Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 899
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • Асеновград
Пожелавам ви да се оправите без тях! Praynig Hug

Благодаря ти! Дано  Hug Hug

# 286
Честито на всички празнували тия два-три дни, през които не можах да им честитя! Желая им от сърце здраве, любов, добър късмет, семейно щастие и много професионални успехи!   love001  Hug   bouquet

Моля се и аз Маринка да оздравее час по-скоро! Дано се оправи скоро миличката! Praynig Praynig Praynig Много прегръдки и целувки за нея и милата и майчица!  Praynig

Краси, дано и Ани се оправи скоро и да не вдига вече толкова висока Т  Praynig Но вашето педи направо ме разби - това много странно ми прозвуча, че такъв й бил организмът, да вдига по-висока Т... Не знаех, че организмите и на такива се делят... Просто ангините почти винаги са придружени с много висока Т, това може да се случи на всеки, не дай си Боже!  Praynig

Мейче, браво на твоя 'първолак', отличник е от първия ден - пу-пу! Пожелавам ви все така да приемате приключенията в детската градина  Hug Hug Hug

Чудесни снимки и клипчета разгледах, коментарите са на място Wink

И сега ни в клин, ни в ръкав - моля ви, ако имате желание и сте съгласни, да подкрепите петицията за запазване усвояването на книжовния български език. Предложението за премахване на задължителния книжовен български език е на Председателя на Комисията по образованието и науката господин Лютви Местан Shocked Shocked Shocked. На 20 март е прието на първо четене без възражение. Ако не сте съгласни с това, можете да покрепите петицията тук

# 287
  • София
 Praynig Стискам алци малката Маринка бързо да се оправя, и да се прибира вкъщи при мама и тати.
Дано и Ани се оправи  бързо и да не се налага да пие АБ.
Кали Мей, браво на Тонката. Дано все така продължава с адаптацията в яслата.

п.п.Благодаря ви момичета за милите думи за Софи  Hug.

# 288
  • Асеновград
Еск, Shocked Shocked нямам думи просто.Тия хора съвсем са изкукали  ooooh! Веднага ще подпиша  Peace

# 289
Дани, Hug прегръщам те силно, вярвам  че  Маринка вече е добре и всичко е отминало Praynig Praynig Praynig милото ми детенце ,целуни и гушни я и от мен
ох  Embarassedколко съжелявам,че няколко дена не съм влизала и не съм дала кураж на Дани когато е имала нужда

# 290
  • София
Ески, на тази петиция бях попаднал преди две-три седмици във Фейсбук, но линка нещо не се отваряше!
Благодаря, че го сподели! Подписах най-накрая! Оставам без коментар, че никак не е за форума това, което си мисля  Crossing Arms !

# 291
Здравейте майчета,

И аз много мисля за Маринка  Praynig и се надявам че много скоро ще е здрава и ще прочетем хубави новини! Много гушки отново на ДаниМакс и Маринка  Hug  Hug  Hug

Стискам палци и на Анито да не вдига Т и да оздравява!  Hug

От много празнуване не успях да се включа, затова на патерици да честитя на рожденичките Лилиан, Кукла, Емукче и Галя! Желая им много щастие на тях и близките им!   bouquet

КалиМей радвам се, че Тони така добре е приел яслата, все така че и повече да му харесва! Голямо гуш Hug

Най-после и аз качих снимките от срещата ни с Ками и Косето: http://septemvri.multiply.com/photos/album/26/26#1 а по-специално #8 е от приятелския мач - Косе играе нападател, а Валентин - защитник  Mr. Green

Ески, благодаря за петицията, eстествено, че ще я подпиша и ще я разпратя и дано има резултат, защото отдавна се вижда, че натам отиват нещата.

Лека нощ и целувки на всички дребоци и мамите им  Heart Eyes

# 292
  • гр.Варна
Силно прегръщам болните ни сладурчета Маринка и Ани! Hug Hug Hug
Дано бързо се оправят ,миличките! Praynig Praynig Praynig
Красиии, Дани Макс, много ми е мъчно ,че страдате и от сърце се моля скоро да свършат неволите ви! Praynig Praynig Praynig

Ески, петицията я подписах много отдавна, но ти благодаря,че я пускаш отново! Peace

Поздравления за послушното "първолаче" Тони и за вчерашния професионален празник на Кали Мей!   bouquet

# 293
  • Кърджали, България
 Praynig  Praynig  Praynig за Маринка  Hug  Hug  Hug Ще се оправи бързо, сигурна съм!

Краси, Ани как е днес? Дано да са се разминали АБ  Praynig

Поздравления за Тони и неговия първи "учебен" ден  Hug Дано и днес да е така, а и занапред! А физиономийките му са страшни!

Ески, и аз отдавна съм се включила!

Мунка, чудесни снимки на Валето и Косето  Heart Eyes

Ето и нашите снимки от почивката сред природата: http://syulyukchievi.multiply.com/photos/album/75/75

# 294
# 295
Дани заспа и аз се вредих най - накрая.
Саморасличе, те тия наши гости са си дежурни, така че не трябваше да се притесняваш, все пак и аз искам да се видя с хора, с които ми е приятно, и то преди пенсия Mr. Green.ммм, да, щяхме да идем на кафенце и да запознаем децата, хем и Либели да видя.А и Люската никаква не се обади, направо ще ви дърпам ушит еследващия път.
За Маринка стискам палци, дано се оправи милото, и то колкото може по-скоро. Дано вече се възстановява бързо. Уф, като се сетя как се седи в тия болници, кошмар.
Браво на Тони за първия ден.
Дано и Ани да е вече добре, душичката.
А какво става с Хекси? Не съм я засичала отдавна.
Esk, подписах петицията, ама преди това като прочетох,  Shocked
Май старата тема още е активна, който може, нека я заключи.
Дано и с \иви всичко е наред, а Пебсчето да не се ядосва за глупости.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт