кога усетихте бебо???

• 14 681
  • 232
  •   1
Отговори
# 150
13-14 г.с. като потрепване, а вече от 15 г.с. съвсем отчетливо си усещах бебето.

# 151
18г.с., но мина още една седмица докато се усетя, че това е бебето, а не са червата ми. Laughing

# 152
  • София
Много рано - 3-4 месец.

# 153
Здравейте, съжалявам, че пиша тук, но искам да ви попитам какво усещахте в началото, има ли нещо общо с лека болка? Питам, защото съм притеснена, вече съм 19 седмица и не знам дали това което усещам е бебето SadЧувствам леки болки в корема, които се местят, главно през нощта. Не е пърхане или трептене, ами лекичко си боли. Ще се радвам, ако ми помогнете Hug

# 154
  • вкъщи
в петия месец страхотно усещане

# 155
  • София
Adi84, при мен движението на бебето не ми е причинявало болка в тези месеци.

# 156
В края на 4 месец, но минаха няколко дни...

................. докато се усетя, че това е бебето, а не са червата ми. Laughing

# 157
в началото на петия месец.

# 158
Здравейте, съжалявам, че пиша тук, но искам да ви попитам какво усещахте в началото, има ли нещо общо с лека болка? Питам, защото съм притеснена, вече съм 19 седмица и не знам дали това което усещам е бебето SadЧувствам леки болки в корема, които се местят, главно през нощта. Не е пърхане или трептене, ами лекичко си боли. Ще се радвам, ако ми помогнете Hug
Според мен трябва да отидеш на лекар.Кажи му как се чувстваш.Не искам да те плаша ама аз до сега не съм чувала подобно нещо.Иди на специалист,аз или някой друг тук не може да ти помогне.
Надявам се всичко да е наред.Пиши как е минало.Успех  bouquet

# 159
С първата бременност се усеща около 20 г . с.  Peace

# 160
В пети месец, усещах каточели ми къркорят червата.

# 161
В края на 4-ят месец.Много приятно усещане. Heart Eyes

# 162
  • в гората
 В 17г.с., като трепкащ нерв е!

# 163
В 16 г.с. + 3 дни усещах леко трептене, а сега вече е много активен.

# 164
  • София
аз го усетих към 20 седмица, даже и по-късно, и сега все си такова едва забележимо, но много приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт