кога усетихте бебо???

• 14 680
  • 232
  •   1
Отговори
# 165
И при двете бременности в 4-ия месец, долу в ляво.

# 166
В 3 месец.

# 167
в 4 месец.

# 168
16-17 г.с. Усещах нещо като при движение на ръка под водата и леки ритничета, само легнала по гръб и спокойна. Първите няколко дни дори не бях убедена, че това е усещането, което очаквам Simple Smile, просто една вечер ритничето беше по-отчетливо и ясно - тогава вече бях убедена че е бебко Peace Невероятно усещане, няма как да се сбърка Hug

# 169
Здравейте!Може и да има такава тема но неможах да я намеря и затова пуснах нова.Искам да ви попитам кога усетихте бебо за първи път ?Аз съм в 20 г.с. и все още не съм го усетила или и да съм го усетила не съм разбрала че е точно това.Какво е усещането и късно ли е вече в тази седмица да не съм го усетила още?Благодаря предварително за отговорите!

# 170
Мисля,че имаше такава тема...но по въпроса-в 18г.с. я усетих за пръв път. Heart Eyes

# 171
И двата пъти към 20г.с. ги усетих бебоците.

# 172
Усещането е като потреперване на мускул.
Сигурна съм, че вече го усещаш, ама не си му обърнала внимание  Whistling

# 173
  • Бургас
В 20 г.с.Може в началото да не разбереш че е това.Аз го усетих като леко потрепване,погалване,лек гъдел.....не мога точно да го опиша.

# 174
О, аз много късно я усетих-края на шестия месец.

# 175
  • София
Не е късно. Някои майки усещат чак 21-22 седмица, че и след това. Още повече, че и зависи какво точно очакваш да почувстваш. В началото е доста неясно. По скоро като лек гъдел, къркорене на черва или мускулен спазъм и при мен поне не е постоянно ами през няколко дни по едно осезаемо примърдване.

# 176
  • София
Ясно движение усетих след 20 г.с.
Преди това, някъде след 16 г.с., усещах нещо като къркорене или като ... как да кажа - като пърхане на пеперуди в корема.
Добре, че беше сестра ми (като вече минала 3 пъти по пътя да ми каже, че това всъщност е бебето, аз мислех, че ми къркори стомаха от глад  Embarassed)

# 177
Благодаря на всички за отговорите.

# 178
  • София
Точно между третия и четвъртия месец!

# 179
  • Пловдив
Към 17 г.с слабо гъделичкане  Heart Eyes!Много прекрасен момент  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт