Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 497
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро на всички
Gydelichkova честита годишнина,пожелавам ти още много много години щастие и любов с Жоро
Elde честито момиченце
Катеринка честито и на теб

# 211
Добро утро, мацки!!!
KaterinkaM, Elde, честити ви моми!!!
Gydelichkova , честит празник!!! Още 4444 години да сте заедно! И все така влюбени  1dating
Толкова много ми се спииииииииииииии. smile3524

Красив ден, момичета! Hug

# 212
Добро утро!
Катеринка, Елде честити ви момиченца!
Гъделичкова, честита годишнина!Много любов и разбирателство!

# 213
Здравейте , мами Simple Smile) Усмихнат ден на всички желая Simple Smile
Честито за  розовите новини и годишнините    loveuuu     bouquet
Момичета, колко се радвам, до някой ден започвам нова работа  Hug , имам малко притеснения как ще е , но по - хубаво от това за редовна работа .... при положение , че до сега бях фиктивно  Stuck Out Tongue   newsm68
 Hug за всички , много съм развълнувана ...
Gydelichkova аз щях да умра от зъб, заради некомпетентен зъболекар... стискам палци и те подкрепям на зъболекарския стол Simple Smile Да ти кажа, че и аз имам един геймър в нас... едвам се докопвам до компютъра ...   ruporuu  typeuu  hit

# 214
Gydelichkova, честита годишнина и от мен.
Пожелавам ви още 100 пъти по толкова години заедно!

# 215
gmarinova, как изкара рождения ден? Какви подаръци ти подариха?

Супер беше. Имам си парфюм, блуза, пола, колие, още едно бижу и козметика Weleda. А тати днес ще плаща при Марков Wink

Gydelichkova, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА! Да се обичате и уважавате и занапред! Той твоя Жоро и моя мъж си приличат по навиците, ще знаеш. И ние тренираме футболен отбор и се дебнем за компютъра, освен това сме информирани за всички спортни събития и следим коефициенти с точността на букмейкър  Joy

Този зъб... какво ще правиш?

# 216
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания  Hug  Навремето с Жоро се запознахме съвсем случайно в Интернет, в един сайт за запознанства (става ми много смешно, като се сетя), в които и двамата влизахме заради майтапа. И двамата тогава си имахме други връзки, но съдбата си е съдба - съвсем скоро вече бяхме заедно. Такава любов никога не бях изпитвала, както и никога не бях плакала толкова от радост Simple Smile  А безброй са пътите, в които съм се уверявала, че за сумати неща мислим еднакво. Най-интересното е, че много пъти аз се замислям за нещо, а той в същото време изрича на глас съвсем същото нещо  Crazy

gmarinova, супер подаръци си получила. Зъбчето или по-скоро онова сакче с храна около него днес ще ми го почистят, много боли, но не е болка за умиране. Надявам се до края на деня да ми олекне и да ми мине напълноно. Много пъти са ми го правили, този проблем периодично се появява при мен заради тъпите мъдреци. 

А виртуалният футбол явно си е страст на всеки втори мъж. Но предпочитам с това да се занимава, честно казано, отколкото да ходи по кръчми, да кажем Simple Smile

# 217

А виртуалният футбол явно си е страст на всеки втори мъж. Но предпочитам с това да се занимава, честно казано, отколкото да ходи по кръчми, да кажем Simple Smile

Ние стреляме....  #2gunfire  и се борим с извънземни   af

# 218
Добро утро.
ELde и Катеринка честити розови бебчета.Gydelichkova честита годишнина

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 12:42 от rosicp

# 219
Е, моят мъж не залита по спорта даже хич, за сметка на това му дай да прави разни чертежи и да разглежда проекти за интериорен дизайн и довършителни работи на сгради. ooooh!

# 220
Я да се запиша днес и да видя как ми се е сменила линийката Simple Smile Всеки четвъртък минавам в нова г. седмица Simple Smile

# 221
Франческа, твоят мъж архитект ли е?

Моят, освен че играе, много обича и да се рови в нета за какви ли не неща, изчита новините в новинарските сайтове От-До (както и вестниците - от корица до корица), изобщо е много любознателен. Надявам се и малкият да се е метнал на него в това отношение, аз съм по-вятърничева Simple Smile

# 222
Не, не е архитект, банкер е.
Но средното му образование е свързано с интериорния дизайн..... другото му хоби е дърворезбата.

# 223
Щом го влече интериорният дизайн, фен ли е на The Sims? Това ми е любимата игра, обожавам да си строя къщи и да ги обзавеждам. По едно време двамата с Жоро бяхме полудяли по нея, все още я имам, но не смея да си я пускам, защото знам, че цял ден няма да мръдна от компютъра. 

# 224
Франческа,даже и мъжете ни са с еднакви интереси Joy
Моят по професия е зъботехник,но има фирма за мебели,но само вътрешен интериор и мебели са му в главата. Зъбите ги работи с ума си,а в мебелите влага цялото си сърце

Gydelichkova,честита годишнина  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт