Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 900
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМУК И ГАЛЯ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИАН и КУКЛЕТО СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ, МНОГО ЗДРАВЕ ВИ ЖЕЛАЯ МОМЕЧЕТА
  bouquet   bouquet   bouquet

# 256
ЧРД на Емук!!!!Да си много здрава и щастлива!!!
Честито на именниците ни!!!!
стискам палци за Маринка бързо да се закрепи Praynig
И ние бяхме на село и направо такова дивяне беше...накрая седна в една леха ис е зарина с пръст,аз що не припаднах,а той крещи от кеф...

# 257
Здравейте, мами и бебчовци.
На всички именници- да им е живо името и да празнуват още дълги години с много желание.
Дано всички сте си изкарали страхотно почивните дни.
Дани, дано Маринка вече е добре и се възстанови бързо милата душичка.
Чаках Саморасличето да се обади да се запознаем, ама не, сигурно и техните ангажименти са били доста по празниците. А и Люсито- дано само не сме се чакали една друга да се чуем, че ние за малко ходихме до село. Такъв фен на кокошки и кучета няма, наистина- като види и виква"кокошчици" и се изстрелва към тях. Общо взето времето на село го прекарах ме пред кокошките, та се надишахме на натурални миризми, но явно моето дете се очертава колибарче, да ми е живо и здраво. Като гледам и Косе е фен като нас.
А и Декста го играе калпазанка, от нашия отбор е.
Дани се бие поголовно - на село подкара бабите с една пръчка и като го питаш какво прави "Бия", с какво"с пръчката", не знам какво да го правя- плеснах го, че ми стана неудобно от хората, и беше голям рев, но не знам дали няма да го озлобя така, зашото засега на него му е игра.
Да са ни живи и здрави рожденичките и много, много обичани.
Цунки от нас.

# 258
  • София
Здравейте, момичета!
Честит рожден ден на Емук и Галя, много здраве и късмет!
Честито и на Лилиан и Кукла, бъдете много здрави и щастливи!

Честит имен ден на Жорката на Веси, да му е живо и здраво името!

Ние се върнахме благополучно от почивката, която беше истинска почивка. Толкова спане, ядене и мързел напоследък не бях намазвала! Покъпахме се и се попекохме, пък и Дани беше много послушен, тъй че много добре ми се отрази. Беше пълно с българи естествено, така че обстановката си беше като у нас. Ако сколасам след многото перални, които имам да въртя, може и някоя снимка да кача по-късно.

Данимакс, надявам се Маринка вече да е оздравяла.

Кали, много ме разсмя вашето музикално изпълнение. Да пишеш и утре за първия "учебен" ден.

Бай за сега!

# 259
Честито и на Лилиан и Кукла, бъдете много здрави и щастливи!

# 260
  • Бургас
Честит рожден ден на Емук и Галя, много здраве и късмет!
Честит рожден ден на патерица и на Лилиан и Кукла, бъдете много здрави и щастливи!

Честит имен ден на Жорката на Веси, да му е живо и здраво името!
Честито на всички именици!
Ние имаме двалоши навика. От 4 дни скърца със зъби, ужасно е просто. От същия период се тръшка и тропа с крака. Просто ми идва да го заключа някъде да си показва истерията на себе си.

# 261
  • гр.Варна
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И ВОЕННИ!  newsm51 bg

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ РОЖДЕНИЧКИТЕ ЕМУК И ГАЛЯ, ЛИЛИАН И КУКЛА (НА ПАТЕРИЦИ)!  bdbaloni

И ние благополучно се завърнахме. Изкарахме си страхотно. Но за това и всичко останало друг път, защото съм много изморена. smile3507

Целувки на всички!  love001

# 262
  • София
Честит имен ден на всички именици!
Честит рожден ден и на всички рожденици! И днешни и вчерашни, а и всички които съм пропснала.  Embarassed
Много щастие здраве и късмет на всички!
Здравейте всички. Отдавна не съм писала, но не остава време от работа, а пък през почивните дни малката беше болна на АБ, и пак не остана време да се разпиша.
Данимакс, дано с Малинка всичко е наред и вече да се гушкате вкъщи!  Praynig
КалиМей, стискам палци да мине успушно първия ясленски ден на Тони.
И благородно завиждам на всички, които са успели да отпътуват някъде за почивните дни и са отпочинали много. Кали, чакаме снимков материал.
Гледам и много сватбари е имало. Радвам се, че сте си изкарали добре. И на Инчето страхотни снимки разгледах. И на мен ми се ходи на сватба, обаче нещо моите познати не искат да се женят, или предпочитат само да се разпишат. Но нищо, вс е някой ще се престраши  Laughing.
Ками, косето е невероятен палавник  Wink. Всеки път искрено се забавлявам с вашите истории.
За сега това е от мен. Дано успявам по-честичко да пиша.

п.п. редактирам се, за да ви покажа две клипчета на Софи, ако иска някой а ги види - 1 и 2.

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 00:37 от St.Anger

# 263
  • морето и сините вълни :)
ДобрЮтро
 СТ.Анжер-немога да видя клип4етата мила newsm78
Иска ми парола и юзер
добави ме към абонатите си ако обичаш Peace

Аз след малко 6те ка4а малко снимки да жидите как и къде се возим.Обиколихме селото  с тва возило hahaha

http://anibani.multiply.com/photos/album/11/Na_selo_Starmen-#1

Последна редакция: чт, 07 май 2009, 08:46 от ani-bani

# 264
  • Кърджали, България
Привет и честити празници на патерица  Hug

Тия дни от народ вкъщи и разходки из страната не мога да се добера до компа... Успях само да кача част от снимките:

http://syulyukchievi.multiply.com/photos/album/74/74

Ето я шаферката:

Ние бяхме два дни на хижа край Джебел, после на разходка до Вкаменената гора - изобщо, възползвахме се максимално от почивката  Peace Сега ще кача и другите снимки и следобед ще чета и коментирам.

# 265
Завърнахме се от големите пътешествия и сме добре Simple SmileМного беше хубаво,искам пак Simple Smile
Павлинка,не се обадихме,щото се чудехме къде по напред да отидем и кое по напред да свършим. А и в 1 последните постове,които писа видях,че имаш гости и реших да не те безпокоя ooooh!
Случайно в центъра на Елена се засякохме с Диана/Лилеби от септемврийките/ - Борис е пораснал много и страхотен чаровник Hug
Честити празници на всички и от нас на патерици - Зло да ви забрави Peace

# 266
  • София
Ето ме и мен, вече оставила Тони в яслата!
Той си влезна вътре засмян и с такава походка все едно току що е станал собственик на сградата!
Довечера ще пиша как е минал първият му ден там!
Огромни прегръдки на всички, които ни мислите и стискате палци всичко да е наред  Hug Hug Hug !!!
А сега да ви почерпя, че освен първият "учебен" ден на Тони, аз имам и професионален празник днес - 7-ми май е денят на Радиото и Телевизията  Flutter ! Да ви е сладко:

St.Anger, много е сладка София  Heart Eyes ! А колко правилно говори пу-пу ! Срази ме с "Мама ми купи днес" - умница е голяма!
Много да я нагушкаш от мен и Тони  Hug !

Анитке, Влади очевидно си е изкарал страхотно, особено при животните! Не мога да се сдържа и да не кажа за пореден път, че има невероятни очи  Flutter Heart Eyes !!!

Инче, малката ти шаферка е бонбон и половина!

Дани, пиши как е Маринка! Дано да е по-добре вече  Praynig ! Много ви мисля и изпращам цялата си позитивна енергия да се оправи малката душичка!

Много хубав ден на всички   bouquet, довечера ще пиша пак!

# 267
  • Асеновград
Ние цяла нощ не сме спали  Cry Ани вдигна много висока Т. Заспа чак в 8:30 сутринта и още спи.Следобяд ще я водя при педи CryИ друг път е вдигала висока Т,ама сега защото е по-голяма ли какво,толкова жално плачеше и охкаше  Confused

Кали,браво на Тони! И честит празник на теб!!!
   Hug Hug Hug

# 268
  • Бургас
Калимей, честит професионален празник!
Благодаря за почерпката! Ще чакаме новини заТони!
Ст. Ангер, страхотни клипчета на Софи! Супер пее! Браво на малката бъбривка. И яденето и спори! Hug
Инче, много ти е хубава малката шаферка! Страхотни снимки! Hug
Ани, браво на Влади какъв е смел с животните! Hug
Алекс като видя 1 агне и то затворено в кошара като почна да крещи като подивял и не ми дава даже да го гушна от страх. И от кучета ни е страх нищо че иска да ги гледа от далече. Абе изобщо голям страхливко е. На мен прилича в това отношение!
Краси, стискам палци да е нещо безобидно! Чакаме да кажеш какво е казала докторката!
Алекс така не може да заспи от температурата и само реве и се гуши в мен!

# 269
момичета незнам дано Данимакс няма нищо против че казвам но разбрах от нея, че Маринка не е много добре все още затова нека да са помолим отново и да изпратим положителната си енергия да оздравява бързо  Praynig да се помолим всички заедно както сме го правили и друг път  Praynig. Данимакс дано скоро има подобрение и Маринка се прибере в къщи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт