Великден наближи - СЕПТЕМВРИйчето с мама яйцата украси!

• 12 897
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Христос Воскресе ! Много здраве и благоденствие !

Чудесни яйца и трапези сте подредили момичета  Peace
Аз може би по-късно днес ще се опитам да пусна снимки и на моите творения.
Набързичко съм, но си имам 2 болни "бебета" у дома - и мъжа ми и Яна с болни от сряда и нямам време да ви следя.
Весел празник на всички  Hug

п.п. Подсещане за пловдивските мами - следващата събота и неделя съм в Пловдив в хотел "Акваленд". Който иска да се видим нека ми пише на лични, за да се уговорим Simple Smile

# 46
  • Гърция
Христос Воскресе!

# 47
  • София

Христос Воскресе! Много здраве и любов за вашите семейства! Честито и на имениците!

# 48
  • Бургас
Христос Воскресе! Желая мир, любов, щастие и здраве на вас и семействата ви.

# 49
  • Асеновград

Много здраве,любов и благодат!

# 50
Христос Возкресе! Много здраве, любов и благоденствие ви желая, момичета, на вас и вашите семейства!  Hug

Това са моите яйца  Grinning Има и малко снимки от Великден в априлския ми албум в multiply.

# 51
Христос Воскресе! Много здраве и щастие на всички Ви!

Адмирации за Великденските украси  easter

Страхотни снимки в Мултиплай гледах и ще продължа да гледам, всички бебоци са вече дечица Laughing

Пебс, прекрасно е изживяването с точицата, лека бременност ти желая, изглеждаш фантастично  Peace

Краси, Екс,
и ние се гоним по улиците... направо ми идва да я сложа вече на каишка  ooooh! ooooh!, където си науми - натам се стрелва... най-лошото е, че се завира във всички кучета, при което аз, пасивен вече кукчолюб, се вцепенявам от страх...
Вече е ритуал да си влиза в къщи с рев (по-скоро пищене), още от асансьора  ooooh!. Свалянето от люлката също по ритуал става с мятане на главата назад и пищене... не съм вярвала, че и мойто дете ще се държи така на обществени места Embarassed Embarassed

Маринка уж оздравя  Praynig, но продължава нощем да похърква и от време на време се буди и кашля... Решихме да не пътуваме никъде за Великден и ми е малко тъпо сега, ама карай. Дано утре поне се организираме да се качим на Витоша и НЕ вали.
Снощи не успях да отида на църква, че заспах с Маринка, но тази сутрин му наваксахме, даже тя си запали свещичка  Grinning

Hug Hug на всички ви!

# 52
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
ВАЛЕНТИЯ !!!

Букет от нежни пожелания
дарявам ти със две ръце -
здраве, радост, щастие, любов
желая ти от все сърце!

# 53
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЕНТИЯ !!! Много здраве ти желая

Много се радвам момичета че Ви е харесала нашата великденска маса,всичко е саморъчно направено Wink,  вашите също са много красиви  Hug Hug Hug
Като заспи дребния ще пиша и ще кача малко снимчици
Лек ден

# 54

Христос Возкресе!Весел празник на всички! Здраве и любов ви пожелавам!

# 55
Хей,привет!
От вчера до сега нямахме нет,ама то и вие май сте празнували,а не сте писали! Wink
Честит Великден и от мен!
Страхотни яйца и трапези! Crazy
Клара,Поли,пишете как сте?Как върви бременеенето?Разбрахте ли какви бебоци чакате? Hug
ДаниМакс,мерси! Blush Hug

Аз малко се нервя тия дни на роднините,ама не знам кога ще седнем да си изясним някои неща,че ми писна от техните глупости! ooooh!
Лизи от сутринта беше много кисела,не знам кучешките ли я погнаха... Tired

# 56
Пебси дано набързо се оправят нещата с роднините  Hug
Бързо оздравяване на Маринка и на Алекс,Хекси -  Мити за бронхита пиеше Аугментин 3 пъти на 8 часа по 3мл , 7 дена го пи, имаше ефект.
Момичета досега се мъчих да качвам снимки в снимка.бг -резултат никакъв, после реших да си направя акаунт в multiply.com  и качих снимки от Великден ,обаче после като излезнах от сайта ,сега не мога да влезна , луда работа #Crazy омотах се тотално,нещо паролата ли ,ника ли  незнам после ще се помъча пак и ще ви ги покажа ако стане нещо
 Hug Hug Hug

Каква съм шматка, Crazy ето  обещаните снимки  http://vaniakoleva.multiply.com    на някои от тях се вижда на Мити синката под окото му

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 18:39 от vaniaа

# 57
  • София
Христос Воскресе на всички!!!!

Желая ви безпроблемни мигове с малките съкровища, много здраве и усмивки!!!!  Hug Hug Hug

# 58
Пебс-добре,че Лизи е добре Hug
Ани-страхотни снимки!Мари-и твоите!
Ние бяхме на село 3 дни.Косе беше като оптвързан,тичаше от сутрин до вечер,изцапа страшно много дрехи.Но как не като се търкаля из двора и гаража.
Най-големите му бисери бяха като застана насред улицата срещу тичащо срещу него стадо овце и крещи:Баааа-баааа.В последния миг го дръпнах да не го пометат.
Другото което направи е да седне на гърнето с дрехите и да се прави,че се напъва.
Третото беше като загубихме бибата и вечерта не иска да заспи,аз тъкмо с приятелките с които не се бях виждала от 100 години заседнахме на ракии и тичам до вкъщи на пожар,че майка ми полудяла,докато се прибера той заспал и аз айде пак при ракиите.На другия ден следобед 2 часа рев,страшно се изнервихме,той не търсел мен,а бибата,че нямаше от къде  да купя Авент.Та намерихме я и я захапа като стръвница.
Успя да обели коляно,да рагзледа заинтересовано бибенките на коза и накрая хапна пръст.
Но беше ужасно щастлив Mr. Green
Водих го по кафета с дружките ми и напрегръща и нацелува много каки Joy
Хм комплекси ми избиват от вашите снимки на яйца,аз ги опатках набързо и ги метнах на една кора Sick

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 22:09 от Kameliya

# 59
  • Бургас
Привет,
днес духаше много силно, но се разходихме, Алекс игра и накрая хапнахме навън. За пръв път ни се случва да сме сами с него, но добре мина, не тичахме много след него.
Страхотни снимки на Мити, Ваня, голяма си кулинарка! Само вкусотии има на трапезата ти!

Общи условия

Активация на акаунт