Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 494
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Гъделичкова, честита ви годишнина! Дълги години да сте живи и здрави, да се обичате и разбирате, да бъдете щастливи заедно!
Честито и на момичетата, узнали половете на бебчетата!
Моят мъж от спорт хич не се интересува, компютърните игри ги е надживял преди години (доста е бил пристрастен), но виж - за компютри и техника ... В състояние е цял ден да е на компютъра, и през нощта - докато не заспи! Чете, търси си разни работи, прави си схеми за машинки, изобщо си потъва в някакъв свой свят, чете почти и само на английски и то много специфични неща. Добре че си имаме 2 лаптопа, иначе трудно бих се докопала ...

# 226
Моят освен игрите, толкова е запален по параметри на компютър... Даже снощи ми заяви, че иска да си направи работилница в мазето и да сглобява компютри... Купи си компютър и нищо не разбираше, дори как да си направи Нова папка... Започна да си купува списания, хем бяха на италиански език... и се до научи   Simple Smile

# 227
Здравейте и от мен  Hug
Gydelichkova,честита годишнина!  newsm51
Аз тъкмо се прибрах от втората ФМ. Нашият господин станал вече 496 гр, пак потвърдиха термин 16.06, но аз упорито ще си стоя на 21-ви. Изобщо не се помръдна от началото до края на прегледа. Абсолютно всичко му е в норма  newsm44 Никакви надежди за момиченце нямаме вече. Той докторът даже и предишния път беше категоричен за пола, но аз си мислех че са възможни изненади. Засега толкова от мен. По-късно ще кача пресни снимки на човечето.

# 228
lili_to , наистина много съвпадения при нас.
Гъделичкова, не знам. У дома всеки си има 2 компа и за това няма и кавги. Laughing
Мъжът и дъщеря ми си делят единят, аз си седя на другия. Е, те от време на време се карат, де, ама тяхна си работа.

Иви, радвам се, че при вас всичко е наред.

# 229
Гъделичкова, честито и от мен! Много щастие заедно, дълги години любов и хубава сватба да вдигнете както искаше Wink А юнакът ще е щастливец с такъв любознателен татко, и моят е такъв Simple Smile
 Ще видиш колко ще ти е готино да ги гледаш двамата любими мъже по мъжки, аз онзи ден така се умилих като таткото разглоби нещо по пералнята и малкия след него....Simple Smile И с мен обича да е, идва като готвя и ме разпитва, много четем, играем си - специализирала съм се и по мъжките игри вече Simple Smile но си имат и мъжко време.
Лили и Франческа, много ви се радвам как следват съвпадения ...Simple Smile

Иви, радвам се за добрите новини, то време не остана като гледам ..от бременността, кога мина...

# 230
ivi_81 , важното е, че всичко е наред. Пък второто ще е момиче. Аз поне така си ги поръчах  smile3521 newsm04

Момичета, коя от вас си беше поръчвала от La Redoute? От два дена разглеждам сайта им ( но английският, защото френски незнам ), и ми се иска да си поръчам някои нещица. Една колежка ми направи регистрация, защото тя е с френски, но от там нататък................ Да се комбинираме!!!

# 231
Хайде да се разпиша за да не свърши темата!

Честито на всички узнали пола на бебенцата си!! Hug

Хайде едно горчиво от мен за Гъделичкова, по случай годишнината!   bouquet

Нещо много ме мързи да пиша основно чета, пък и имам  работа- вчера си бях вкъщи, че пак се опита да ме заболи корема, обаче го отрязах, с лежане до обяд и по-голяма доза магнерот!

Вашите мъже са от любознателните, моя не е Sad- не мога да го накарам да прочете една книга или вестник, за сметка на мен,която чете за 5-ма- и това много ме дразни в него, че не иска да научава нови неща, аз обаче съм голямо дудняло  и всеки ден му се карам за това, ефект няма обаче #Cussing out- е игрите са друга работа, всяка нова игра докато не се превърти не мирясва и така до следващата свалена,има промеждутъци със затишие!! #Crazy

Fate, аз поръчвах от там,  ама вече си поръчах през една колежка, защото тя има някакъв бонус и не плаща за доставка!

# 232
Gydelichkova, честита годишнина!!! Да се обичате винаги толкова силно!!!   loveuuu

# 233
Ако ще се прави нова поръчка от ЛаРедут, пишете ме и мен. Само че още не съм си избрала нищо. До кога трябва да си дам поръчката и колко струва доставката?

# 234
Gydelichkova, срок няма. Аз казвам, който е с френски и има желание да помогне на нас невежите в този език, и съответно да се комбинираме няколко мамчета. Другият вариант е - аз да хвана моята колежка ( но това ще е другата седмица, че от днес е в Рим тя ) и стъпка по стъпка тя да ни направи поръчката, защото както казах вече аз мога да пазарувам. Само където не знам как Thinking

# 235
Има ли някой идея, дали това ще ми помогне за кръста... аз по принцип си имам проблем с него, но от сега започна да ми се обажда и ходя като  newsm27
http://mal4o.com/product_info.php/cPath/165_167/products_id/1127

а тук има описание за регистрация в Ла Редут:
http://www.pazaruvane.com/2008/05/la-redoute-registration.html

# 236
Fate, аз редовно поръчвах от Ларедута, но доставка до Бг правят само от френския вариант на сайта.
Има доста качествени неща, но понякога идват и голееееми боклуци.
Като една моя желетка, която след сигурно 50 пранета с какво ли не все още мирише на мухъл.
А пък и дрехите се шият в Китай, Бангладеш и т.н.
Аз лично предпочитам дане се занимавам и поръчвам чрез една майка от сайта.
Така си спестявам ходене до митницата, следене на кредитната ми карта и т.н.
За услугата взема мининално.

# 237
Fate, аз знам и мога да съдействам.

Педлагам комбиниране и за ebay Simple Smile

# 238
Честита годишнина Гъделичкова!Много съвместно щастие.
Моят мъж също е фен на игрите,и спорта(най вече футбола),даже смята да изкара курс за съдия.Цял живот е играл футбол,но от 1г. има контузия и май приключи със спорта.Изявява се предимно на плейстейшъна,който му е подарък от мен-какъв мазохизъм от моя страна. Grinning
Днес е толкова мрачно и ветровито тук във Варна.Малко ме депресира това време.Пък и не можах да се наспя в 8ч. мъжа ми ме събуди да си бия инжекцията Cry

# 239
Момичета, пак казвам, че това поръчване е свързано с освобождаване на пакети от митницата, плащане с кредитни карти, разпределяне на поръчките, банкови преводи, доставки с куриери.......
Вижте тази тема, тук има съфорумки, които поръчват и ви спестяват хиляди главоболия.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=370723.0

Общи условия

Активация на акаунт