Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 896
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
Кали, Краси, ужасно звучат историите ви! Пази Боже да не ни се случват такива неща!!!  Praynig  Praynig  Praynig

Пебси, и аз се включвам към призива да споделяш непременно и много подробно с нас за бременеенето си.  Hug 
А за нервността, аз и без да съм бременна съм адски изнервена напоследък, а вечните бели на Алекс и нощните будувания покрай него никак не ми помагат да се успокоя...  Tired  Вече и майка ми не иска и няма сили да го гледа, защото е ужасен беладжия и трябва нон стоп да се следи.  Tired  А на разходка е точно както са описали Ески и Краси - непрекъснато търчане след него, адски е изтощително. Много ни изморява всички това детенце и посмъртно покрай него няма как и да помисля за второ!  #Crazy Възхищавам се на мамите тук, които са с по няколко деца или сега чакат следващо.

Ани, страхотни снимки!  Hug  Много е пораснал Влади!  Hug

Краси, страхотни яйца!  Peace

А Алекс е болен вече втора седмица и днес започваме антибиотик Аугментин. Не можа да се пребори сам с болестта.  Cry Още ме е яд как само от 3 дни ясла се появиха такива усложнения!
Аз срам не срам, оставих майка ми да ми боядиса яйцата днес...  Embarassed Бях решила да ги правя сама, ама сутринта се занимавахме с лекари, после с истерично и ревящи дете и накрая като настоя жената вече на 4-ти път и се предадох и й ги занесох да ги боядиса тя.  Embarassed Тази година нямах време дори да купя кошничка със зеленина и пиленца, за да наредя яйцата вътре.  Rolling Eyes

# 31
  • София
Naska, приятно изкарване на теб както и на всички други, тръгнали на път.

Пебс, добре че не е станала гоямата беля, ама го закачете стабилно, защото едва ли ще си вземе бележка. Напомни ми за двата случая, в които Дани го намирах под плазмения ТВ и накрая го закачихме за стената.

Хекси, Краси, Ески, да ви кажа и аз бях като вас с Дани, вечно му ходех по петите, не се спираше, не се пазеше, постоянно се прибиваше и никакво заиграване. В пясъчника вместо да седи, само правеше тигели и газеше на децата по главите, а сега Пепи като го оставя си се закротва в пясъка и мога и половин час да откарам на пейката, стига някое по-голямо дете да не го респектира. Тъй че си е до дете, чак се чудя и аз как съм се навила на второ.

Почвам ги яйцата, че време не остана.

Краси, Пебс, много хубаво сте ги нашарили!

# 32
Хекси, Hug !Поне този АБ е добър и ще мине бързо!Лизи го пи веднъж!Колкото до другото,както и Кали го е казала,и аз съм чула,че ако едното дете е по-лудичко,другото ще е кротко! Wink При мен май ще е обратното,щото Лизи е кротичка!Ама каквото дойде! Wink

Кали,хайде,чакаме и от теб снимки на ететата -яйцетата  Laughing ,и от всички други! Wink

# 33
  • София
Забравих да допълня, че Дани сега е кротък и си се заиграва, демек ще дойде момент да се успокоят децата, но тогава ще ви ядосват пък с други неща.

# 34
  • София
Много благодарности към всички за честитките и комплиментите към мен! Simple Smile newsm51 Поръчки за торти досега не съм приемала (че ме е страх да не се изложа  Blush), но може и да се престраша. Simple Smile

Светъл и благословен Великден утре!!! Hug

# 35
  • София
Леле, за какви страшни неща сте подхванали тема!!! Бог да ни пази дечицата  Praynig Praynig Praynig !
Направо не искам и да си помислям!
Краси, добре че не си била сама!!! Прегръдки от нас за теб И Анито  Hug Hug Hug!!!

Пебси, добре че нищо не се е случило с Лизинка! Мога да си представя какъв ужас е било за теб!
Те дребосъците забравят, но ние няма как и после дълго ни държи!
И при нас имаме една малка секцийка за дискове, която никак не е стабилна, а Тони все иска да я тегли, бута и подрежда, и вниманието ми е винаги на 100%. Когато върша някаква домакинска работа, никога не го оставям да тича покрай мен - слагам го или в кошарата или на столчето за хранене и му пускам филмче, да кротува за 15-20мин., докато приключа или най-идеалният вариант - някой друг от семейството да го изведе на разходка, докато аз си свърша работата.
Навън по площадките също е неудържим, но забелязвам, че пясъчникът му е най-любим. Намира си разни дребни боклучета и ходи да ги хвърля в кофата наблизо. Това може да прави и 2 часа, като предварително идва при мен да ми се отчете с "Буку", т.е. "Боклук", показва ми го и отива после до кофата  Laughing !

Тони нещо го мъчи корем  Confused ! Две вечери поред (аз май писах за това), се буди посред нощ и реве повече от час.
Днес го направи същото на излизане за разходка - неистов рев и отсказ от всичко, не иска на ръце, не иска прав, не иска никъде и никакви играчки или опити за разсейване не го успокояваха. След щателна проверка на дрехите, памперса и обувките да не му стиска или прещипва нещо, и след мазането на зъбите с гелче, звънях на педката и тя каза, че може да има газове и да го заболява рязко корема. Каза да давам Еспумизан, имах вкъщи под ръка и нямаше и 3 мин. след като му дадох на Тони, той се успокои и заспа  Shocked ... в 10:30ч. сутринта, беше напълно изтощен от рев  Cry ! Събуди се на обяд, изяде си манджата и излезнаха с татко си навън. Не сме имали повече проблеми и дано тая нощ да е спокойна. Ето да го видите с новата прическа тук !

Анитке, много да нагушкаш Влади - прекрасни снимки, а той - сладък, сладък, изключително чаровно дете е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes !!! А теб да не съм те чула да говориш за диети  Naughty - виж се каква си готина мадама !!!

Пебси, Лизи е уникален бонбон  Hug  Heart Eyes! Много й е порастнала косичката, а какви готини физиономийки прави само  Heart Eyes !
Чудни са станали твоите яйца, на Краси - също!
Моите нещо не се получиха кой знае какви, но просто нямах време кога да се постарая повече! И без това ги боядисвах посред нощите в четвъртък! Тази година толкоз, догодина повече! Ето ги:

Пожелавам на всички един спокоен и много хубав Великден утре  Hug Hug Hug !

Последна редакция: сб, 18 апр 2009, 22:01 от Kally May

# 36
  • Бургас
Пебс, добре че всичко е наред с Лизи!Много е готина на снимките, много ми хареса опашчицата й!
Хекси, бързо оздравяване на Алекс! Hug
Калимей, честита прическа на Тони, мното е сладък!
Анитка, страхотни снимки на Влади и теб, много си готина! А това сигурно е майка ти?
След прекрасните яйца на Краси, Кали мей и Пебси направо ме е срам да ви покажа моите. Изобщо нямах време и възможност да украсявам но с Алекс като помагач добре че не стана някоя беля.

Весел празник!

# 37
Pebsy, горката как си се изплашила Sad Най-важното е, че на Лизи нищо й няма, но наистина трябва да го застопорите здраво, за да не стане нещо сериозно, не дай си Боже!  Praynig

Момичета, боялдисали се страхотно яйцата, а да не говорим колко хубаво сте ги аранжирали! Мен чак ме е срам да ги снимам и покажа моите, че си сложени просто в един панер...  Blush Ама пак си ми харесват де, нали аз съм ги правила  Mr. Green

# 38
  • София
Ето един полезен сайт, който открих. Поствам го направо на една от актуалните за нас теми, а именно - постъпването в ДГ.
Има го вече в Библиотеката, в раздел "Здраве"!

# 39
  • гр.Варна
Големи красоти сте сътворили,момичета!  smile3501 smile3501 smile3501
Ето, скромно и от мен:

Пебси, дано никога не се повтаря ужаса, който си изживяла! Praynig Praynig Praynig И в твоето състояние, представям си как си се чувствала. Hug Hug Hug Снимките на Лизи са прекрасни! Peace

Големи чаровници са и Влади и подстригания Тони! Hug Hug Hug

Мейче, благодаря за полезния сайт!  bouquet

Спокойна нощ и весели празници!  bouquet  bouquet  bouquet

# 40
Кали, защо не питаш вашето педи за "БиоГайя" - това е на билкова основа и спомага за възстановяване на чревната флора и също така се изписва на малки бебета за коликите. Хубаво е също да се пие и след прием на АБ. Аз давах на Стилияна до онзи ден.
След малко е Великден и искам да ви пожелая да бъдете вие и семействата ви много здрави и щастливи! Обичайте се! newsm51

Малко снимчици от нас - http://maripz.multiply.com/photos/album/16/16#21

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 00:17 от Марито

# 41
ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ easter easter easter

http://media.snimka.bg/2715/011685604-big.jpg

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ

ЧУДНИ ЯЙЧИЦА СЕ НАПРАВИЛИ,СТРАХОТНИ СНИМКИ ПАК НА АНИ, ЛИЗИ,ВЛАДИ,ТОНИ И СТИЛИЯНКА Hug Heart Eyes

# 42
  • гр.Варна

МИЛИ МОМИЧЕТА, ОТ СЪРЦЕ ВИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И БЛАГОДАТ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!

Прекрасни са снимките на Стелито! Hug Hug Hug

Ваня, чудесна Великденска маса!  bouquet

# 43
Отдавна не съм чела ще гледам да наваксам. Исках само да ви пожелая хубавко изкарване на празника момичета.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

# 44
  • София

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!
Пожелавам на всички много здраве, щастие, любов и късмет !!!
 easter easter easter easter easter

Мари, благодаря ти за съвета, ще попитам!
Много сладки снимки на Стелито  Hug ! Май програмистка ще става  Wink !

Кларче, пиши как си! Как върви бременността?

Ваня, ти направо ме уби с тази прекрасна трапеза! Браво на теб  smile3501 !!

Общи условия

Активация на акаунт