Ками!!!
Да си жива и здрава, с много късмет в живота!
Нека любов да цари в сърцето ти и спокойствие в душата ти!
Да те ценят и обичат винаги, и да си изключително щастлива!

За апетита и зъбите - ДА, може! Не се тревожи, след ден-два пак ще си яде, както преди!
Ески, много да нацелуваш тази невъобразима чаровница с двете опашчици
!!!Мишето и Влади са сладури и половина! Ще покорява женски сърца с тези разкошни очи, ми се струва
!Павлинка, много отдавна я нищихме тая тема за машината за хляб. Ние купихме на моите родители такава - Мулинекс. Прави фантастичен хляб и според мен си заслужава инвестицията. Особено сега както наближава Великден, ще си имате домашни козунаци, направени за нула време
!Мунка, точно така си е
! Няма "празно" при нас!Хайде изчезвам за сега! До довечера
!
Много любов и успехи 
Зимата беше направила хубав режим, ставаше в 8.30-9, а сега май минава на летен режим, че да правим разходки по хлад , като се затопли
Вече ни принуждават да се върнем към селата и да си произвеждаме всичко, та поне да знаеш какво ядеш 
Една позната има и прави постоянно, а е и на Дюкан, до колкото знам има рецепти и за диетуващи
то като ходи гладен човекът - всичко му се вижда хубаво
/
Особено в болницата само ме слушаше как си бъбря с жената в стаята ни и само повтаря-защото-тото;топло-топо;Гери-Геи;Жожи-много странно някакво Йои
Казах му вече да се въздържа,щото... 
Много ми беше кофти и не знам на теб всеки ден какво ти е...Дано мине вече?Има ли развитие?
Аман от некадърни доктори
Там бяха страхотни,но тука..... 
! Желая ти много късмет, любов и повече усмивки в живота! Весел празник!
Дано го намерите