Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 492
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
между другото, са почнали пак да  вдигат цените, аз си бях поръчала това якенце за беба, струваше около 4 Евро с 90% намаление, вече  е почти 10 Е, като пак не е скъпо естествено  http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4387660& … ue&ksource=-1

Как можах да забравя да ви кажа тази сутрин се събудих към 5 и усетих вече ритане, светнах лампата и за първи път видях как корема ми помръдва от ляво ниско, три ритничета видях newsm44 newsm44  newsm68

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 12:21 от somebody

# 241
Много сложно ми се струва това с поръчката. Моля, ако някоя мама все пак поръчва, да й кажа какво съм си харесала и след това да дам колкото парички трябва.

somebody, много се радвам за теб, усещането наистина е невероятно. На мен това ми се случи преди 2 дни за първи път и оттогава по съвсем друг начин мисля за бебето. Някакси започнах съвсем да го приемам като малко човече, живеещо в мен и го заобичах още повече  newsm76

# 242
Gydelichkova,честита годишнина! Много, много любов и щастие ви пожелавам!!! kiss
Somebody много е сладко това якенце.
Момичета искам да попитам има ли някое мамче с нисък хемоглобин, който да се е вдигнал при следващото изследване в резултат на пиене на таблетки желязо. Моят още е паднал от 110 на 101, въпреки, че цял мес. пих Сорбифер. Sad А бебенцето нали натрупва запасите си през осмия мес. и тогава не знам какво ще стане с Hg.

# 243
момичета здравейте Simple Smile
gydelichkova честита годишнина и много семейно щастие и любов Simple Smile

gydelichkova аз съм се регистрирала в laredoute  и мисля като изпадне нещо да поръчам , междудругото комплекта за изписване кумата ми го е взела от там и е страхотен Simple Smile ако искате можем да се комбинираме за да можем да поръчваме повече и съответно 6 евро е доставката , но за ч нещо не ми се дават толкова , а ако са повече е пак същата сума Simple Smile

# 244
Gydelichkova, честита годишнина  newsm51 Много мило ми стана като прочетох как си описала чувствата си Simple Smile
Малко съм отвеяна и съм изморена, затова да кажа само-честито на мамите узнали пола наскоро, прекрасно е да знаеш какво е малкото човече, което се мъдри в теб.
Катеринка, за твоя доктор нямам думи! Мразя подобно грубо отношение.
Ние добре, че вече сме с 2 компютъра-иначе незнам как щяхме да се разберем вчера и днес. Имах много да пиша по едни теми и цял ден се рових да търся инфо.
greenlife, и мен подобни ситуации ме вбесяват много  #Cussing out Това си е чиста измама.

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 12:23 от Fantasia

# 245

А виртуалният футбол явно си е страст на всеки втори мъж. Но предпочитам с това да се занимава, честно казано, отколкото да ходи по кръчми, да кажем Simple Smile

Ние стреляме....  #2gunfire  и се борим с извънземни   af

Ние се бием с мечове и лъкове онлайн и паралелно не спираме да бърборим с другарчетата по скайпа Laughing
Вярно, по добре на компютъра, отколкото по кръчми Wink ама понякога ревнувам от тоя компютър!

Катеринка и аз си чакам четвъртака, но днес бях забравила, добре че ме подсети  Simple Smile

Гъделичкова честита годишнина!!!
И аз ти желая една хубава сватба по-натанък, със сигурност ще имаш най-прекрасното шаферче  Simple Smile

Колко ме е боляла главата и мен от часове прекарани в строене на къщи в The Sims  Grinning Другата ми любима игра беше Heroes 3 .

Fate аз наскоро се престраших и поръчах от Ла Редут детски дрешки. Виж този сайт, много подробно е описано всичко - как да се регистрираш и поръчаш.
http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html
Направихме обща поръчка със сестра ми, от нейната кредитна карта. Максимума за една поръчка май е 25 артикула, ние се събрахме двете в 21  Simple Smile
А това с ходенето до митница в работно време си е досадно, но ще пращам сестра ми  Simple Smile

А сега да допиша по моя проблем. Благодаря за подкрепата, много бях избесняла. Снощи като помислих и стигнах до извода, че ако не се уреди проблема просто няма да им платя и ще сменя болницата! Само ме притеснява дали в 6-ти месец мога да се запиша отново на ЖК, без да имам изследванията си до сега.
Не искам да им платя от чист инат! Не може така непрофесионално да се отнасят и да поставят хората пред свършен факт. Нито Дженерали са реагирали навреме (навременна реакция за мен е 1-2 седмици, а не 3 месеца) нито Шейново са проверили как стоят нещата и дали Дженерали ще им заплати тази услуга. Явно с презумпцията че няма къде да ходя и ако не те, аз ще платя!
Много мразя да ме изнудват, а това се получава!
Стига ми парите които ще платя за избор на лекар за раждането и да ме проследи до края, тия 320 лв. не си заслужава тяхната консултация!

# 246
Благодаря, Франческа. Вече разбрах, че през англ. сайт не мога да поръчам до БГ. Сега ще разгледам този линк, който си пуснала. Hug

Момичета, сега ходих до един магазин да купувам подарък на Димо за 14.02. Взех му въдица.................и знам, че си вкарах автогол Laughing, въпреки че лятото и аз ходя с него за риба. Нали мислех да му купувам от пухените фотьоли, но се отказах за сега. Може би по-нататък, защото той много ги харесва ( както и аз ). А иначе ние вечерта ще се съберем с наши приятели и са заформихме доста голяма компания. Една моя приятелка от Испания, и тя е тук, което ме прави още по-щастлива. Даже снощи ходихме да запазим маса в едно битово заведение.

# 247
Greenlife, не се ядосвай. Ще се чуем следобед и ще ти кажа аз как ги виждам нещата Thinking

# 248
Fate, ти рибарка ли си , защото аз съм, голяма рибарка от дете, сама си правех въдици, ловях си червеи, на село обикалях вировете самичка, нямах страх от нищо, за разлика от сега Embarassed от реки, си вадех "мръмърци"-какавидата на водното конче и копаех торните от оборите на хората- ех детство, детство и имам голям късмет с улова, незнайно защо, рибата само на моята въдица се лови- последния случай от септември месец, висяхме цял ден на езерото в Суходол, моя френд, не хвана нищо, както и рибарите около нас, а аз извадих 7 парчета- засрамих всички мъже, трябва да ви покажа някоя снимка, ама довечера, че в офиса нямам!! Mr. Green

# 249
Greenlife, и аз мразя да ме правят на идиот! И ситуацията, която ти описах, ако бях французойка щеше да е следната - ще си търсят правата до дупка - за всяко нещо се жалват, търсят социална подкрепа. За престой от една година имаше три стачки на градския транспорт в Руан, и трите с постигнат резултат какъвто желаеха. Имаше и две стачкувания в училището по архитектура да им отменят накакво контролно?! с тежък статут, което във ВИАС посмъртно нямаше да се случи. Само си търсят правата, нали са социална държава. Аз тогава писах писма, звънях им от офиса на майка ми, което си е голямо набутване, защото те се изразяват многословно и любезно във всякакви ситуации. При цялата ми любов към нацията им, не съм се разплатила с този данък и ме подразниха жестоко.

Момичета, и аз се зарибих с този сайт, аз съм франкофон, но бих предпочела да поръчам чрез някоя мама, която го ползва от известно време. Ще питам за подробности Франческа, ако е удобно, като си избера.

somebody, струва ми се, че си родена с късмет  Peace

А има ли определени дни за поръчка в този сайт?

# 250
Еми чак голяма рибарка.............не съм. Но последните години се позапалих. Дори лятото стигнах до там, че ставахме с моя в 4:00 ч. , за да сме на язовира в 5:00 и да ловим сутрин рано... Но определено мога да каже, че и на мен много ми върви. И Димо се подразва, защото аз не си слагам сама червеите. И картинката е следната : хвърлям след 2-3 мин е клъвнало и аз съм уловила рибока и започвам да крещя " Мечооооооооооооо, ела да махнеш рибата и да ми сложиш ново червеиче" , и той оставя неговите въдици и идва. Приключва с мен и аз докато хвърля и пак................, улавям и започам да викам "Мечоооооооооооо, ......................." и историята се повтаря smile3521 А от това лято имаме един много смешен спомен: на язовир близо до Бургас сме и аз цял ден хващам рибки, ама все дребнички. Но Димо ме поущрява, защото никой от околните рибари, вкл. и той самият, не хващат нищо. И цяяяяял ден аз хващам и се разиграва гореописаната сценка. И в един следобеден момент Димо улавя една доста едра, голяма и сърдита рибочка. В момента, в който я извади от водата, и аз като видях колко е голяма и започнах да се дера от радост с цяло гърло: " Мечо хвана голяма, Мечо хвана голяма, ............ " и скачам от радост. Само след секунди като се огледах - няколко десетки очи вперени в нас, вкл. и рибарите от отсрещната страна. А тези, които бяха по-близо до нас, дори си оставиха въдиците и дойдоха да видят колко е чак толкова голяма. СРАМММММММММ Винтерес на истината не си мислете, че е била огромна рибата, просто на мен ми се стори така, в сравнение с моите мъничета smile3506

# 251
Момичета, искам да ви почерпя виртуално по случай рождения ден на най-прекрасния за мене мъж - моя си мъж. За съжаление, обаче, не знам как да сложа снимка на някоя вкусотийка  Embarassed

Гъделичкова, пожелавам ви цялото щастие не земята, даже и отгоре! Ти си нещастна, че сериалът е свършил, а аз се радвам, защото на негово място започна моя любим - Анатомията на Грей  Grinning

Днес сутринта бях на лекар. Хемоглобинът ми най-накрая се е качил и ми спряха Малтофера. Бебчо е 26см, 25 г.с. + 2д. Все още си седи на дупето. Новото е, че върху плацентата са се образували няколко малки кистични образувания, които уж не били опасни. Изходите от ситуацията са два: или бебчо ще се роди по-едър в резултат на това, или ще изостане малко. Във втория случай започва лечение с витамини, които ускоряват растежа на бебока.

# 252
Sobebody, и ти ли?  Mr. Green

Мислех, че съм от малкото луди (в женски род)! От малка се помня с въдица в ръка. Като се запознахме с мъжа ми, преоткрихме тази обща страст. По цялото лято, ако имаме дори и няколко свободни часа, сме за риба - не по заведения или градски разходки. Винаги готови с такъмите в колата! Живот и здраве, бебчо като се роди, и него от малък ще водим, ако може и от това лято още  Heart Eyes
А весели истории - колкото щеш! Няма да разказвам сега, да не оспамвам темата (а и има тема във форума за мамите - рибарки) . Жалко, че сме далече, но дечковците като поотраснат малко, може да си спрятаме срещи по язовирите  Hug
Fate,, голям майтап сте били! А и търпелив мъж явно имаш, щом ти слага червейчето  Wink
polito_87, да ти е жив и здрав, дълги години да сте щастливи заедно!

# 253
И аз се присъединявам към запалените за риболов. От малка съм с баща ми , дори и на лов Simple Smile) Пламката сега се учи да бъде риболовец, но му е много интересно, а и самият ритуал по ходенето, разпъването, слагане на софрата, паленето на огъня, преспиването под открито небе...  Heart Eyes 
Пак никой не ми отговори за това    http://mal4o.com/product_info.php/cPath/165_167/products_id/1127   , дали да си го купувам този колан, ще има ли някакъв резултат?

# 254
  • София
Привет и от мен Grinning
Момичета, доколкото ми е известно допълнителните здравни никога не покриват бременност и раждане, както и злополуки вследствие употреба на алкохол, наркотици, упойващи. Също не покриват в много случаи и злокачествени заболявания......най-добре хубаво си прочетете и интерпретирайте правилно договора си. Ако пък е сключен с предприятието, то отговорника за този вид договор и застраховане е длъжен да обясни на всеки служител индивидуално какво поема и какво не допълнителната застраховка. С цел да "припечелят" нещо много често си спестяват подробности и хората остават измамно излъгани в качеството на предлаганата услуга.

Fate, какви са тези плюшени фотьойли? Аз си търся удобен такъв евентуално за кърмене. Да става и за поставяне на масажна седалка на него. Да е удобен най-вече Grinning В мебелните къщи има само гарнитури, а аз искам само един удобен фотьойл!
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт