кога усетихте бебо???

• 14 666
  • 232
  •   1
Отговори
# 195
  • Mars Hotel
20 - 21 г.с. Не се притеснявай, скоро ще го усетиш.  Hug

# 196
  • На бял кон в Pierrefonds
В 16-та седмица. Първа бременност ми беше. Но само веднъж. Горе-долу по един път в седмицата го усещах докъм 20-21 седмица, когато вече се усещаше почти всеки ден.

# 197
  • София
В края на 21г.с.

# 198
В 4-тия месец. Усетих съвсем лекичко гъделичкане, което постепено се засили с времето и се превърна в силно ритане и блъскане в последните месеци  Laughing

# 199
В 5 месец защо не усещтам да рита бебето?

# 200
В 4-тия месец. Усетих съвсем лекичко гъделичкане, което постепено се засили с времето и се превърна в силно ритане и блъскане в последните месеци  Laughing

И при мен нещата се развиха точно така.

# 201

Точно. И при мен беше така.

Незнам дали е нормално, но ти сигурна ли си. Може би съвсем лекичко те побутва?  newsm78

# 202
в 17 г.с точно като къделичкане много е хубаво така ми липсва сега......това е върховен момент спомням си с умиление как с мажа ми стояхме с часове да го усетим аз го усещах но тои не но послееее няма такива шутове много риташе.

# 203
В четвъртия месец. Усетих леко пулсиране.

# 204
Не се притеснявай въобще. Може да имаш повече околоплодна течност и затова да не го усещаш. Аз бях по същия начин и доктора ми казваше че бебето рита ако не му е добре. Аз започнах да го усещам средата на 7 месец като му стана тясно. То и сега не ме рита, а се усеща само като се завърта или протяга. Ако мн рита или блъска това означава че не му е комфортно или не му стига кислород, така че радвай  се на спокойно бебче.

# 205
  • гр.Стара Загора
В четвърти месец бях легнала и гледах тв ,когато изведнъж сякъш 100 пеперуди изхвърчаха в корема ми,чувството беше страхотно а после като се започна с едни шутове неможех да спя от малките ритничета.Сега когато вече се роди бебка продължава да рита много и все се отвива

# 206
аз моето бебе го усетих 4ак в 6 месец но то си беше много поспаливо за сметка на сега не съм я усештала по 2 3 дни

# 207
  • София
Аз в  в началото на 3 месец. С обърната и смалена матка съм, но усещането е уникално. От мен да знаеш няма как да се обърка с др. черва или т.н. Вчера много мами ме убеждаваха че е невъзможно да съм го усетила толкова рано но.... Като му казах на доки той каза че е малко вероятно. Но днес аз настоявах да ме прегледа и той каза че съм права за бебо. Когато и да го усетиш важно е на консултациите всичко да е наред а има много причини физиологични или бебето спинка или позата му е такава че да не го усетиш, така че бъди спокойна и весела бременееща.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 14:10 от AnMary

# 208
  • Пазарджик
В17-18 г с но при всеки е различно.Успех и леко раждане! Peace

# 209

Общи условия

Активация на акаунт