Илиянка, имах предвид на касета, телефон, диктофон и др. от сорта, за да се прослушва. Защото тези сладки гласчета са просто невероятни, колкото и да се променят от записващото устройство и някой ден след години ще бъде огромно удоволствие, вярвам, на всеки да ги слуша - особено пък на малчуганите.
Днес гледахте ли "Часът на мама"? Темата беше "Предложения за приемане на критерии за прием в детските градини" (в София, допълвам аз). Ей, много се ядосах:
1. Значи те в комисията виждаш ли работели по този въпрос всееки месец. Вече цяяяла година търсели решение на проблема и стигнали до 4 (?????) предложения (от които 2 моментално отпаднаха според една от присъстващите майки). Добре че по едно време една от майките направо си каза, че каквито и критерии да приемат, няма как да съберат 8000 от миналата и +4000 от тази година деца. Да бяха открили детски градини и ясли, вместо да работят тооолкова много (е, т'ва последното не го каза). Пък те виждаш ли, открили цееели 5.

2. После пък проблемът не бил само на общината, ами и държавата трябвало да помогне. Хайде сега. То в таз държава само София има. За прослувутия боклук чак Мин.съвет отпусна от бюджета 800.000,00 лв. да плати София на Пловдив, за да използва Цалапица. Ма те парите щели да отидат за благоустрояване на Пловдив. Пък Цалапица ряпа да яде. Пък че парите в бюджета идват от цялата страна - всииички да ядат ряпа. Съгласна съм, че проблемът в София е най-голям, ама е логично да се разпределят парите пропорционално. Този проблем не е само в София, а в цяла България. Но това пък ще стане много голяма сума - еее, то няма толкоз пари. И накрая 1 нищо.
3. Най-големият бисер пък беше, че и в Италия имало недостиг и ние сме приличали също на Рим и Милано.

В резюме
или по-точно аз и семейството ми,де (да си ходим). И без това никой не ни брои за нещо тук. Навън пак няма да ни броят, но поне ще се възползваме от благата на тамошното население, щото тук само "дискриминараме" циганите. Тюх, пак стана дълъг пост. Но много се ядосах.
....спомних си за раждането на Ерай и сега седнах да му гледам снимките като бебе.....Ааааах момичета колко бързо тече времето просто не е истина..... 

Целувки на всички
!
!
! Факт е, че съм вкарала кандидатура в сайта на СО от май месец м.г., а до този момент сме № 79 на чакащите (в най-добрия случай!). И няма да си изтрия кандидатурата на детето, да видя кога
!
Сутрин става много рано,но не защото е наспана,събужда се с рев и цял ден е толкова кисела,защото не е наспана,а защо се е събудила незнам.

Явно пак съм била в мъглата.