кога усетихте бебо???

• 14 671
  • 232
  •   1
Отговори
# 105
В 16та седмица.Бях се ядосала на таткото и му виках и тогава усетих все едно някой ме ръчка с пръст по корема ама от вътрешна страна.Таткото каза че бебето е разбрало че го навиквам несправедливо и се е намесило в спора,за да ме накара да млъкна.Е накара ме  Mr. Green .Иначе същия ден бях на ФМ и док каза че ще го усетя към 20 седмица.

# 106
Здравейте
Моля ви да ми кажете кога за първи път усетихте вашето бебе и какво точно усетихте? Аз съм в 20 г.с. и не съм сигурна дали бебето ми мърда или не, чувствам само нещо като къркорене. И при вас ли е така. От познати знам че първите движения се усещат от 18 г.с.
Нямам търпение да чуя мнението ви по въпроса newsm78

# 107
Първото в 18та, второто в 12та седмица.
Ама темата ти хич не е за тук.

# 108
благодаря ти за бързия отговор
за първи път пиша във форум и щтраках на посоки, даже се изненадах че някой ми отговори
следващия път ще знам

# 109
Първото усещане беше около 14 седмица. Усетих просто едно туптене и  от време на време нещо като гъделичкане, нищо друго. А от около 5ти месец започна едно подскачане Grinning Лекаря каза че бебето хълца така че ако ти се случи и на теб да знаеш.  bouquet

# 110
# 111
В началото се усеща като къркорене (поне при мен беше така). Усетих бебка към 14-15 г.с.

# 112
16-17 г.с. усетих първото ритниче.Никога няма да го забравя.

# 113
Здравейте
Моля ви да ми кажете кога за първи път усетихте вашето бебе и какво точно усетихте? Аз съм в 20 г.с. и не съм сигурна дали бебето ми мърда или не, чувствам само нещо като къркорене. И при вас ли е така. От познати знам че първите движения се усещат от 18 г.с.
Нямам търпение да чуя мнението ви по въпроса newsm78
Аз бях в 22 седмица, когато усетих нещо по-различно в корема си. Спжред мен трудно се улавят най-първите движения - виж вече с ритниците е друга работа. Не можеш да го сбъркаш с нищо Grinning

# 114
Един ден след 20 г.с. Simple Smile))   Таткото - 22 г.с.   Crazy

# 115
Може и по-рано да съм го усещала, но все не съм била сигурна къркорене ли е, друго ли е ... За първи път бях убедена, че е побутване от Бебчо в към края на 20та седмица, когато и таткото го усети.  Heart Eyes

# 116
В 14 г.с. го усетих. Според лекарката ми имат значение разположението на плацентата и килограмите на бременната. Слабите жени усещали по-рано, заради по-тънката коремна стена. Зълва ми усети нейното чак в 24 г.с.

# 117
Ами аз преди две седмици усетих нещо кота пърхане и неска бях на преглед и попитах доктора дали мога да го усещам и той каза да newsm44 Но неска го усетих по-добре,беше като леко ритване Hug Hug

# 118
Първото в 20-та, второто в 12-та седмица.

# 119
                                                       В края на третия месец. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт