За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 919
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Еее, Else, чудесна новина. Колко време ще стоите тук? Може да отидем към Халката, ако сте тук и е хубаво времето. Ама да не се каним,де. Simple Smile
Илиянка, имах предвид на касета, телефон, диктофон и др. от сорта, за да се прослушва. Защото тези сладки гласчета са просто невероятни, колкото и да се променят от записващото устройство и някой ден след години ще бъде огромно удоволствие, вярвам, на всеки да ги слуша - особено пък на малчуганите. Laughing
Днес гледахте ли "Часът на мама"? Темата беше "Предложения за приемане на критерии за прием в детските градини" (в София, допълвам аз). Ей, много се ядосах:
1. Значи те в комисията виждаш ли работели по този въпрос всееки месец. Вече цяяяла година търсели решение на проблема и стигнали до 4 (?????) предложения (от които 2 моментално отпаднаха според една от присъстващите майки). Добре че по едно време една от майките направо си каза, че каквито и критерии да приемат, няма как да съберат 8000 от миналата и +4000 от тази година деца. Да бяха открили детски градини и ясли, вместо да работят тооолкова много (е, т'ва последното не го каза). Пък те виждаш ли, открили цееели 5. hahaha Close
2. После пък проблемът не бил само на общината, ами и държавата трябвало да помогне. Хайде сега. То в таз държава само София има. За прослувутия боклук чак Мин.съвет отпусна от бюджета 800.000,00 лв. да плати София на Пловдив, за да използва Цалапица. Ма те парите щели да отидат за благоустрояване на Пловдив. Пък Цалапица ряпа да яде. Пък че парите в бюджета идват от цялата страна - всииички да ядат ряпа. Съгласна съм, че проблемът в София е най-голям, ама е логично да се разпределят парите пропорционално. Този проблем не е само в София, а в цяла България. Но това пък ще стане много голяма сума - еее, то няма толкоз пари. И накрая 1 нищо.
3. Най-големият бисер пък беше, че и в Италия имало недостиг и ние сме приличали също на Рим и Милано.  rotfImao
В резюме  newsm11 smile3513 или по-точно аз и семейството ми,де (да си ходим). И без това никой не ни брои за нещо тук. Навън пак няма да ни броят, но поне ще се възползваме от благата на тамошното население, щото тук само "дискриминараме" циганите.
Тюх, пак стана дълъг пост. Но много се ядосах.

# 61
Първо ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КАМИ...МНОГО МНОГО ЗДРАВЕ ТИ ХОЖЕЛАВАМ  bouquet  bouquet  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАЙЧЕТО НА БРАВИ.....СЪЩО МНОГО ЗДРАВЕ И ПОЖЕЛАВАМ....  bouquet  bouquet  bouquet
Хайде заповядайте от мен почерпка за новороденото ми братовчедче Laughing......Момче-3.100кг-51см.Живо и здраво се роди слава богу.....Сега след малко отиваме на свиждане на братовчедка ми и ще го видим пак.....Обаче една носталгия ме налегна. Tired....спомних си за раждането на Ерай и сега седнах да му гледам снимките като бебе.....Ааааах момичета колко бързо тече времето просто не е истина..... Thinking

Екси Пипилота Виктоария е страхотна.....да и нахапеш дупето от мен..... Hug

# 62
Ехее Беринка,да ви е много здраво бебенцето!!! Hug Hug Hug HugПрекрасна новина!Наистина времето минава бързо.

Ама момичета,майка ми няма рожден ден,вчера имаше имен ден само Joy hahaha

# 63
Честито Беринка, да расте мноого обичано, здраво и с късмет    bouquet  bouquet  bouquet
Мен същата носталгия ме гони то едно известно време......  Sad

Мис Претенция и да се ядосваме за нехайството на държавата, полза никаква........ Единственото решение е да се примирим с положението  или да си съберем багажа и да ходим да плащаме данъци в друга страна, та поне там ще имаме някакви права  Confused Аз доста съм мислила по въпроса, но тепърва с малко дете да ходиш насляпо, ако нямаш сигурна работа, или поне да си бил някъде та да можеш да се оправяш, няма как да стане. Аз вече спрях да се надявам, че ще се оправят нещата  Rolling Eyes

# 64
Светът е голям и надежда дебне отвсякъде Hug Hug Hug Hug

# 65
Berina, честито братовчедче! Да ви е живо и здраво, много да ви радва!!! Hug

# 66
Мила Ками, честит рожден ден и много щастие !  Hug

Берина честито ново бебе да е живо и здраво!   bouquet

# 67
  • морето и сините вълни :)
Ками,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕННННННННННННННН.Да си жива ,здрава,щастие ти желая и много лИбоФФФ  bouquet

# 68
  • Асеновград
Ками,честит рожден ден,мила!Бъди много здрава и щастлива!

Беринка,честито бебенце в семейството.Да е много здраве и с късмет в живота!!! Hug Hug Hug

Страхотни снимки разгледах  Heart Eyes Целувки на всички

# 69
  • София
А Криси да ви кажа как ме разтапя- напоследък ми вика "МАМИ"

Илиянче, споделям същите емоции, разкошно е! Тони ми вика "МамммОУ" и е уникално сладък, а аз се побърквам от кеф Flutter  Heart Eyes Blush!

Тео, Тони на един език ме радва как бърбори, а кой знае Стели каква е сладурка като приказва на два  Grinning !
Браво на умницата  Hug !

Лекси, радвам се, че Алекс се поуспокоил и макар и в количката, си заспива сам и без проблем. Явно периодът ви е такъв. Щом се чувства по-добре в количката, слагай го и вечер там да си заспива; рано или късно ще премине и това.

Кали, добре си си дошла! Очакваме разказ  Hug !

Мис-че, въобще не ща и да чета и гледам вече каквото и да е за скапания им регламент за прием в детските градини  Naughty Crossing Arms ! Факт е, че съм вкарала кандидатура в сайта на СО от май месец м.г., а до този момент сме № 79 на чакащите (в най-добрия случай!). И няма да си изтрия кандидатурата на детето, да видя кога (на 18-годишна възраст!) ще го приемат в държавна ДГ  hahaha Sick !
За боклука - с тия пари досега да бяха построили няколко завода за преработка на отпадъците, но "НЕЕЕЕ  Naughty ! По-лесно е да си ги лапнем тези парички ей така междуобщинскому!" !
Не ми се говори и на мен  Close Crossing Arms !

Беринка, добре дошло на малкото човече   bouquet  (как се казва?)! Бързо възстановяване на братовчедка ти!

# 70
  • Асеновград
Ох,сега ми остана малко време да седна  Hug

Кали,и аз искам снимки от Германия  Hug
Еск,много сладка Пипи си имаш Heart Eyes Heart Eyes целувки и от нас  Hug
Ани,наистина Влади има много интересни очи.Много са красиви  Heart Eyes А той е страшно пораснал  Flutter
Мики,Мишето е страхотен,както винаги  Heart Eyes
Лекси,радвам се,че Алекс се е поуспокоил.При нас нещата се влошиха  Sad Заспиваше си поне на обяд лесно,но от 2-3 дни вече и това заспиване е кошмар.Не мога да си обясня какво става,толкова много й се спи,в момента,в който я оставя в леглото ей такива очи ококорва  Shocked и край със съня.Толкова съм изнервена от това непрекъснато мрънкане  Cry Сутрин става много рано,но не защото е наспана,събужда се с рев и цял ден е толкова кисела,защото не е наспана,а защо се е събудила незнам.
Иначе и Ани е голяма бъбривка  Laughing,повтаря всичко като папагал, не мога да ги напиша всички нови думи вече  Flutter доста са и не спира да говори  Laughing Мами и тя ми казва,но когатооо се глези  нещо  Grinning,иначе си ми вика-"мамо,мама"  Grinning
Ето малко снимки и от нас от тия дни
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/41#18

# 71
Берина, рдвам се,че се появи Hug Би ли погледнала кутията си с ЛС, моля те Praynig

# 72
  • гр.Варна
Беринка,да е живо и здраво бебчето и да расте с късмет в живота! newsm51
Бързо въстановяване на братовчедка ти! Peace Peace Peace

Краси, много са хубави снимките на Ани! Hug Hug Hug
Аз обаче съм пропуснала нещо, кога отрязахте косичката на Ани? newsm78 Явно пак съм била в мъглата. Embarassed Embarassed Embarassed
Дано и лошият период на синеочка бързо да отмине. Praynig Praynig Praynig

Лекси, искрено типожелавам все по-лесно да става заспиването на Алекс! Praynig

Много прагръдки и целувки за бъбривците-Криска, Стелка, Лизи!  love001  love001  love001

Мис-че, аз умишлено днес не гледах "Часът на мама" ,защото вече ми писна да ме правят на бълък.  Rage Rage Rage
Като си говорят сами не си вярват, пък искат ние да им вярваме. #2gunfire

Или, и моят мъж започна често да ми говори за заминаване в друга държава, ама аз съм тъпа и упорита и хич и неща да го чуя. Sick
А и с двете деца-просто не ми се мисли! Crossing Arms

Мимо в последно време се е научил като се удари някъде, все се хваща за главата и идва да го целунем, а като види баща си веднага се обръща с гръб към него и вдига ръце ,за да го вземе на конче. По цял ден могат да се разхождат из къщи така. #Crazy
И той е на тема "мамоооооо" и "какоооооооо".Ама толкова сладко ги казва,че да се разтопиш. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Айде, полувремето свърши да зареждам пералнята и да се къпя, че след малко започва второто! football
Ески, ти пред телевизора на К1 ли си?  thumbsup

# 73
  • Бургас
Беринче, честито на новото малко човече във фамилията Ви! Да е здраво и голям късметлия в живота!
Краси, не знам как да ти помогна, но много е важно да се наспива, ако не нощем, то поне денем. Пробвай различни неща, както при нас проработи количката. А за ранното ставане мога да ти кажа аз какво открих. Понеже Алекс спи с олекотена завивка, не иска чувал и това е сутрин се отвива, става му студено и е буден преди първи петли. Две вечери след баня играеше и му обувахме чорапи и забравяхме да ги събуем и о изненада. И двете сутрини се буди в 8.00, което изобщо не е типично за него. Дано да съм ти била полезна.
Страхотни снимки, много ми хареса колко е тъжна като не дава тати да пипа!
Мис претенция, не се ядосвай че си късаш нервите, а на никой не му пука. Навсякъде има проблем с детските градини, но освен в несебър не съм чула да строят нови. Тук пък като чуеш какви предимства има при приема то не остава място за простосмъртни. А частни няма, но не че и да има ще са ми по джоба, поне на този етап.
Хайде лека, че се олях

# 74
  • Асеновград
Люси, не сме й рязали косата,а само малко и изравних бретона  Laughing ,защото  беше много неравен и няколко косъма постоянно й влизаха в очите,и аз ги отрязах и почти не съм скъсявала дължината,но изглежда различно от самото изравняване  Laughing тя и на другите снимки е така,но като е с фибичка не личи  Hug
Лекси, Ани спи с чорапогащник,защото чорапите ги маха постоянно,в чувал не мога изобщо да я сложа и така решихме проблема за крачетата  Grinning И тя се отвива през ноща,но аз толкова леко съм започнала да спя,че само да мръдне и я гледам и завивам,ако е отвита.Само се моля да е период,чее  Rolling Eyes Rolling Eyes  А количката Ани я отказа като беше на годинка  Rolling Eyes изобщо не мога да я сложа в нея  Rolling Eyes Мерси,миличка  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт