на Hellche - 1.850 kg
Най-тежко момченце: Ерай на мама Berina - 4.200 kg
Най-тежко момиченце: София на мама St.Anger – 4.150 kg
Най-дълго момченце: Агоп на мама Thumbelina - 54 см
Най-дълго момиченце: Ангелина на мама Кукла - 54 см
Най-подранили: Лори и Дани на мама Hellche - с 44 дни
Най-закъсняло: Леа на мама Beerbaby - с 14 дни
Най-точни: Николай на Samira, Константин на Kamelya,
Марин на liudmila73, Мартин на Шоколадче
- родени на термин
Първо зъбче: Александър на kalaka
С най-много коса са: Димитър на Mishoka и Дария на Mika2006
Първо проходило дете: Станимира на Else

# 1
Здравейте и то нас!
Ние сме ок,повечето време си изкарваме навън за радост на малкия и кошмар за мене #Crazyтова дете няма спирка.въобще не се заиграва с децата, а само обикаля.Като пантелей пътник е.Сега когато прочетох поста на Красиииии и Кали направо се уплаших.А и ние сме като Радостинка,който ни хвани за ръката и тръгва. Sad
Иначе всички дребчовци от снимките са страхотни.Много гуш за момченцета и едно яко гепи за момченцата.
Честито на всички имащи повод за празник тези дни.
Незнам дали знаете но цяло Хасково е в паника за земетресението предречено от един астролог в ноща срещу Велекден.Уж не се поддавам на такива неща,но всички като започнат да говорят и се замислям малко.После пак си викам,че това си е пълна глупост. newsm78
Хекси,сигурно Алекс е от онези по-чувствителни деца.Нашата кака беше такава и впрочем още е така.Направо се разболява от мъка.Много тежко ги изживява нещата.дано да свикните скоро с яслата. Peace
ама аз съм била първа.

# 2
  • гр.Варна
Честит рожден ден на Емко!  bdbaloni
Да расте здраво, щастливо и обичано дете и да бъде най-добрия батко!
newsm51

Красиии, много съжалявам ,че си преживяла такъв ужас! Hug Hug Hug Предполагам как си се чувствала в този момент и определено не го пожелавам на никого. Добре,че не си била сама с Ани! Praynig Praynig Praynig Много ви прегръщаме и двете. Hug Hug Hug

Кали, ужасно е това ,което разказваш! Cry Cry Cry Дано да е само слух! Praynig

Насе, откакто казаха това за земетресението по вашия край не спирам да ви мисля. Дано да са само слухове. Praynig Praynig Praynig Какво ли ви е сега в ума и в сърцата? newsm78 колкото и да не се поддаваш на паника, като започнат отвсъкъде да ти говорят едно и също, няма начин да не се притесниш.  Hug Hug Hug

Кали Мей, честити прически и на двама ви с Тони.  bouquet 
Ние Мимо редовно го минаваме с машинката и вече не плаче от нея. Всъщност той никога не е плакал, просто протестира срещу самия факт на подстригване. Peace

Сега чакам да ми изпратят снимки от днешния празник в ОДЗ-то на Мимо и после ще ви ги пусна.

Приятен ден!  bouquet

# 3
  • морето и сините вълни :)
Краси да ти кажа честно аз ако бях на теб щях най любезно да помоля да ми върнат детето че си тръгваме.И хич нямаше да го оставя в чужди ръце да го мачкат камоли пък да се снимат.Тез нормални ли са #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Аз не съм боядисвала яйца,ама вчера си доизчистих кухнята Joy Joy,слава богу не се сецнах тоз път.Обаче друга простотия направих,прах си пердето на ръка и не махнах кукичките и уж проверявах в легена за кукички-нямаше .И го люснах в кенефа.Прострях си пердето,изсъхна,изгладих го и гледам половината куки липсват #Crazy #Crazyиде ми да се гръмна направо hahaha hahaha hahaha.Голяма съм патка ooooh! ooooh! ooooh!

# 4
  • Асеновград
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМКО!   bouquet  bouquet  bouquet

Насе,и Ани не си играе с децата,а обикаля постоянно,а аз след нея.Направо си се гоним постоянно  Crazy Днес за миг я изпуснах от поглед и ми пречерня  Rolling Eyes
Еск, с работата сме до кривата круша  Rolling Eyes Много бавно става всичко  Confused Но важното е,че е започнато.Днес поне ни докараха плочките за двора,че ги бяхме поръчали,а нямаха толкова налични в момента...И тия дни започваме да ги лепим.Но в завършен вид двора ,може би е другото лято  Rolling Eyes А за детската тия дни отиваме да купуваме боя и паркет и да ги слагаме  Hug
Ани,то всичко стана за секунди,в момента в който я взеха,аз им я дърпах от ръцете, на мен също не ми е приятно някой да ми мачка детето  PeaceЛошото беше,че и те я дърпаха..

# 5
Ееее,аз ако бях как щях да запаля моторетката #2gunfire #Cussing out - нормални ли са тия хора така да правят с чуждите деца
 Crossing Arms

# 6
  • София
запис

# 7
ЗапИс и от мен! Blush
Ние сме в малък град и все се надявам да няма такива страшни неща!Иначе Лизи я закачат,но тя пък гледа мръсно и не говори на никой! Mr. Green А ако я вземе някой (говоря познат,непознати не са я пипали до сега) започва да плаче и да ме вика и да протяга ръце! Heart Eyes
Кали,а за кой парк става дума?Че не знам ти къде живееш! Blush

# 8
  • Кърджали, България
Леле, Краси, направо настръхнах, като прочетох за неприятната ви случка  Shocked Пазете се много!!!  Hug  Hug  Hug

Кали, дано да не е верен слухът  Praynig Добре, че сме в малък град (въпреки че изобщо не сме застраховани!), но очите ни трябва да са не на 4, а на 8!

Оооох, Ани, пак ме разсмя  Joy

Люска, чакаме снимкитееее  Heart Eyes

Насе, то верно голяма паника е настанала в Хасково! При нас (в Кърджали) също се усеща, даже имам познати, дето за Великден щели да ходят на морето  Rolling Eyes Аз не се поддавам, каквото има да става, ще стане, от съдбата си не можеш да избягаш! Струва ми се, че застрахователите много раздухват нещата, познай кой най-много печели от това...  Peace

А Иви вече се заиграва навън - на пясъка, на пързалката, бута количка, особено й е интересно, ако има и други деца. И даже вече командори и малки, и големи  Mr. Green

# 9
Благодаря ня всички ви за милите думи за моята фурия  Hug Кали, вярно е, заети сме вече  Mr. Green, но ако ни 'отсвирят' - вие сте  Hug Hug Hug Ама той щом Алекс на Лекси даже вече и името й знае на Деси, скоро няма да е Wink Ох, не знам, много ми е странно да ги пиша тия неща - хем весело, хем странно  Grinning

пебси, да продължим темата за отчитането и тук Wink Отсега свиквай да тъчеш на два стана  Laughing Сериозно, много е вълнуващо като споделя някой за бременността си, някакси съпреживявам отново моята и ми е толкова мило, предполагам, че и с другите момичета е така  Party А да знаеш и аз как искам да се видим Hug, но вариант не виждам и аз, защото нямаме някакви близки роднини в София или Костинброд, приятели имаме, но с тях се виждаме или в Русе или в Ямбол, но основното е, че нямаме и кола...  Rolling Eyes А направо ми се прииска да я чуя Лизи как го казва това за Деси  Hug

Насе, вярно е, че не вяраш, не вярваш обаче около теб като се говори постоянно и няма как и ти да не започнеш да мислиш за това. Пожелавам ви от сърце да са наистина само грозни слухове  Praynig Hug

Краси, случката наистина е ужасна. Много ми е неприятно и на мен, когато чужди хора започнат да закачат Деси. Тя по принцип се дърпа, но някои наистина са по-настоятелни. Ужас, дано не се случва на никой нещо с детенцето му.  Praynig По работата явно са тръгнали нещата, с едни плочки двора ви ще изглежда доста по-различно и изведнъж ще изглежда, че работата доста е понамаляла, ще видиш  Peace Нямам търпение и аз да си подредите къщата и да я видим оправена  Flutter

Инче, чакаме да ни покажеш яйцата Wink

Саморасличе, пожелавам ти желанието ти за втора линийка да се сбъдне, когато поискаш  Hug

Ани, ти си голяма фурия, браво на теб  Grinning Ела и вкъщи да изчистиш прозорците, че нещо мен ме е домързяло и само пердетата са изпрани (където ги има въобще;))

Хю, да ти кажа не е само от хормоните, въпреки че и те сигурно доста помагат. Но явно тоя период, в който са ни децата, т.е. тази възраст, направо могат да те подлудят - голямо хленчете, големи ревове, не разбират от много неща, не могат да се пазят и в същото време нямат търпение да опознаят света и всичко води до беля след беля и сръдни и какво ли още не, а като прибваим и зъбите, Одисеята става направо нескончаема... ooooh! Пожелавам ти Габи скоро да се поуспокои, а на теб да извадиш отнякъде жележни нерви и мноооого търпежни елементи (както казва мъжа ми)  Hug

Аз яйцата снощи ги боядисах, но от 30 бр., имаше 11 брак. Много се ядосах, но какво да се прави. Деси не можа да види как ги боядисвам, защото стана късно и тя си легна. За сметка на това се събуди след 2 часа с рев Sad, но пък видя айцата вече готови. Няколко пъти се успкоявахме и слагахме да спим отново. Интересното беше, че тя не протестираше, че я слагаме да спи, но след 10-тина минути пак рев. Накрая си легна при мен в 00:30 и до 2:30 не беше въртене, наместване, приказване и какво ли още не. Просто не издържах вече и я върнах в леглото й. Тя пък взе, че заспа почти от раз. Абе луда работа. Днес гледам малко лошо от недоспиването... Close

# 10
  • Бургас
Привет,
Ваня, честит рожден ден на Емко! Да расте здраво и послушно дете и да е най-добрия батко!
Кали, дано не е истина, но и аз ще си отварям очите на 8!
Краси, пълен ужас си изживяла! Много те прегръщам!
На мен ми е крайно непритяно непознати хора да ми пипат детето и направо казвам, ме не може да гопипат. А и добре че Алекс e срамежлив и не би отишъл с никого и се тръшка ако някой го пипа. Хората сигурно ме мислят за луда, но не ми пука
Насе, стискам палци предсказанията да не си изпърнят ида изкарате един прекрасен великден
Хайде показвайте яйцата, че тъкмо и идея да събера. Аз утре ще боядисвам и Алекс ще помага.

# 11
  • Варна
Набързо да честитя рождения ден на ЕМКО!!! Да е много весело и щастливо дете!!!  bouquet  bouquet  bouquet за МАМА!!!

# 12
  • София
Само за секунди влизам... Много целувки ви изпращаме с Еди...

Краси  Hug  Миналата седмица в парка Заимов Нина е била с Едуард а и пред него на пързалката е имало едно русо момиченце... Някакъв мъж и жена са отишли и са я снимали най-нагло и се опитали да я дръпнат. Нина се усетила и викнала веднага на бабата... Според нея това били турци... Пазете си децата! ... но интересното е че са снимали русички момичета...

Честит рожден ден на Емко и от нас! Да е жив и здрав и много да радва мама!

После ще ви изчета назад по темата и ще пиша пак  Heart Eyes

# 13
  • София
Pebs, нашата площадка е в Южния парк в най-горния край, но такова нещо може да се случи навсякъде.

Насе, и аз бих се наплашила при такива слухове, а дано не се сбъднат.

Утре и ние ще боядисваме яйца, но Пепи е при баба си и ще боядисва с нея.

# 14
 И ние утре ще боядисваме яйцата.Направо ми настрахна косата като четош за Анито.Дано на никого да не се случва такова нещото.

Общи условия

Активация на акаунт