Ками, голям любовчия Косето!

Днес на разходката едно момиченце тичаше да прегръща Алекс и да го милва, а той тичаше да се катери в мен, за да не го докосне. Толкова ни беше смешно. Таткото на момиченцето почна да се извинява, а тя не се откъсва от нас. Но нашия срамежливко хич не и обърна внимание.
Мари, радвам се че се разписа и сте добре! Очакваме снимки на порасналата Стили!
Не знам дали си спомняте, че се оплаквах, че Алекс не иска нищо да яде. Този период продължи 3-4 седмици. От почти месец му давам едни витамини и според мен от тях започна да се храни нормално и вече е песен храненето. Казват се yummi bears.Имат си български сайт www.yummibears.bg. Има различни видове. Ние приемаме витамини с минерали 30 дни по 1 мече. Наесен пак. Така са ни изписани.
Хайде лека
Спомням си, че беше писала за това. Дано след това толкова тежко преживяване всичко в живота на приятелката ти да бъде песен! 

. Та в случаен разговор като я споменахме и нашия се сети веднага по името за кои се говори и взе да си хваща носа и да обяснява кво имала там. Та ей такива случаи доста.

Искам и аз да го видя Вали!И не само него! 
Преди като беше по-малка гледаше мухите как пълзят и им се радваше,а сега изпада в ужас направо!
. Видяхме се и с един нейн братовчед- връстник, поиграха си и се прибрахме. Сега оправям багажи, имам да пера, но ще го оставя за утре, че ми е изморено вече.
Аз какво ли не й обяснявах-че са малки пеперудки (щото тях ги обича,вика им Путутки!
Абе добре сме!