Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 908
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Данимакс стискам палци Маринка бързо да се оправи милата душичка.  Praynig  Praynig  Praynig Дано бързо има подобрение. Пращаме ви прегръдки  Hug

# 241
ДаниМакс стискам палци бързо да й минава на Маринка Hug пък може и да не е инфекциозно  Praynig

После ще пиша пак.

# 242
  • Асеновград
Дани,аз също стискам много палци за Маринка скоро да се оправя и да си е вкъщи  Praynig Praynig Praynig Hug
Еск,добре,че не е станало нещо лошо!Господ да ни пази дечицата!  Praynig Много прегръдки  Hug Hug
Забравих да кажа  ooooh! ooooh! Ани много я е страх от балони.Преди много ги обичаше и си играеше с тях.Тя даже ги пукаше и се радваше,така че страха не й е от пукането им.Изведнъж като видя 1 балон,и то как го духаше вятъра и започна да пищи,да се гуши в мен.И оттогава направо се разтреперва като види балон  Rolling Eyes Обяснявам й ,че няма нищо страшно,единствено е склонна да погледне балон ако някое друго момиченце,и то по-голямо от нея си играе.Но все още много пищи от тях. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 20:17 от Красииии

# 243
  • София
Аз набързичко само попрочетох. ДаниМакс, бързо оздравяване на Маринка! Praynig Hug Hug Аз съм била там с Емко точно преди 1вия му рожден ден, за ден-два ще живне от системите.

Ние бяхме 4 дни на почивка в Долна баня, попътувахме и из района, видяхме доста красиви места, супер си изкарахме. Дани започна да вика на батко си 'Еко'  Laughing, вече не му казва бате и аз се кефя, щот им е малка разликата и по-добре на име. Наскоро го видях, че му е пробил част от 17-тия зъб, и вторите кътници са тръгнали, бърза да ги извади всичките. Laughing

Чака ме цяла купчина пране.... Crazy

# 244
  • София
Момичета аз да почерпя за рожденият ден  Hug

# 245
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
на
ЛИЛИАН и КУКЛЕТО!
Бъдете здрави, щастливи и обичани!

Hug  bouquet Hug  bouquet Hug

Вчера, както ви бях споделила, и аз бях на сватба. На по-изящен, стилен и красив празник не бях присъствала досега (като изключа моята собствена сватба  Mr. Green Blush ). Беше великолепно и съм изключително щастлива за тези мои приятели!
Снимки не съм правила, но като получа от младоженците, ще ви пусна да видите!

# 246
  • морето и сините вълни :)
Добро утрооо
Болничките да се оправят бързо

Честит празник на рожденничките
Ние вчера имахме  падащ ден.
като се зайнати и като се пльосна на земята да си бие главата и то в асвалта.Направо си потроши кратуната. и сме с червена цицина,вечеерта си лягаме и от лиготии и скачания си шибна главата между веждите ,рев,сополи-ужасТ на право. ooooh!
Сега сме още по разкрасени със синьо-лилава цицина1 hahaha hahaha

лек  Ден,че от малкия не мога да пишазць  bouquetж

# 247
  • София
Лилиан, честит рожден ден! Много здраве и всичко най!  bouquet

# 248
  • Асеновград
Лили,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛИЧКА!!!ЖЕЛАЯ ТИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ МНОГО ЛЮБОВ,ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ  И УСПЕХИ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ!

Много целувки ти изпращам!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА КУКЛА   bouquet  bouquet

# 249
ЧРД на Лили и Кукла - бъдете много, много щастливи и обичани!  bouquet

# 250
  • София
Момичета и аз да почерпя за рождения си ден  party023 newsm38  bigdance2
не можахме много да празнуваме, ме таткото го привикаха спешно на работа и ни развалиха плановете, но нямаше как Sunglasses
пък и двамата точат едни сополи и покашлят, чудна работа
целувки на всички  bouquet

# 251
  • София

ЕМУКЧЕ !!!
Да си жива и здрава, щастлива и много обичана!
Бъди винаги такава готина сладурана с брилиантно чувство за хумор, каквато си те познаваме!!!

(пиши по-честичко, на мен лично много ми липсваш!)
 Hug Hug Hug Hug Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Георги на Весето и на всички мами, татковци и дечица Септемврийчета днес!
Пожелавам ви да сте много щастливи и с късмет   bouquet !!!

Аз да ви споделя как моят Антон вчера ме  попиля, срази и направо бях ей така  Shocked !
Гледаме ние Music Idol и една от участничките пя на Queen "We will rock you". Като приключи да пее, Тони се размрънка, че песента е свършила и като почна той: "Уи уи уи уи кю" и пляска с ръчичките в същия такт   superuu  Crazy! Направо не можах да повярвам! Цяла вечер го повтаряше, докато не заспа! На мама Куин-фенчето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !

Хубав ден на всички и весел празник на празнуващите  Hug !

# 252
  • Асеновград
Да почерпя,моя брат е именник и след малко отиваме на вилата.Времето е прекрасно и ще направим една хубава разходка в гората Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕМУК И ГАЛЯ

Бъдете много здрави и обичани!!!

Кали,много да го нацелуваш Тони от нас  Heart Eyes Представям си го каква сладка гледка е бил и ми става миличко  Heart Eyes

# 253
Честит рожден ден на всички празниващи тези дни   bouquet
Честито и на именниците- малки и големи  Hug
Веси честит празник (пиши един ред как сте Praynig)

Ние вчера бяхме на селото ни, на Криси много й хареса, не искаше да си тръгва чак  Laughing Краси мислех да ти се обадя да се видим, че нали минаваме през Асеновград, но стана късно и бяхме криви вече  Confused Следващия път ще дойдем специално да се видим  Hug
Днес открихме сезона на късия ръкав, доста топло, като изключим поривите на вятъра от време на време.

Мейче много  Heart Eyes за малкия Тони. И на мен ми стана весело като си го представих  Simple Smile
Криси като се вози в колата и като се сменят песните от диска няма търпение, само вика "мужика" и клати крачето като започне  Mr. Green

# 254
  • София
Много ви благодаря за пожеланията!  Hug

Кали целувки за Тони. Страхотен е !

Честит имен ден на всички малки и големи !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт