Мамчетата здраво пазаруват, а пък ЮНЧЕТАТА вече чуват! Тема № 30

• 11 486
  • 298
  •   1
Отговори
# 270
Всичко ще е наред с вас и вашите бебоци, edno_momiche и gmarinova.

greenlife , току-що говорих с моя доки по твоя казус и вече нямам търпение шефа да си отиде и да ти звънна!

# 271
"това било нещо различно, защото бременността не е болест"!
А защо ли като си търсиш работа и бягат от теб като чумава?! Дискриминацията е пълна Sad
Търси си правата и им покажи за какво става дума !  newsm10

# 272
Едно момиче, щях да имам милост към този кретен, ако ситуацията беше следната:
той, загрижен за теб в това движение и от факта, че си бременна, каже:"добре, но ще бъдете внимателна като пресичате, защото и аз нося отговорност за вас" или нещо от сорта, да намери къде точно да те спре на безопасно място и да сигнализира с жестове на другите шофьори!
Това бих приела, но това си е просташко. Не се бой, разхождай си с гордот близнаците и да не ти пука. Само внимавай от бързане да не се уморяваш.

Амореволe, за огромно мое съжаление такива случаи има много Sad Много майки в квартала споделиха :"защо да се връщаме на 1г на детето, като те намират начин да те принудят да напуснеш newsm78" и се отказаха, останаха за след две да видят какво ще правят. А им се работеше и бяха направили организация вкъщи...И това от банкови служителки. Мисля, че има и други случаи, за съжаление. И да, вярно е, че дечицата боледуват. Накои шефове сякаш забравят, че това се случва и с техните деца ?!/ или се е случвало като са било по-малки/. Но това тях не ги касае. А с доводът "намери си детегледачка, плащам ти доста добре" са излизали на не една приятелка...
Просто искат служители-роботи, които винаги и на всичко са готови. Да не ви казвам с каква завист се сблъсках в стария офис като не се върнах на работа Simple Smile - е, там от момичета по на 30-35 без гадже или мъж и без дете  Laughing
Даже се правеха, че не ме познават по телефона - и аз се направих на такава./ситуацията е, че след мен много мами се пръкнаха там и останаха завистници Simple Smile , за които работата е вся и всьо/

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 15:02 от ayas

# 273
edno_momiche, не се ядосвай на тъпаци. За съжаление има наредба съгласно която шофьорите на градския транспорт нямат право да спират на места, които не са спирки. Лошото е, че не ти го е казал човешки.

# 274
Една интересна статия за кърменето да ви предложа:
http://gorichka.bg/index.php?p=10&l=1&id=853

Amorevole много лошо наистина, че е разписала молбата. Можеше много лошо да се заяде с тях.

Fate страхотна си  Hug
Нямаше нужда чак толкова да се занимаваш с моя случай

# 275
  • София
Amorevole, много е неприятна тази история с приятелката ти. Тя пък защо си е разписала молбата? Вярно, че нямаше да може да работи спокойно ако беше останала, но аз на инат нямаше да си я напиша. Брей, много са отворени тези ръководители бе, не им прави чест.
Покрай моята работа съм се уверила, че българинът е много търпелив народ. Все си мълчим, и винаги някой ни тъпче. Рядко си търсим правата, а не трябва да е така.
При нас постоянно недоволстват клиентите, къде с право или без право, но все си мрънкат за нещо. Има и доста фрапиращи случаи, за които са били прави, но редовно правим клиентски проучвания от рода скрит клиент, и резултатите са ..... отлични  smile3556, най-удовлетворените клиенти в региона.
И после се чудя как да променя нещо в дилърите. Те все ми размахват резултатите и ..... тишина. #Cussing out

# 276
Момичета, стискам ви палци за прегледите! Да се порадвате на сладките си бебоци! Ние сме на преглед в събота (хубав ден, нали  Wink).
viper, и мен ме яд, че я е подписала! Но тя явно беше разстроена, и не е искала да се занимава, свършен факт, за съжаление. Абсолютно съм съгласна, че трябва да се научим да си отстояваме правата!
Благодаря ви, че споделихте мнение за уволненията на (или недоброт отношение към) майки с малки деца! Само да добавя, че в същия този офис, аз си имах проблеми точно заради обратното - че бях несемейна и без дете и буквално дискриминирана по този признак - директно си ми се казваше, че едва ли не никакви задължения нямам в къщи и затова за инзвънреден (незаплатен, разбира се) труд, оставане след работа, гадни комадировки и т.н. - аз бях вечният заподозрян - така че, няма угодия ...

Радвам се, че ви има! Не знам при вас как е, но аз често си давам сметка, че сте част от живота ми и запълвате някаква празота (днес май наистина са ми малко потънали гемиите, сори). Прегръщам ви, целувки по прекрасните тумбачета!

# 277
Здравейте,

Леле вчера не можах да чета и днес като видях колко сте изписали едвам наваксах.

Ние вчера бяхме на ФМ, Тео е добре и всичко му е наред.

Да ви се похваля най-накрая си купихме количката и си я закарахме в къщи (качила съм снимки). Снощи бяхме много смешни с таткото докато я сглобявахме и разглобявахме Simple Smile От време на време се чудехме кое как и какво, но в крайна сметка се справихме Simple Smile
Толкова съм щастлива ... не искам да я прибирам в кашона ... само я гледам бутам оглеждам ... голям смях ... кога ли ще дойде юни Simple Smile

Gydelichkova аз си взех възглавницата на Спелта и съм доволна, доста по-добре спя сега просто има къде да си преметна краката и да не натискам Теодор. Аз си я купих от офиса на Спелта ... момичето беше изключително любезно, дори слезe до долу да ми помогне да я нося, т.к. бях сама ... Оказа се, че я има и по магазините и не беше нужно да ангажирам момичето да седи в офиса и да ме чака ...

Това са адресите

Workshop ‘Pretty things’ - София, Ул. ‘Кракра’ 12
Предлагат: Възглавница за спане Спелта, Възглавница за седене Зафу.

Steldy Home - Ул. 'Княз Борис I' 94
Предлагат: Възглавница за спане Спелта, Възглавница за седене Зафу, Възглавница за седене Алба

Чайна ‘Веда Хаус’, София, ул. ‘Гладстон’ 2
Предлагат: Възглавница за седене Зафу.

Магазин за бъдещи майки 'Миа', София, ул. ‘Княз Борис I’ 69
Предлагат: Възглавници за бременност и кърмене 'Сънчо'и 'Луна'.

Магазин за бебета и майки 'Папагал', София, ул. ‘Солун’ 47

Бебешки магазин 'Топ бебе', София, бул. ‘Гоце Делчев’, бл. 15

Бебешки интернет магазин 'Малчо'

А относно игрите и татковците и нашия е запален по една игра. Има си футболен отбор купува и продава играчи ... но поне не мога да се оплача от него, играе или когато аз гледам нещо, което на него не му е интересно, или след като заспя Simple Smile

# 278
edno_momiche, полудях като прочетох сега за днешната случка с тролея!!!  #Cussing out В БГ много хора се кефят като им е гадно на другите. А от шофьорите в градския транспорт и такситата (с редки изключения) нищо добро не съм видяла - повечето са малоумни същества, които не стават за нищо друго, освен да въртят геврека. Вкъщи бият жените си, след работа се запиват в кръчмите и псуват живота, че им е виновен... А като видят хубава млада жена, която видимо ги превъзхожда по ум и щастие - ами как да не й направят мръсно!?!?!  smile3533
И няма как да се научим да не ни пука... а вече отдавна трябваше да сме дебелокожи!  smile3516

# 279
  • До моста на реката
Здравейте,момичета!Преди малко се върнах от преглед и нямам търпение да ви се похваля-бебо е добре,всичко е в норма и най-важното .......МОМЧЕНЦЕ Е!!!Много сме щастливи с тати,а и каката искаше братче!
Успех на всички, на които им предстои преглед днес!
Много усмивки ви желая и гледайте по-спокойно на нещата,защото хорската простотия граници няма,за съжаление!!!

# 280
  • София
Супер!!!  newsm44 поздравления.

# 281
yana kr , честито Simple Smile  smile3525
Успех на мамите за прегледа Simple Smile)
mgamisheva  , ти вече си го наричаш по име.. Simple Smile) Съпругът ми снощи ме изненада, като взе да говори на коремчето ми ... "Калоянчоо, проба , проба... "  Grinning На мен ми е малко странно..., а може би вмъквам малко суеверия... Трябва да се отърся!

# 282
yana kr честито ви мъжленце Simple Smile, а щом имате и кака още по-добре Simple Smile  bouquet

Mona-balona Ние си се обръщаме към него с името още след като му го избрахме. Всички роднини и приятели като става въпрос за детето пак си му казват по име ... Бях чела /май/, че е добре детето да си чува името още преди да се е родило Simple Smile
Не знам колко истина има, но на нас ни е приятно, пък и така като чуем някой приятел/роднина да му казва Тошо/ Тошко и т.н. може още сега да го коригираме Wink

А и сме сигурни в пола ... 6 различни лекари са го гледали и 6-мата казаха - МЪЖ, а и ние ясно видяхме няколко пъти мъжките атрибути Simple Smile

# 283
mgamisheva  честито за количката.Веднага я видях и много ми хареса.На каква цена я взе,защото аз още си търся и се чудя.Ние постоянно с таткото имаме спорове за покупките.Снощи даже му казах,че ще го оставя той да търси всичко,като иска да е в последния момент.Аз вече нямам търпение.Искам да ходим поне да си набелязваме вече/щом не може още да се купува/, но той винаги спокойно ми отговаря,че е рано/типичен телец/.Понякога спокойствието му ме побърква,защото аз съм по-нетърпелива и сприхава.

# 284
yana kr, честита ви синя радост!
Успешни прегледи на тези, на които днес им предстоят.

mgamisheva , за мен това да наричаш детето по име е наистина важно. Е, не всеки родител е измислил името още преди раждането, но след това моооого ме дразнят онези, които наричат детето си просто "бебето". Бебето това, бебето онова. Имам една позната, на която  второто й дете момченце вече три години и половина е просто бебето, а като го попиташ как се казва горкото дете пак ти отговаря Бебето, а иначе се казва Боил.

Общи условия

Активация на акаунт