Пебси, и аз се включвам към призива да споделяш непременно и много подробно с нас за бременеенето си.
А за нервността, аз и без да съм бременна съм адски изнервена напоследък, а вечните бели на Алекс и нощните будувания покрай него никак не ми помагат да се успокоя...
Вече и майка ми не иска и няма сили да го гледа, защото е ужасен беладжия и трябва нон стоп да се следи.
А на разходка е точно както са описали Ески и Краси - непрекъснато търчане след него, адски е изтощително. Много ни изморява всички това детенце и посмъртно покрай него няма как и да помисля за второ!
Възхищавам се на мамите тук, които са с по няколко деца или сега чакат следващо. Ани, страхотни снимки!
Много е пораснал Влади! 
Краси, страхотни яйца!

А Алекс е болен вече втора седмица и днес започваме антибиотик Аугментин. Не можа да се пребори сам с болестта.
Още ме е яд как само от 3 дни ясла се появиха такива усложнения!Аз срам не срам, оставих майка ми да ми боядиса яйцата днес...
При мен май ще е обратното,щото Лизи е кротичка!Ама каквото дойде!
), но може и да се престраша.
- виж се каква си готина мадама !!!
Най-важното е, че на Лизи нищо й няма, но наистина трябва да го застопорите здраво, за да не стане нещо сериозно, не дай си Боже!