Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 910
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Краси, моите съболезнования не теб и на приятелката ти! Просто живота си тече и не пита, едни умират други се раждат, трети се женят. Такъв е кръговрата и е нормално.
Ками, голям любовчия Косето! Hug
Днес на разходката едно момиченце тичаше да прегръща Алекс и да го милва, а той тичаше да се катери в мен, за да не го докосне. Толкова ни беше смешно. Таткото на момиченцето почна да се извинява, а тя не се откъсва от нас. Но нашия срамежливко хич не и обърна внимание.
Мари, радвам се че се разписа и сте добре! Очакваме снимки на порасналата Стили!
Не знам дали си спомняте, че се оплаквах, че Алекс не иска нищо да яде. Този период продължи 3-4 седмици. От почти месец му давам едни витамини и според мен от тях започна да се храни нормално и вече е песен храненето. Казват се yummi bears.Имат си български сайт www.yummibears.bg. Има различни видове. Ние приемаме витамини с минерали 30 дни по 1 мече. Наесен пак. Така са ни изписани.
Хайде лека

# 226
Люси, честит рожден ден на сестра ти! Да ти е жива и здрава и много късмет и радост в живота си да има!   bouquet

Краси, моите съболезнования към приятелката ти  Cry Спомням си, че беше писала за това. Дано след това толкова тежко преживяване всичко в живота на приятелката ти да бъде песен!  Praynig

Ками, браво на Косето, кефи ме отвсякъде  Mr. Green

Лекси, ами разбира се, че няма да се дава така на някакви си непознати момиченца! Той си е харесал Деси, а и ние лесно не си го даваме!  Heart Eyes Laughing

Кали, приятно изкарване на почивката! Искаме снимки после  Wink

Приятно изкарване на празниците и на всички други, които ще пътуват някъде, а и на тези, които ще си стоим вкъщи  Peace

Днес в Русе времето беше разкошно и си направихме чудесна разходка, но изведнъж като задуха един ураганен вятър, направо беше ужас. Счупиха се клони на дървета, вдигна се страхотна пиушилка във въздуха, прахоляк навсякъде, ние сме на улицата и не знаем къде да се скрием. Беше супер гадно. Намерихме едно място отстрани на една сграда и там три майки и три дечица се чудехме какво става и какво да правим. Някак си се прибрахме вкъщи, но мен сега много ме боли главата от вятъра.

А по повод говоренето, аз тихичко да се похваля, че Деси май се отпусна да говори и от пикника насам дори прави изречения. Започна в колата на връщане, без някой да й е казвал нещо такова: "Деси, мама, чичо ози ата" (деси мама и чичо се возят в колата), "Дадо каа ата" (дядо кара колата). А днес сутринта, понеже спа при мен, като се събуди рано сутринта и ме гледаше втренчено отблизо, аз нещо измучах и се обърнах на другата страна, защото ужасно ми се спеше, а тя след малко каза: "Мама пи тихо" (Мама спи, тихо)  Mr. Green Направо ми идеше да се обърна и да я нагушкам на секундата, но удържах фронта, че иначе трябваше да кукна и аз като Ани рано-рано. После и тя заспа пак, сгушена в мен, и се събудихме в 9:30, което си беше по-нормално време за ставане Wink

Имам и две клипчета със звук, на който му се гледат: тук и тук

# 227
Целувка за малката ми сладка адашка Деси Heart Eyes и голямо Hug казава също толкова сладко Деси както и Поли на мен ми казва, голям бонбон.
Ани направо ме изуми какви упржнения прави, браво на малката сладка акробатка и за нея едно огромно Hug
Бърборещи небърборещи, танцуващи пеещи имаме най-прекрасните, най-умните, най-смелите, най-забавнитенай-палавите, сладки, малки сепемврийчета целувки за всички от нас.
Ние също заминаваме за повече от седмица за София, аз също влизам в отбора на сватбарите, нашата ще е на 09.05, надявам се да успявам да се включвам ако не много да слушате всички и само хубваи неща да пълнят темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 228
Здравейте момичета, благодаря ви за честитките за синьото ни щъркелче. Поизчетох ви вече. Болничките бързо да оздравяват. Гледам че и доста празници е имало ( няма да ви изброявам поименно да не испусна някои ).
При нас нищо интересно няма.
Яде много и всичко хич не подбира. Малко с бабите имаме разногласия че все му дават забранени от мен храни.
За говоренето никви ни няма. Мама, тати, дядо, баба.  Имитираме животни и тва е.
Иначе е доста умничък. Имаме една съседка на носа и има бенка Grinning. Та в случаен разговор като я споменахме и нашия се сети веднага по името за кои се говори и взе да си хваща носа и да обяснява кво имала там. Та ей такива случаи доста.
Аз все си мисля че може да говори ама не ще. Има време де.
Май споменавах че вуичо ми на 3 години направо правилни изречения е почнал, та не му се притеснявам много.
Туи то общо взето ще дописвам ако се сетя нещо.
Веселко изкарване на почивните дни и усмихнат ден днес  Hug...

Уф че съм разсеяна забравих да кажа че страхотни снимки видях по албумчетата. Да нагушкате малките слънца...

# 229
  • морето и сините вълни :)
Хилоу мамита
Ние вчера вечерта тръгнахме от Варна вместо днес.Влади ме СМЛЯ  в колата.даже е меко казано смля.Просто откачи детето,искаше при баща си отпред  да кара колата и като каза да се дере с рев ,направо ме побърка,оскуба ми перушината. ooooh!
На Търговище спряхме ,там някакви парзалки на бензиностанцията имаше 1че разкърши малко кокали горкото.После се кротна понеже се стъмни вече  а него го е страх от тъмното .Накрая заспа в 9,20 и в 9,30 бяхме пристигнали вече.
Следваше упражнениоя разгъване на кошари,ала-бала.Даже небеше ял горкия #Crazy
За сметка на това днеска само плюска като за световно hahaha hahaha
Утре сме на панайр в Бяла,днес също отрази някой друга люлка,до обяд бяхме вече омазани с пръст ,кал и всички всевъзможни неща на село.Пердаши здраво през салатите,чесъна и кво ли още не  посято.Абе пълен сейр.усещам как всеки ден ще пера дрехи.. bowuu
А като видя животните агнета,кози,пилета-голям кеф ,голяма радост.
Пак ще се включвам когато мога.
За сега толкова от нас
Лек ден  bouquet

# 230
Запразнили сме яко,щом никоий не пише Mr. Green

Аз вчера се запознах с Мунка,мъжа и и Валето Mr. GreenБяха в града и изведохме мъниците.Като родени в един ден,еднакво реагираха и Косе се ядоса,че Валето му взема солетите,а Валето ,когато Косе му взе играчките.В кирайна сметка имаше малко дърпания и бутания между момчетата,но беше весело.Дано Мунка се вклчи със снимки,защото моите хич не станаха.

# 231
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug Никой няма във форума  Wink къде сте всички?

Ние изкарахме много весело снощи,сега ми е едно замаено още  Mr. Green легнахме в 5  Rolling Eyes
Ето снимчиците

http://krasikisova.multiply.com/photos/album/50/50#1

Сега малко почивка от сватби,чаккккккккк юли месец пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 232
Ей,Ками,Мунка,добра среща сте спретнали! Wink Ние тука все се канним в Сф да направим и ... нещо организация липсва! Crossing Arms Искам и аз да го видя Вали!И не само него! Crazy
Аз съм една идея по-добре!
Снощи срязах бибката на Лизи,като й казах,че Прасчо (една плюшка)  я е изпапкал! Mr. Green И тя не рева! Shocked Само заспа трудничко,чак в 23:30,но беше спала до 17 и 30!Не плака,само ни търсеше и искаше да я галя на ръчичките! Heart Eyes
В тази връзка да благодаря на Лекси за идеята! Hug Е в такива моменти се радвам,че ви има и че сте ми помогнали в толкова моменти! Hug хормони... Laughing
И сега да ви питам за нещо-Лизи от няколко дни адски много се страхува от насекоми! ThinkingПреди като беше по-малка гледаше мухите как пълзят и им се радваше,а сега изпада в ужас направо! Shocked Започва да плаче,да ме гушка...Някой да има подобен проблем? Rolling Eyes

# 233
Краси, много хубави снимки. Съболезнования за приятелката ти, но наистина такъв е живота, колкото и да ни е мъчно  Hug

Клара, честито ти мъжко бебче  Hug Целувки на бъдещия бати Ади  Heart Eyes

Пебс, незнам какво да ти кажа за бубите  Rolling Eyes Криси я е страх само като хвърчат около нея, иначе ги гони, ако са кацнали някъде и ако види мравка или друга гад да пълзи по земята ги мачка  Rolling Eyes Аз пък от това незнам как да я отуча  ooooh!

Ние изкарахме страхотно, времето беше променливо, но успяхме да се разходим, днес минахме през София за разнообразие и посетихме зоологическата градина. Криси ни подлуди там, но това е друга тема  Embarassed Иначе е във възторг от животните и още разказва на дядо си как слона се е пръскал с пясък  Joy. Видяхме се и с един нейн братовчед- връстник, поиграха си и се прибрахме. Сега оправям багажи, имам да пера, но ще го оставя за утре, че ми е изморено вече.
Приятна вечер  Hug

# 234
Не съм чела 10тина странички вече... май по-бавничко върви Великденската темичка покрай тия празници.

Маринка е в инфекциозна болница  Cry. Миналата събота ни приеха в Токуда с наченки на пневмония, лекуваха ни какво ни лекуваха, в четвъртък ни изписаха и още същата вечер вдигна 39.5 С. В петък почна разстройство, в събота и повръщане.  Нямахме никакво желание да я водим пак в болница, но тя се обезводни и остана без силички. И от снощи сме в инфекциозна. Cry Cry Няма да ви натоварвам с нашите неволи повече, стискайте ни палци да се оправи и да си дойдем в къщи по-бързо, че болничната ни система е пълен кошмар.

Сега се връщам да чета назад

Hug Hug за всички

# 235
  • Бургас
Данимакс, бързо оздравяване на Маринка! Дано скоро сте у вас и тя да е веселе а игрива!

# 236
ДаниМакс, мила, силно ви прегръщам и дано малката принцеса бързо се оправи и се приберете в къщи! Дано!  Hug

# 237
  • София
Дани, стискам палци много бързо да оздравее Маринка и час по-скоро да се приберете вкъщи  Praynig Praynig Praynig!
Прегръщам ви силно и двечките  Hug !

Аз тия дни се позагубих малко, че нали съм сама и това пусто време за нищо не ми стига  ooooh!.
Попрочетох малко, но не всичко. Благодаря за поздравленията за рождения ден на мъжо  Hug !

Косето ми напълни душата и искрено се смях на неговите изпълнения  Heart Eyes Grinning !
Ками, и ние сме от недостъпните, също като вас! Завидях ви за срещичката с Мунка - чакаме снимки  Hug !
Краси, съболезнования за приятлката ти! Дано по леко приеме тази огромна загуба! А твоите снимки са фантастични както винаги  Heart Eyes ! Аз пък днес съм на сватба на едни много близки приятели, с които се познаваме от университета; ще разказвам после.
Пебс, не знам какво да те посъветвам  Thinking ! До колкото е възможно ще я пазиш Лизито да не вижда насекоми и така; друг начин не виждам  Rolling Eyes ! Сигурно е период, дано мине бързо!
Всички, които сте заминали на някъде - хубаво да си изкарате, да си починете (до колкото е възможно с мъниците) и после да разказвате! Прегръдки и целувки на всички   bouquet !

# 238
Ех,ДаниМакс,лоша работа,но съм сигурна,че бързо ще си я приберете куклата вкъщи и ще се излекува! Praynig Гушкаме ви! Hug
Илиянче,тя Лизи не ги настъпва бубите,само ги гледа тия дето са по земята и им се радва,но защо от летящи така се е наплашила?!! Thinking Снощи тъкмо се унасяше и се сети и започна да хленчи-Не,маме,не,бубаа... Tired Аз какво ли не й обяснявах-че са малки пеперудки (щото тях ги обича,вика им Путутки! Laughing ) ,че са калинки (и тях ги обича) ,но не и не!Ще видим как ще се развият нещата!
Кали Мей,и аз съм така с времето,а хем не съм сама.Мъжо е тука,ама още повече обърква системата! Crazy

И да се похваля,че Лизи вече не иска пасирано! ooooh! Най-накрая!Сама отказваше да яде и аз се принудих да измислям нови номера и сега вече си папка супата без да е пасирана! Party
И бибата махнахме успешно! Flutter Абе добре сме! Wink

Хайде бай и да пишете повечко! Simple Smile Hug  bouquet

# 239
И аз съм в отбора на тия дето не им стига времето  Tired

Дани, дано Маринка оздравее скоро и да си се приберете вкъщи най-после здрави, весели и щастливи! Силни прегръдки за вас  Hug

Пебси, явно много силно се впечатляват мъниците ни сега и дори най-малкото нещо оставя големи следи в съзнанието им. Сигурно просто трябва да мине време и Лизи ще свикне да не се плаши от буболечките. Дано да е по-скоро!  Praynig Иначе по тоя повод да ти кажа при нас какво стана. Аз си гладя блузата, но не бях гладила отдавна каквото и да било и Деси е забравила за ютията. И понеже знам, че е забравила, а първата й работа ще е да я пипне докато е гореща, реших да й обясня, че пари и да я предпазя. Да, ама за да не пипа самата ютия, й показах на блузата да пипне, колко е горещо и как "пари" - хем да не се изгори, хем да види, че там не бива да пипа. И после ела да видиш как цял ден, че и на следващия не можем да я успокоим. Като ревна това дете като ме видя, че съм облякла тази блуза. ooooh! Мама паи, мама паи и плаче ли плаче, че мама ще е опари. Не иска да се доближи до мен, не иска да я вземам, страх я е от блузата и това е. Какво ли не обяснявахме с татко й, какво ли не правихме, карахме да я пипне, че вече е студена, не и не! Чак на третия ден се престраши да ме пипне по блузата и то мнооого предпазливо и пак с лек плач. А преди това само гледаше тати й как се гушка в мен, как ме милва и т.н., все неща, които да я накарат да забрави и да преодолее страха си, ама тя не се престрашаваше. Може и вие така да правите. Примерно да почнете да гоните мухите със смях, да ги имитирате как летят, нещо такова. Дано бързо й мине тоя страх на Лизинка. Целувки по сладкото и личице   love001

И Деси много изпълнения тия дни имаше, голяма ми е разбойничка. Само ще кажа, че днес се обърна с количката (голямата, в която се вози) и по някакво чудо не си разби главата и да не казвам още какви още по-лоши неща можеха да станат, да не дава Господ  ooooh! Господ ми я запази!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт