За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 922
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СКЪПА КАМИ!
МНОГО ЛЮБОВ И ВЪЗТОРГ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!

bigdance2

# 76
Честит рожден ден Ками! smile3525 nbirthday newsm59 nbirthday smile3525
Аз тези месеци се боря с писането на магистърска теза и затова само ви чета - редовно обаче.
Раздам се много, че Лизи е вече добре Hug, постоянно влизах да видя има ли новини.
Виждам, че и Алекс вече е добре Hug Heart Eyes Hug изобщо всички дечица са прекрасни Hug Ние бяхме ужасно хремави/все още сме малко /, но за щастие не стигнахме до антбиотик, това ни е първото боледуване и много се притесних. През ден тичах до личната и до Токуда ходихме спешно, че беше страшно със тези сополи, но вече сме по добре. Аз бях болнични, но от утре пак съм на работа.
Хайде лека нощ!
Беринка честито бебче на вашата близка  bouquet

# 77
Добро утро!

Благодаря на всички за пожеланията.Снощи добре се забавлявахме на домашното парти.

Зъбната криза на Косе мина и апетита му се възвърна.Само дето си дъвче преъстите по малко.

Ани е много сладка както винаги.

Беринка-честит нов член на семейството.

# 78
Добро утро и от нас!
Ками,браво за партито!Чакаме снимки и на Косето най-вече! Heart Eyes
Краси,Ани както винаги неотразима!С бретон наистина е по-различна! Wink А кажи до стигнахте със зъбките?Да не би от тях да не може да заспи? Tired
Лизи тази нощ спа добре,до 7 в нейното легло и после се събуди и почна да си вика бибата! Laughing Станах да й я дам,но се беше разбудила и искаше при мен и поспахме още 1 час! Wink Доволно! Mr. Green
Асенче,пусни ни снимки на малката сладурана! Heart Eyes
И мерси пак на всички,че сте ни мислили! Hug Hug Hug
Беринка,честито и от мен!  bouquet

# 79
 ooooh! какво им става на тия дечиня, че толкова рано кукват  ooooh! и моят да не остане по-назад - тая сутрин в 7 ч. стана свеж като краставица и веднага започна да говори  Tired пък как им се говори и толкова рано  Tired

Лекси,   вземи на Алекс цяла пижамка с крачета - аз намерих от Биг шопа /мисля, че и при вас има магазин/, немска, за 9 лв.  Peace Можеш да му слагаш и ританки, че са по-широки, но тях може и да ги събува  Thinking цялата пижамка е най-добре  Peace

# 80
  • Асеновград
Пебси, Ани извади и 4-те кътника,но кучешки още няма.В момента ( от вчера ) е спокойна ,но предните дни явно пак бяха зъби,страшно много я мъчат.Давам й от тези зрънца и Дентокинд,ама май  не й помагат  Confused помага й само Панадол,но гледам да не й давам често-всичко на всичко за зъби съм го давала 2 -3 пъти,че да не прекалявам с него,въпреки,че е имала нужда доста повече пъти  Confused Вече няма кръвоизлив на кучешките,поуспокоиха се,но да видим доокга,че още никакви ги няма   Thinking
Иначе днес стана в 7 и тя  Tired,както  обикновено напоследък  Tired Тая вечер ще я оставим на майка ми и утре тръгваме за Пампорово  малко на почика  Flutter за няколко дни
Пебс,я кажи дойде ли ти колета от 10-ти  Thinking,моя още го няма  Crossing Arms
Ани пък не търпи нито ританки,нито от тия целите пижамки,все  си сваляше ританките ,а пижамката не можех да я сложа по никакаъв начин , но чоропогащника си го обича, явно й е удобен за спане  Peace

# 81
Охоо,почивка! Party Завиждам ти! Blush Приятно прекарване! Wink (винаги ми е смешно като го пиша това "прекарване" и "изкарване"  Laughing)
Значи зъбките са най-гадното нещо! Sick
Колета не ми е дошъл и вече се дразня адски много! Twisted Evil Чакам 4-5 колета и нито един не е дошъл от тия намаления!Егати и скапаните пощи,дето имаме!Сега раздават колетите,дето идват,а старите си седят затрупани! #2gunfire

# 82
Оф,и ние да се запишим при ранобудните.Станали сме в 7 и сега спи. ShockedТъкмо свикнахме на един дневен сън и сега пак по два пъти.Но си мисля,че при нас това се дължи на факта,че вече става няколко вечери спи по цяла нощ. baby_neutral
Иначе вчера постригахме малкия калпазанин и сякаш изведнъж порасна. Simple SmileВече прилича на голямо момче.Ама с говоренето въобще неможем да се похвалим.Сигурно ще е като баща си. Simple Smile
Краси,Ани е много сладка с бритонче.Да я нагушкаш от нас HugИ аз ти завиждам за почивката Wink
Беринка,честито ти племениче.Да е живо и здраво много да радва майка си. baby_neutral
Кали,добре завърнала се.Хайде чакаме снимки!

# 83
  • София
Момичета, не мога да се добера до компютъра. Вчера пак имахме изпълнение и ходихме до Пирогов, заради Дани. През деня му се поду половината част на лицето и стана неузнаваем. Вечерта вече ме хвана шубето как ще изкараме нощта и за това отидохме да го прегледат. Биха му урбазон и сега вече е по-добре, но инжекцията беше голяма драма. Не можаха да установят от какво е реакцията, само знам, че не е хранителна алергия.

За пътуването, какво да ви кажа, отидохме на едно много голямо изложение на играчки, като организаторите съвсем предвидливо бяха казали, че не се допускат деца. За това оставихме Дани за 2 часа в специално предвиден детски кът, докато ние разглеждахме. Толкова много и красиви играчки не бях виждала на едно място. Всъщност в България едва ли се внасят и 5 % от всичко, което имаше там. Изобщо аз щях да припадна от кеф, пък ако имаше деца, сигурно щеше да има големи драми. Аз в началото снимах, докато един учтив чичко ми каза, че не е разрешено, но все пак си насъбрах материал.

Всичко друго - града (Нюрнберг), забележителностите, магазините, кухнята, хората и целият ред в тая държава бяха на страхотно ниво. Пътищата и движението няма да ги коментирам. Като тръгвахме наобратно в 4 през нощта по магистралата имаше повече движение отколкото у нас през деня. Изобщо икономиката на тези хора работи и съответно никой не спи.

На отиване минахме през Хърватско, където останах с много лошо впечатление, защото за 3 спирания се опитаха да ни излъжат 3 пъти като най-фрапиращото беше как щяха да продадат на мъжа ми един шоколад за 30 евро. 

От поседните страници видях новите прически на Ани и Деси. И двете са големи кокони.

Берина, честит нов член на семейството. 

# 84
Ние сме наопаки и днес девойката се събуди чак в 8 и нещо, за разлика от всеки друг път, когато става към 7-7:30...

Беринче, честито ви момченце - да ви е живо и здраво и само да ви радва!

Люси, нещо не разбрах това за канал 1 какво имаш пред вид... Blush

Краси, приятно изкарване на почивката! Аз също като пебс си мисля, че този кисел период ви е от зъби  Peace

Мис претенция, абсолютно съм съгласна с теб. Направо си ме "отменила" с тоя дълъг негативен пост, обикновено аз ги пиша такива  Hug Просто няма какво да добавя освен мноооого #Cussing out

Брейви, направо не знам как успяваш да я видиш тая надежда, като нея просто я няма  Peace Hug Браво за свалените килограми, а щопингът може и да стане по итернет от нормалните намаления на западните държави, а не като тука - намалено от 200 на 180...  Crossing Arms

пебси, и на мен ми звучат по същия начин тия думички  hahaha Един колега казваше - Хайде приятно и ако ти падне нещо, да го прекараш!  Joy

Недейте така с колетите, щото аз чакам от 7.02 колет, който като ви слушам може и за РД чак да дойде... ooooh!

# 85
Аз набързо само да си посипя главата с пепел,че съм много изкукала явно напоследък
Ками,злода те забрави.Вчера влязох да ти честитя пък на...какво излезе-забравила съм.
Много здраве,любов и късмет желая от сърце/И радост да носи в душата ти твоят прекраско...........

Момичета,не зн да пиша или не.Само ще ви помоля да се помолите свекър ми да е добре.Току що ми се обади мъжа ми много притеснен.Има някакъв проблем,дано да е нещо леко!

# 86
Брейви  Praynig Praynig Praynig Hug

# 87
Брейви,  Praynig

Отдавна не съм влизала, много работа, а после четях старите теми.

Алекс е добре, расте. 11 500 и 81 см. Бузанчо Laughing Вчера ходихме при Драганов за профилактичния като проходи. По този повод Pebs , ако Лизи спи надупена означава, че и трябва възглавница. Специално ме попита за това, защото и Алекс така спи. Не трябвало да спят и по корем докато не станат на по 18 г., както се изрази той, защото имало опасност да започнат да си кривят краката навътре като ходят. Като Чарли Чаплин, но навътре (леле какво обяснение направих). Възглавницата да е твърдичка и да е дебела колкото разстоянието от рамото до главата.

Всички деца по снимките са супер пораснали и сладки. Влади е уникален в гардероба, а за моят приятел Мишето нямам думи просто. Много е пораснал.

# 88
bravyPraynig Praynig Praynig

Краси, страхотни снимки на Ани! Много е сладка! Heart Eyes Hug Hug Hug от нас
Приятно изкарване на почивката!

Беринка, честито ви момченце! Да е живо и здраво и много да ви радва!   bouquet

# 89
Bravy, Praynig Praynig Praynig
 Hug

Jiji_m,мерси,мила,за инфото!Ама аз не мога да преценя колко висока възглавница трябва да е? newsm78 А така като започнат-не трябва! Crossing Arms Ми какво да направя?!!Така й е удобно! Rolling Eyes Преди-да не спи по гръб,сега- да не спи по корем! ooooh! Ще ме побъркат значи! Laughing
Много е порастнал Алекс сигурно! Heart EyesЦелувки и гуш! Hug

Общи условия

Активация на акаунт