За СЕПТЕМВРИйчето вече е ясно - за лудории вкъщи е тясно!

• 13 924
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
Честито на всички именници днес!   bouquet Да са здрави и много щастливи!   bouquet

Пебси, много се радвам, че сте си вкъщи и Лизи е добре!  Hug Hug Hug от нас

Ани, Поспаланке, дано бързо да мине на Кайчето и Влади! Praynig Hug

Ками, и на Мишето сега му избиват горните два кътника и е направо... ooooh! Вчера се въртя, мрънка и рева в леглото до 12 Tired

Ани, голям сладур е Влади! Heart Eyes  Hug

Ето малко снимчици и от нас: http://picasaweb.google.bg/kbankov/Mihail1g4m#5301106471808267826

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 16
Мики,както винаги Мишето е ЧАР и още нещо..невероятен е,а и целувки раздава-няма как каките да не се въртят около него;)
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани,Влади голям симпатяга Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,много пораснало малкото ти момче,а снимката на която сте двамата е един път Heart Eyes
Насе,днес е правослвният празник св.Харалампи и Валентина."Истиснките именници" Joy са днес,ама какво да правят хората,пада им се да черпят два пъти Peace.Много хора им честитят на 14ти,заради св.Валентин,който както всички знаем е католическият.

# 17
  • София
Ха здравейте и от мен!
И в новата тема да поздравя всички именици - малки и големи, с днешния празник! Да са живи и здрави, с много късмет в живота  Hug  bouquet !

Ани, точно е казала Пебси - сутринта преди работа пуснах темичката  bowuu . Т'ва ставане в 5:00 не е човешко, но няма начин.
Хубавото е, че след малко гушвам Антон и ще спим до 16:00ч.  Mr. Green !
Много гадно това с прехапването! Влади сигурно е забравил вече, ама теб си те държи! Такива инциденти, за съжаление, са неизбежни. Дано само да са по-малобройни и леки  Praynig Praynig Praynig !

Поспаланчице, голям екшън и при вас  #Crazy ! Бързо да му мине на малкото юначе!

Ками, дано зъбната криза да е била единствената и по-нататък да нямате подобни нощи, че голяма мъка  Tired !
Прегръдки за теб и Косето  Hug !

Краси, защо така тежка нощ сте имали? Дано денят ви обаче да е изпълнен само с положителни емоции и всичко с Анито да е наред  Praynig !

Отивам да си лягам, а следобед ще гледам снимки  smile3508 !

# 18
Честито на именниците Вали на Мунка, Вали на Куши и на кака Валя на Мимо!
Да са ви живи и здрави съкровищата!

Записвам се, за да не изтърва пак темата!

После ще гледам снимки  smile3508

# 19
Здравейте момичета Hug , записвам се и аз в темичката
нямам настроение от една седмица вече , откраднаха ми любимото кученце Cry
Мити е добре и той проблаква вечер от зъбките, 1 кучешки го мъчи сега отдолу

Много се радвам за Лизи че си е вече в къщи и че е добре , целувки много
Много хубави снимчици на Влади и Мишето
Честито на всички празнуващи днес - да сте много здравички
Лек ден

# 20
Ани, много е сладък Влади и изглежда като голям мъж вече  Heart Eyes
Голяма игра пада в новата палатка  Wink
Мики и Мишето е страхотно хлапе  Hug Ех колко бързо растат децата  Rolling Eyes
Поспаланка, дота зле звучи като го описваш падането  Sad Дано наистина имаме по-малко поводи за притеснения и бързо да им минава на дребните
При нас напече и като се наспи малката, ще я мятам на улицата (на разходка, де  Wink) Тази сутрин се излюпи в 6 и направо ми се плачеше, че отдавна не ми е правила тоя номер, та сигурно след малко ще става.

# 21
  • Гърция
Честито на именниците  bouquet!

Пебс
, радвам се, че вече сте добре Hug!

# 22
Мики, Ани-Бани, големи момчета си имате вече. Да са ви здрави сладурковците! Simple Smile
Пебс, чудесно е, че сте си вкъщи и Лизи се е оправила. Вкъщи си е най-добре.
Поспаланке, дано да не ви се случват вече такива работи!
ДаниМакс, ти сигурно си знаеш, ама и аз да кажа - Маринка е много чаровна.
Честит имен ден на всички празнуващи! Да са много здрави и обичани!  bouquet(но и аз да попитам - не е ли на 14.февруари този ден? newsm78 Въобще не съм в час)
Абе снощи да не е имало пълнолуние? И ние не спахме спокойно и се будихме често.
Пък да ви наколадя днес моя скъп син - на площадката си намери 2 нови майки Shocked. Той едната много си я кльопа от преди (първо дъщеря и,де, ама тя не му обръща внимание и той се прехвърли на майката). Веднъж вече се залепи за нея и даже и се разсърди, че обръща внимание на дъщеря си #Crazy. А днес си я хвана за ръчичка, после ръчичката на сестра й (те и двете имат момиченца колкото Анджи) и тръгна да се разхожда с тях. Никакво "чао, Анджи" от моя страна не успя да го накара да ги остави и да дойде при мен. Е, какво е туй нещо ми кажете??? #Crazy После иди кажи, че никога не се е отделял от мен. Пък да не говорим, че почвам да се чудя да не би да не му обръщам достатъчно внимание на това дете, че ходи да си търси други майки?! Е, нямаше как да не се посмеем, ама някъде дълбооко си ме човърка. Thinking Party

# 23
  • Бургас
Привет,
Страхотни снимки на Мишето и Влади!
Мики, снимката, където е в банята с количката направо ме разтопи. Страшно е сладък там!
Анитка, Влади има много хубави очи, а снимката където се е ухилил в гардероба е супер просто!
Ваня, съжалявам за кученцето ти!
Мис Претенция и моя Алекс си има една любима майка и редовно ходи да я гушка, милва и целува. Но аз не мисля, че това е поради липса на внимание, защото аз цял ден го обгрижвам, играем си и изобщо съм на негово разположение! Просто симпатия

# 24
  • гр.Варна
грешка  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 17:58 от liudmila73

# 25
  • гр.Варна

Ето, и аз да почерпя за здравето на нашата именичка! Hug Hug Hug

Да са много здрави и щастливи и останалите именици-Валето на Мунка, на Куши и майчето на Брейви! newsm51
Честито и на другите, ако има такива! newsm51

Благодаря за пожеланията към нашето момиченце!  bouquet  bouquet  bouquet

Много са сладки снимките на Влади и Мишето! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Съжалявам за премеждията на Влади и Кайче. Sad Sad Sad
И на Мимо на му се размина такова падане и прехапване на устната. И той се спъна в една играчка, удари се в друга...  Cry Cry Cry

Радвам се,че Лизи и Пебс са вече у дома! Hug Hug Hug Дано по вече не се повтаря тази неприятна случка. Praynig Praynig Praynig

Не съм чела назад в старата тема и за сега това от мен. Въпреки празника ми е много тъжно, защото днес погребахме колежка. Cry Cry Cry  Мъчно ми е, но живота е такъв!  Naughty Сега трябва да съм весела за празника на нашето Вали.

Прекрасна вечер на всички!  bouquet

# 26
Люска Hug Hug Hug.
Много целувки за девойката Heart Eyes!А за живота-добре си го казала! Hug Hug

# 27
  • морето и сините вълни :)
Малко танци-манци от нас
http://anibani.multiply.com/video/item/5/DSCI2353.AVI

Преди си танцуваше много хубаво лато се друсаше и поклащаше а сега сме с нов вид танци hahaha
чак свят да ти се завие Joy Sick

# 28
# 29
Честит празник и от нас, много здраве и усмивки!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт