За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 917
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Ками!!!
Да си жива и здрава, с много късмет в живота!
Нека любов да цари в сърцето ти и спокойствие в душата ти!
Да те ценят и обичат винаги, и да си изключително щастлива!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

За апетита и зъбите - ДА, може! Не се тревожи, след ден-два пак ще си яде, както преди!

Ески, много да нацелуваш тази невъобразима чаровница с двете опашчици  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug !!!

Мишето и Влади са сладури и половина! Ще покорява женски сърца с тези разкошни очи, ми се струва  Flutter !

Павлинка, много отдавна я нищихме тая тема за машината за хляб. Ние купихме на моите родители такава - Мулинекс. Прави фантастичен хляб и според мен си заслужава инвестицията. Особено сега както наближава Великден, ще си имате домашни козунаци, направени за нула време  Wink !

Мунка, точно така си е  Wink ! Няма "празно" при нас!

Хайде изчезвам за сега! До довечера  Hug !

# 46
Ей, ама сте активни тази сутрин 7 нови отговора  Shocked

Честит рожден ден Ками   bouquet Много любов и успехи  Hug
А апетита е нормално да намалее с тези пусти зъби.......... По-бързо да излизат  Praynig

Ески страхотна е Пипи, да й изям бузките  Heart Eyes

Пебс и ние в толкова изкукуригахме днес  Tired Зимата беше направила хубав режим, ставаше в 8.30-9, а сега май минава на летен режим, че да правим разходки по хлад , като се затопли  Laughing

Веси, то аман вече то храните с които се тъпчем, нищо свястно няма  Sick Вече ни принуждават да се върнем към селата и да си произвеждаме всичко, та поне да знаеш какво ядеш  Crossing Arms

А хляба от машина е страхотен  Peace Една позната има и прави постоянно, а е и на Дюкан, до колкото знам има рецепти и за диетуващи  Peace

А Криси да ви кажа как ме разтапя- напоследък ми вика "МАМИ"  Blush Heart Eyes От къде го е чула незнам, ама постоянно ми се глези така  Heart Eyes
Много ми говори напоследък. Като види балон (бабон), дава ми го и вика "дуй" (да надуя)  Laughing Миналия ден се мие на чешмата (по 5 пъти на ден се плакне), ама водата станала по-топла и веднага дърпа ръцете и ми казва "топо" (топло)  Shocked И все такива разни ми ги изплясква, скрива ми шапката направо ........
Хайде лек ден от нас и целувки на малчовците  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 47
Мдам, на теб си прилича Деси. Права бях.
Ееех, докато разглеждах снимките се сетих за много момичета - Jungle, Feminime, Бебето, Зло и още, и още. Би било много хубаво да чуем новини от тях.
Машината за хляб - скоро се зачетох в ла редута за нея и много ми хареса. В началото въобще не и обръщах внимание. Но щом си прави всичко сама е супер. Пък как ми се хапва кокосов хляб...но скоро не се виждам да направя. Добра идея според мен Peace
Илиянка, сигурно е много сладка Криси да бръщолеви. Записваш ли понякога? След време ще бъде много интересно да слушаме. Laughing
Хубав ден на всички!

# 48

Честит Рожден Ден,Ками!
Бъди като тревата-изправяй се когато те газят!
Бъди като кокичето-намирай топлина дори и в снега!
Бъди като звездите-даряваща любов и светлина!
Много цунки -мунки за малката Пипилота Hug
А за Мишето ако кажа,че е голям красавец,ще бъде малко.Ама колко ли сърца ще разбие погледа му Blush
Илиянка,браво на малката принцеска.Знаят вече те как да вадят душичката на мама. Laughing

# 49
А хляба от машина е страхотен  Peace Една позната има и прави постоянно, а е и на Дюкан, до колкото знам има рецепти и за диетуващи  Peace

Mr. Green ааа, хич не й се връзвай на тая позната, дето ти обяснява колко бил хубав хляба от триците  hahaha то като ходи гладен човекът - всичко му се вижда хубаво  hahaha друго си е топъл бЕл ръчен 'лебец  Mr. Green /хич не са им хубави манджите, пък да не говорим за диетичната извара - в началото ти се вижда толковаааа хубаво, щото няма кво друго, пък след това направо ти се връща от нея  Sick ... то пък може и аз да не мога да ги готвя  Whistling/

