Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 501
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Най-важната новина от мен е, че ще си имаме две здрави бебенца с прекрасно туптящи сърчица, с добре развити телца и отлично функциониращи пъпни връви Simple Smile 
 newsm10

Едното бебче е  момиченцееее  stork-girl, а другото е .... неизвестно  newsm78 Laughing

Но да ви разкажа как се впечатлих от д-р Велковски, за жалост негативно. Да, добър специалист е, спор няма! Но при влизането ни в кабинета попитахме дали можем да снимаме, защото още не знаем пола и искаме да го имаме на запис. Последва въпрос: "има ли значение за вас какъв е полът? Това ли е най-важното? Не е ли по-важно дали са живи и здрави!!" Ние леко се стъписахме на тази атаката и казахме, че се подразбира, че искаме да са живи и здрави, но че сме любопитни какви са, а полът е без значение какъв е. Просто ако се вижда, нека ни го кажат..

Голямото ми изумление обаче дойде, когато разбрах, че дълго чаканото 3-D изображение няма да се състои, защото на него не му върши работа и едва ли не е прищявка на родителите. 3-D-то нямало отношение към диагностиката, съответно не е важно. А ние искахме да видим не само костиците, черепчетата и мускулчетата, ами и как изглеждат нашите красоти. Не ни удостоиха с тази чест   smile3506 А и през повечето време чувах как най-важното е да са здрави и че полът няма абсолютно никакво значение... Чувствах се като тийнейджърка-въздухарка  smile3515

Накрая - за да сложи точка на нравоучението, докторът ми каза, че резултатите са добри, но това не значи, че не трябва да ходя редовно при акушер-гинеколога си  #Crazy #Crazy Аз да не съм малоумна???   #Crazy #Crazy

Финалът  - бяха ни казали по телефона, че прегледът е 80 лв за близнаци. Но ни взеха 100... такава последно се оказа тарифата  smile3511

Хвана ме яд, момичета. Че ни развалиха хубавия момент. Толкова чакан преглед, а да си тръгнем с обидно усещане... тъпо! Още повече като чета как минават прегледите ви при Марков... Да не би той да не прави диагностика? Но и уважава "прищявките"  за пол, за външен вид и т.н.

Да, все пак най-важното е, че бебчетата са добре и са много живички и подвижни Simple Smile

Отивам да ям, че изгладнях здраво.
После пак ще ви видя Simple Smile

# 196
KaterinkaM ,не се ядосвай има и такива доктори,дето се мислят за Господ #Cussing out.
Наистина най-важното е,че бебчетата са добре Hug

# 197
Катеринка - радвам се, че бебчетата се развиват добре..на моята ФМ също всичкo беше 2D - имам една единствена снимка на личице в 3D, но тя е доста размазана - много шаваше девойката..Не се ядосвай, наистина 3D няма отношение към диагностиката, това е само компютърно наслагване Simple Smile Да са ти живи и здрави и двечките!!!

Честит рожден ден gmarinova!Жива и здрава!

Днес си пусках кръв и урина...и хоп и моя хемоглобин е паднал - 108 - последния път преди месец беше 122, консултацията ми е следващата сряда, може би тогава ще ми изпишат нещо - засега ще наблегна на моркови, цвекло, месо(колкото и да не ми се яде)..и така Simple Smile

Хубава вечер!

# 198
KaterinkaM , наистина е важно децата да са живи и здрави. Обаче и всяка една от нас чака тези прегледи с месеци, вълнува се и иска поне за миг да се "докосне" до нероденото си дете, влиза с толкова надежди на прегледа......и изведнъж #Cussing out кофти лекарско отношение.
Ей, тея велииике специалисти не се научиха да уважават нас "невежите" им пациенти.

lili_to , май наистина имаме доста общи вкусове с теб. Wink

# 199
Преди 2 часа се прибрах от разходка,много съм доволна.Видях се с 2 приятелки,поклюкарихме,разгледахме магазините в мола.
Даже купих подарък на мъжа ми-парфюм "The One",DG,страхотен е.Оредих въпроса със Свети Валентин.
И незнам дали си внушавамно всички ме гледаха в корема Thinking Беше ми много странно

# 200
KaterinkaM съжалявам за разочарованието,
но за съжаление има и такива лекари дето се мислят за голяма работа

# 201
КатеринкаМ, аз съм дълбоко възмутена от това, което прочетох за прегледа ти  tantrum  Лекарят е прав, че най-важното е да са живи и здрави, да се развиват нормално, но пък ФМ във всяка клиника (поне за която аз съм чувала) включва и 3Д, и 4Д, също така е важно да се разгледа хубаво и личицето на бебето за липса на заешка устна, за наличие на носна кухина и т.н. Всеки бъдещ родител чака с нетърпение такъв преглед, не само за да се убеди, че детенцето му се развива добре, но и за да види за първи път как ще изглежда то.  И не на последно място 100 лв. са си 100 лв. и ако трябва, портрети на бебчетата ще рисува тоя доктор. Ако бях на теб, направо щях да го  #Sniper   Нямам думи просто. Но не се ядосвай, важното е, че всичко е наред. Честита ти потвърдена госпожица и колко сладко, че полът на другото бебенце ще е изненадка. А за прегледа, аз записах час за последна ФМ при Марков за края на март, но още се колебая дали да ходя, та като наближи и се откажа, може да се възползваш от моя час, ако искаш да видиш бебоците как изглеждат в действителност.

Забравих да се пожалвам, че снощи свърши "Отчаяни съпруги". Много съм нещастна, сега ще се чудя какво да гледам вечер  newsm45

Бързам да ви пожелая лека вечер, защото идва втората смяна за компютъра. А в 21 ч. имало мач, та трябва до тогава да си натренира футболния отбор (запалил се е по една игра и може денонощно да виси на компа)  smile3504

# 202
gmarinovaaaa, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!

Бъди много щастлива, миличка!!!

bdbaloni  Hug   bouquet  Hug  bdbaloni  Hug   bouquet  Hug  bdbaloni

Вчера много се смяхме със скъпия заради филмчето за жените-шофьорки...  Grinning

Приятелки, друго си е да сподели човек с вас и да чуе няколко добри думи!!!  Hug Hug Hug Идеално ме разбирате!!!  Hug
lili_to  Heart Eyes, tanka  Heart Eyes, Франческа  Heart Eyes, фреш_  Heart Eyes, Гъделичкова  Heart Eyes  МИНА МИ!! Simple Smile Благодаря ви! Simple Smile

Гъделичкова, със сигурност искам да преживея 3-D-то и този път ще е при Марков. Но вероятно ще си запазя час още другата седмица като се посъветвам с моята доки кога е най-добре да се видя с него. Защото знам, че бързо свършват часовете там.

# 203
Katerinka, радвам се от сърце, че дечицата ви са добре  Hug
И аз онзи ден се чудех дали няма да ви изненадат и с някое мъжко бебче Simple Smile
Много целувки от нас със Стояни!

elde, честито узнато момиченце! Така хубаво си описала случката...да расте и хубавее в корема и после снимки да пуснеш юни.

Гледам, че девойките поизравняват резултата Wink, а в началото бях толкова малко...
Somebody, чак сега не пропускам да напиша, че заглавието е супер!

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 23:08 от ayas

# 204
  • Home is where the heart is...
Здравейте мацки, аз идвам с новината за пола на бебето = ще си имаме момиченцеnewsm81  Докато я оглеждаше Марков, ние с бащата само повтаряхме "аха...аха....аха" като омагьосани.  Crazy  Както вече бяхте споменавали, на 3-тата секунда ни каза: "ТЯ е, госпожица е". Аз разбира се не казах нищо, чаках да и провери всичко. Даде ни една снимчица. Към края на прегледа си сложи ръчичката под главата, все едно се готви да заспи.  Heart Eyes

Вече може да ми сложите една мома на първа страничка.   Hug

Отивам да спя, че се изморих от много вълнение и дъжда който ни заля на връщане....

Лека и хубави сънища.....

# 205
elde, честита госпожица

А снощи нашия тати за първи път усети ритниче,миличкия много се развълнува.Надявам се вече и той редовно да я усеща,защото имам чувството че досега той май не осъзнаваше какво става в мен Laughing

Хубав ден на всички  Nature Sunny

Ехааа чак сега виждам,че вече съм влязла в шестия месец newsm44 колко сме порасналииии

# 206
Добро утро на всички!
elde, честита розова радост!
lili_to , нормално е мъжете доста по-късно осъзнаят какво всъщност се е случва с живота им. Всъщност те разбират че, са станали бащи едва след раждането на децата им. Колко и да се опитват да съпреживяват с нас радостите и неволите на бременността магията на бащинството ги "хваща" като гушнат бебо.

# 207
KaterinkaM, Elde   Hug Честити розови гащи!

KaterinkaM, аз ти пожелавам и едно момченце. Не знам дали са двуяйчни, но...  Simple Smile   Ето аз какво предполагам за твоя лекар: бил е ядосан на мамите и татковците дето се вторачват в атрибута на отрочето и бързат да навъртят два-три телефона да се похвалят. От там му се е насъбрало. Пък може и кафето да е разлял върху апарата или да му е кофти ден. Ясно е, обаче едно: за нас раждането и износването са уникални неща, пълни с емоции и вълнения, а за тях е ежедневие и работа. То хем трябва да си добър АГ, хем трябва да си добър психолог. Пък и сме навити на пружини от форума и постоянното разпитване от страна на познати и приятели за очаквания пола... Така че, здраве да е!

И пак благодаря от сърце на всички мами за хубавите пожелания! Весел ден!

# 208
Добро утро и честито връщане на зимата  tooth

Моят зъб става все по-зле, вече цяло сакче във венеца се е получило и си събира ли събира храничка, а от това ме боли ли боли. Чак днес следобед съм на зъбар, не знам как ще издържа дотогава. Преди беше лесно - пийна един Ауилин и се зашеметявам, ама сега - нъц, стискам зъби и търпя. Иде ми да  Banghead

Днес с Жоро имаме годишнина -  цели 4 години откакто сме заедно. Имам чувството, че вече са минали 20 - толкова сме свикнали един с друг, че все едно цял живот се познавали. Много се обичаме, не знам какво бихме правили един без друг  kiss dancing Kissing Heart  Празнуването обаче ще си го оставим за Св. Валентин  1dating

КатеринкаМ, при Марков часовете наистина свършват светкавично бързо. Преди 2 седмици, когато бях на преглед при него, почти всичко до края на март беше запълнено, с това темпо сигурно вече и април е пълен. Ако не успееш да се запишеш час, все пак имай предвид моя (26 март, 18:00 ч.), почти съм сигурна, че няма да ходя, та ще ти го отстъпя с удоволствие.

gmarinova, как изкара рождения ден? Какви подаръци ти подариха?

# 209
Добро утро на всички
 Hug
Катеринка , радвам се на хубавите новини , въпреки че си се разочаровала накрая  Peace

Gydelichkova много е неприятно това със зъбите , аз имах доста ядове в началото на бременността ,  но колкото по-бързо отидеш на зъболекар толкова по-добре .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт