Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 902
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Милата Маринка!Моля се с цялото си сърце да се оправи час по-скоро и да ни пише някой добри новини! Praynig Praynig Praynig Кате,ако разбереш нещо,моля те да споделиш! Praynig Hug

Краси,пиши как е Ани,какво каза педито?
Много мразя като прочета такива лоши неща... Sad

# 271
Стискам палци Маринка скоро да оздравее Praynig
Момичета да променим ли заглавието на темата - за Данимакс и Маринка newsm78
Краси, за Ани Hug

# 272
  • Бургас
Данимакс, приеми нашатаположителна енергия и силни прегръдки за двете Ви! Чакаме скоро новини за оздравяването на Маринка!

# 273
Данимакс, приеми и нашата положителна енергия от цялото ни семейство, бързооздравяване на Маринка  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Стискаме палци
Краси, как е Ани , какво каза педи, дано не е нещо сериозно Praynig

Кали,Честит празник , благодаря за почерпката - желая ти професионални успехи.
Дано всичко е било наред при Тони  и да се е забавлявал много с другите дечица. Hug

Hug Hug Hug

# 274
  • София
Изпращам много положителна енергия на Данимакс и Маринка!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Кали браво на Тони! Страхотен е!  Hug

Краси как сте? Не смея да звънна, а липсваш... Моля те, пиши ми!  Praynig Hug Heart Eyes

# 275
Здравейте, момичета!

Благодаря на всички, които се сетиха за мен вчера, въпреки че не съм писала отдавна! Най-вече на Кали Мей, who made my day! Hug

Ние сме си все така - Васко буйства и ту ме хвърля в дивашка радост и умиление, ту в нервни кризи и отчаяние. Вчера се качи на един стол /бяхме на заведение - зажадняли за социален живот/, поклати се малко и после се захлупи на земята като талпа - по лице. В резултат, сега е маркиран като индианец. И това е само един от многото му подвизи.

Стискам палци Маринка да се оправи, както и Ани!
Като прочета, че някой е болничък, адски много се натъжавам.  Cry

Обещавам пак да пиша, макар и не много редовно, че имам тонове работа.
Целувки на всички от нашата дружина!

# 276
  • Асеновград
Дани,и ние стискаме много палци  Praynig Praynig Praynig Praynig
Ние бяхме на преглед, зачервено й е гърлото.Днес цял ден поддържа Т,но е ниска.Тази вечер ако продължава да вдига висока Т,от утре започваме АБ.Иначе е добре,гърдичките са чисти,няма хрема,няма кашлица,ушите са ок.Теглихме я и я мерихме.Точно 10 кг е,и 81 см  Peace за 3 месеца е качила 300 г и близо 5 см  Wink
Надявам се,че тази вечер ще е по-добра от снощната.Но като чета за Маринка и ми става много мъчно.Защо така няма подобрение миличката?Нека,ако някой знае нещо да каже какво става  Praynig

# 277
Мейче,виждам,че си он лайн - тъкмо да смениш заглавието,моля Embarassed - ако разбира се няма някой против Peace че аз не знам паролата на общия септемврийски профил Embarassed
Краси,радвам се,че сте разминали с нещо сериозно- бързо да се оправя сладкишката Praynig
Аз постоянно си мисля за Маринка- много се е измъчила душицата явно Sad

# 278
  • София
Дани, силно те прегръщам и се моля Маринка час по-скоро да се оправи  Praynig Praynig Praynig !!!
Краси, дано и Анито от утре вече да е добре и да не става по-сериозно положението при вас  Praynig !
Лили, а как е Едуард? Казаха ли нещо ново лекарите? Разбрахте ли от какво му се е получило това с косичката?
Силно се надявам и стискам палци всички болни Септемврийчета да оздравяват възможно най-бързо  Praynig !

ЕмукчеееHug Hug Hug Hug Hug !!! Радвам се, че писа! А щом Васко дивее, значи всичко при вас е нормално  Wink !
Без синини и рани, както си знаем, няма как да се мине - нека Господ да ги пази, когато ние не успяваме! Много да го нацелуваш индианчето по къдравата главица  Heart Eyes !

И кратък отчет от нас - денят в яслата е минал "по учебник", както се изрази директорката. Тони  си е изял абсолютно всичко, което са му дали, правил е опити и за самостоятелно хранене  Shocked , което вкъщи изобщо не иска да прави. Следобяд си е заспал изобщо без проблеми и през цялото време е бил лъчезарен и усмихнат  Heart Eyes ! Като отидох да си го взема, бяха извели всички деца на двора и нашият сред тях си играеше без проблем. Като ме видя направо ахна "Мамо!" с пълна изненада в гласа, че ме вижда  Laughing ! Директорката го похвали, че бил изключително кротко, засмяно и приветливо дете  Flutter Heart Eyes !!!
Прибрахме се и след къпането и яденето, заспа от раз  Laughing ! Искрено се надявам все така добре да приема нещата и всичко да е безпроблемно, както днес! Ето малко физиономийки от днес преди вечеря - тук .

Сами, тази тема вече се изписа! Няма и половин страничка и ще пусна направо нова с подходящо заглавие! И аз много я мисля Маринка и ми е едно свито и тъжно  Cry ! Дано се оправи миличката, че наистина много им се събра на нея и Дани!

# 279
Дано Дани се включи с новини PraynigГоляма прегръдка от нас с Косе Hug Hug

# 280
Краси,защо пък от утре АБ? newsm78 Щом на долу гърдите са й чисти,според мен може да поизчакате малко! Rolling Eyes Педито знае по-добре де,но нали знаем двете остриета на АБ! Tired

Кали Мей,браво на Тони!Все така да е в яслата!

# 281
  • Асеновград
Pebs,защото Анито вдигна почти 40 градуса Т  Peace и ме е страх да не вдигне пак.Педи каза,че самия организъм й е такъв да вдига много висока Т.Ето например майка ми най-високата Т,която е вдигала е 37,5.Но тези близо 40 градуса са много и стават опасни.

# 282
Ами ясно,но и Лизи беше така веднъж-до 39,5 я мерих и започнах с компреси и т.н. да я свалям,та не знам колко се е качила!Но не започнахме АБ веднага,а на 6-тия ден,защото започна много да кашля и хремата се появи и така.Ваша работа де!Щом е преценило педито! Peace Поне бързо ще се оправи! Hug

# 283
  • Асеновград
Ами,надявам се все пак да не ги започнем  Wink

# 284
Пожелавам ви да се оправите без тях! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт