Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 514
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
gmarinova  , разплака ме!!! Понеже сега разглеждах темата назад и видях твоят линк за жените шофьори..................оххххххххххх разплаках се от смях  smile3532

greenlife , нямам нищо шокиращо, но ще ти пиша на лични

# 181
Ехааа аз най-накрая разбрах коя е количката,която си харесах на улицата,докато едно момиче я буташе newsm44
Лошото е,че и видях и цената hahaha А бях решила да не давам повече от 300-400лв за количка.
Ще се опитам да сложа линк,за да я видите
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=394
този цвят бордо в действителност е много хубав и е по-различен от този на снимката.

стана,браво на мен Laughing

# 182
Fate, за съжаление не ми е минало. Чух се със зъболекарката ми и тя малко ме разочарова, че предвид бременността ми няма да може да ми помогне много. Засега ще се жабуря с Елудрил, утре ще отида да ми го прочисти с кислородна вода и ще се надявам този път да се отърва леко.

lili_to , таи количка е първата, която си мислех, че ще купувам. Но онзи ден ходих в един магазин, специално за да я видя на живо и кошчетата ми се видяха адски тесни, особено кошчето за кола, затова се отказах. И материята много не ме изкефи, аз видях жълтия модел. Иначе е много лекичка и маневрена, но реших, че може би ще е тясна за моя момък, след като стане на годинка. Ако имаш възможност, виж я на живо. Иначе ми я бяха препоръчали много, на теб може и да ти хареса.

# 183
lili_to, браво за количката - много е красива!!  1stroller Провери само за функционалността.
greenlife, и аз се присъединявам към теб за Дженерали и едното наум!  Thinking Неориентирани са често, а и дават противоречива информация... Проверявайте всичко, ей, та да не се налага да плащате непредвидено!

# 184
А за Дженерали нямам думи - от декември чакам да ми изпратят новите си здравни пакети и още си чакам. Със сигурност така не се печелят клиенти  newsm11

# 185
Точно от това се опасявах,да не би да е тясна newsm78
Харесах я минавайки покрай една мама на улицата,страхотно ми грабна вниманието.
Ще я разгледам по-подробно в някой магазин

# 186
Мда, Дженерали се дънят много. Прекратиха договора с Вита. За Токуда не знам как е, но то вече няма сигурност никъде. Аз ще прежаля парите за ЖК, обаче раждането... там става страшно. Greenlife, не си хаби нервите напразно. Ако искаш, мини към здравната каса от сега, да спестиш някой лев, но... все тая.

Gydelichkova, и аз имам усещане за момче, но да видим, нищо не се знае.
На БОЯН сега му расте мозъка, на теб ти растат мъдреците  Rolling Eyes  не се предавай, дано да само зъба да напомня за себе си и да престане. При мен обикновено е така.

Fate, нали....  smile3532 аз като си купя кола, ще те предупредя да се пазиш...

Момичета, днес ми се роди племенничка (на братовчедка) в Украйна. Тройно щастлива съм, нямам думи. А чакахме момче и то през март  newsm78

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 17:55 от gmarinova

# 187
LILI-To i na men mi haresa tazi no be6e 2 v 1 nakarah prodava4kata da izmeri ko6a vytre i  be6e 32 sm kato se slojat peleni i prosto z bebeto nqma da ima mqsto sled nqkoi drug mesec i se otkazah ot neq Simple Smile
Sorry za latinicata no ne6to mu stana na toq kirilizator Simple Smile
leka ve4er na vsi4ki

# 188
Мда, Дженерали се дънят много. Прекратиха договора с Вита. За Токуда не знам как е, но то вече няма сигурност никъде.

И с Токуда го прекратиха . newsm66

# 189
gmarinova, да ти е жива и здрава племенничката  bouquet
За пореден път се убеждавам,че докато не излезе на бял свят детенце неможем да сме сигурни за пола Wink

Да наистина зимния кош е много малък,но него го дават до 6 месечна възраст/тези първи месеци ще е лято и няма да са ми нужни много пелени/.И след това се преминава към летния,който е по-голям и има пълно легнало положение.Охх незнам искам да я видя на живо и да я пипна,защото май сама се самонавивам.

# 190
lili_to, още по-малък ми се стори кошът за кола. Ама наистина по-добре си виж на живо, може и аз да греша - хората все пак са преценили, че тази количка трябва да се ползва поне година и половина.

# 191
GMarinova, много хубава изненада от колегите, много мило!

Франческа, мерси за статията, ти все намираш нещо полезно.

Както и Greenlife - мерси за био продуктите, страшна си, още не съм я прочела, но ще се върна назад.
имаш право да се ядосаш и аз на твое място бих макар, че не е полезно за теб и бебока. Гадна и непрофесионална постъпка Naughty от тяхна страна.
На мен преди време 1г и половина след завръщане от Франция, ми се обадиха за един данък наречен "земя" ?! и познай - още не съм платила нищо! Това беше 2002г /като звъннаха, а аз бях учебната 1999-2000/. Извинявай, ама аз бях по Еразмус и уж всичко ми се поемаше и имах стипендия...

Lili-to, с Франческа май имате много сходни вкусове Simple Smile - името Симона и количката - тя я беше показвала преди и на мене ми хареса много - страхотен дизайн са и издокарали, знам също, че са и леки. Но иди в магазин с повече модели, за да избереш и сравниш. Иначе и аз съм като тебе- любов от пръв поглед - моята я харесах без оглед, от една мама и директно от същия магазин я взех! Simple Smile Да ти кажа, не съм съжалила, макар да е имало и други хубави според мен./Моята е друга марка, но няма значение/

Фантазия, така ти се радвам, че ще си млада мама...Simple Smile и със следването ще успееш, сигурна съм. Ще станеш още по-организирана с бебка, повярвай ми. Simple Smile

На мъж ми Калоян - приятелите викат Кала, аз Кали - но само аз Simple Smile, бебо му викаше първо тати Кама Simple Smile и мама Яна, а една приятелка Коки на бебето си!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 18:18 от ayas

# 192
За имената:мечтаех си за една Катерина,но от отдавна ни казаха,че ще си имаме момченце пак.След доста обсъждания се спряхме на Калоян,само дето не мога да измисля как да му казваме галено.Помощщщ........

КОКО

# 193
ayas,дори незнаех че Франческа е показвала същата количка,но явно с нея имаме еднакъв вкус

Току що разгледах снимките в албума на покупките ви - страхотни сте. Gydelichkova,количката ти е супер и сигурно много и се кефиш Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 18:29 от lili_to

# 194
Здравейте  и от мен
 напоследък все вечер сядам да пусна по едно отговорче и после вечеря и в кревата.....ама много работа в работата....

Ние с бебо сме добре ама днес какво количество изядох ....ходих на стол и изядох две основни ..... няма да казвам какво да не му се прияде на някой....и още не съм много гладна....

Някой ще ходи ли на училището на 9 месеца та да се видим? аз още не съм на 100 % че ще ида записала съм се ама може да имам доста работа....

За Калоян мисля КОКО или КОКИ също много ми харесват

GMarinova Честит рожден ден много здраве и късмет и да ти се случват само готини неща

Много готини колички сте избрали поздрави.....

Ние нямаме кош за кола мисля като се роди да му купим ама още не съм решила какъв......

Е това е от мен ,до утре вечерта.....че мъжо сяда да си играе на компа ,ако не заспя може да успея да влеза по късно....

Общи условия

Активация на акаунт