# 50
Илиянче,и Лизи е същата! Grinning Особено в болницата само ме слушаше как си бъбря с жената в стаята ни и само повтаря-защото-тото;топло-топо;Гери-Геи;Жожи-много странно някакво Йои  Mr. Green ;мокро-моко и всичко останало,което й се стори лесно! Laughing Даже баща й се очуди колко повече повтаря за два дни! Wink Ама те сега се развиват с минути,не с дни!А вчера той като изпсува нещо и тя като го повтори ...  Shocked #Cussing out Казах му вече да се въздържа,щото... #2gunfire

Лю,Кали мей и всички останали,които ставате в тия нечовешки часове,направо не ми се мисли какво ви е... Tired

А Лекси,в събота Лизи не иска да спи цял ден (заради 8 годишния батко в стаята ни-беше й много забавен  Wink) и се сетих за вас. Confused После в 21 часа заспа след 15 минути рев.Но опитах всичко-песни,галих я,на ръце-не и не!И я оставих да поплаче,но после 1 чаас хълцаше! Sad Много ми беше кофти и не знам на теб всеки ден какво ти е...Дано мине вече?Има ли развитие?

# 51
Честит Рожден Ден, Ками! Желая ти много здраве, късмет и любов!  Hug  bouquet

Благодаря ви за милите думи!!!

пебси
, мислех си за млякото, дето си дала. Чак недоумявам как може да отсекат, че не е от него. Че и Краси имаше такъв случай. Ми то може да е било нещо като алергична ареакция, т.е. някаква непоносимост към това мляко. Пък и казваш, че за сефте си купила от него, кой знае какво са сложили вътре  ooooh! Аман от некадърни доктори  Crossing Arms

Мис Претенция
, аз да ти кажа не съм от най-вталените. Даже да не кажа, че баш талията ми никва я няма  Embarassed. Ама на, имам си две малки обожателки и един момък също  Peace А пък за приликата, тя Деси първо изобщо на никой не приличаше, после имаше няколко периода, в които приличаше на дядо си, на едната си леля, на другата, сега все повече заприличва на тати... АБе да са ни живи и здрави  Hug А  какъв е този кокосов хляб?

Илиянче, ама и Криска голяма бъбривка  Heart Eyes

# 52
Честит Рожден Ден на Ками!   bouquet   Много здраве, щастие, късмет и любов ти пожелавам!     bouquet

Благодаря ви за милите думи за моето момче!

vania_bg, съжалявам за кученцето ти!  Hug

Много е сладък танцуващия ВладиHeart Eyes

Ескаринка, да нагушкаш сладката Пипилота от нас! Hug

Беринка, стискам палци всичко да бъде ОК!

Пебси, и аз нямам търпение да се позатопли и да се видим! Hug

Относно апетита - при Михаил всяко вадене на зъб е съпроводено със силно намаляване на апетита, а когато избиваха кътниците с дни ядеше само филии с масло и пиеше АМ. 

Хубав ден на всички!    bouquet

# 53
Еск,не знам,мила!Не ми се говори за доктори! Close Там бяха страхотни,но тука..... #2gunfire
Иначе за млякото-според мен си беше точно от него!Не вярвам вирус да мине за 2 часа и без никакви други симптоми! newsm78
Ама минало вече!
Не искам и да си спомням! Tired
 Hug Heart Eyes Hug

# 54
  • София
Привет момичета. Вчера се завърнахме от Германия, след 16 часа път и все още гледам стерео. Изпълнена съм с много приятни впечатения, но сега трябва да се въстановявам от културния, транспортния и всякакъв друг шок, който преживях на влизане в България. Сега ще трябва да се върна назад да вляза малко в час с темите и после ще разказвам по-подробно,

Ками, честит рожден ден, бъди здрава, щастлива и много обичана жена!

# 55
  • Гърция
Честит рожден ден, Ками! Весел празник  bouquet!

Стела също е голям бърборко. Като папагалче е Wink. Интересното е, че с трудните думи се справя по-лесно. Щом влезе в кухнята сочи шкафовете и вика "тиганнн". Вчера сутринта и казвам "хайде, качвай се на стола и бъди внимателна. Можеш ли, я да видя?", като не очаквам смислен отговор, а тя ме поглежда и казва "мога" Shocked и се качва и закопчава, пляска с ръце и вика "колан, колан". Няма да ви казвам как съм се смяла Laughing. Щом повтори някоя нова дума правилно на български, тича при баща си, казва му я и чака да и я каже и на гръцки Wink.

# 56
  • Бургас
Привет,
Ками,  newsm59  bigdance2! Желая ти много късмет, любов и повече усмивки в живота! Весел празник!
Ески, страхотна е Десито с тези опашлета! Много гуш и цунки от мен и Алекс!
Кали, добре завърнала се, ще чакаме да разказваш!
Пебси, ами има развитие, денем го слагам в количката и заспива за 1 минута сам. А пък вечер е различно, два дни нашите ми бяха на гости и заспиваше за 1-2 минути сам, после два дена хленчеше и по половин час седяхме при него в стаята. Снощи за 10 минути заспа. Надявам се вече да се опрявят нещата. Ако не и вечер ще го слагам в количката. Там заспива сам, веднага. Пебси, браво на Лизи за говоренето!
Тео, браво и на твоята бърборанка!
Илиянче, представям си как се резтапяш, щом Криси така се обръща към теб! Много гуш и за двете ви!
Хайде бягам да простирам и гладя, после пак

# 57
Честит рожден ден, Ками! Весело изкарване на празника  smile3525
Беринка, дано всичко мине добре  Praynig
Ваня_бг, дано се намери кученцето  Praynig Много е неприятно да си изгубиш любимец  Sad
Мишето и Влади са невероятни сладури  Hug
Еск, Пипилота е страхотна!
Тeopr, браво на Стелето!
Наистина са страшни дребосъците! Дреболина такива театри ми играе - с жестове, възклицания, върти очи - направо си умираме от смях с нея.
Сега отивам да стягам багаж, че днес би трябвало да пътуваме към Сливен. А може би ще успеем този път да се видим с Анджи и Мис Претенция  Hug

# 58
Ааааа, Веси може и от това да е. Дето викаш, то след толкова глад всичко ти се услажда  Sick
Абе това диетите са ни много чужда работа, въобще не мога да се лишавам и не мога да си представя да ям по книга, а и както не обичам 1001 неща, не мога да си го представя даже  ooooh! Затова си влача 4-5 излишни килца и си трайкам  Whistling Blush

Пебс ,Тео много са сладки вече дребусите, как започват всичко да разбират и отговарят  Heart Eyes Цунки за другите бъбривковци  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мис Претенция записвам си, даже гледам всичко да пиша, ама тя казва на ден по 2-3 нови думи, повечето започва да ги употребява по предназначение и не смогвам  Crazy  Hug

Насеее, вадят ни душицата с памук и още как  Mr. Green

Ваня много неприятна случка  Sad Аз гледам майка как се е привързала към нейното кученце и не мога да си представя да го няма  Cry Дано го намерите  Hug

Елс дано се видите със сливенските септемврийчета и да направите хубави разходки заедно. Чакаме снимки  Wink

Кали и от теб от странство  Peace
Ставам, че дребната реши, че 1 час сън й стига и ще стягаме куфарите за навън  Crazy Laughing

# 59
Момичета  Hug Hug Hug благодаря за поздравите за моята майчица Валентина,живот и здраве някой ден ако имам дъщеричка втора и тя ще се казва така.Е ако дотогава се надлъжем с татито за името.Само дето аз съм хипер категорична и май ще има "бой с Жоро в тъмна нощ".

Ески,Пипи е невероятно сладка,да и нацелуваш сладката муцунка от леля Ани и Радостинка.А за килцата,то и свалянето не било работа.Сега и най-тесните ми панталони ми падат от д-то.измъквам се от всичките без разкопчаване през ханша.Ама то това си е и хвалба де.Не мога да не скрия,че се кефя здраво,само дето сега няма какво да облека,а в тази криза не е за шопинг терапии,особено за цялостно оборудване на гардероба.
Веси,а аз сега съм се засилила на торти със захарно покритие да се уча.Че майстор няма да стана,няма,ама поне да мога да приготвя от време на време по някоя торта за радост на деч.И това ако не е изкушение за дюканската ми душа,здраве му кажи.

Кали,наспивай се и бързо цопвай да разказваш хубавите преживявания,за да стоплим и ние души.

Общи условия

Активация на акаунт