Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 664
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.София
 Велмар,дано разбереш нещо.
 И на мен не ми приема есемесите.

# 166
Звъня на доктора, ама или дава заето, или не вдига.вероятно има работа. Очаквма да ми се обади като види  повикванията. Ще докладвам веднага Peace

# 167
ЕЛФЧЕТО СИ ИМА БЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!! Party
Току що се чухме. Тя е все още на операционната маса Crazy Син -3500, няма име все още...
Беше ми неудобно да я разпитвам за подробности, щото  не очаквах да попадна в такава ситуация... Embarassed
Важното е че всичко е наред и е ред да кажем едно голямо ЧЕСТИТО!!! на Ани Hug

# 168
  • варненка от София
Еееее, голямо обебване тези два дена. Направо ми стана страшно мило и драго! Невероятна новина!

Ани, бъди жива и здрава, да се радваш на едно прекрасно послушно бебче, много да ви радва, да ви носи много поводи за гордост и щастие. На баткото и таткото също много поздрави и прегръдки! Идвай си, чакаме те теб и снимки, снимки, снимки!

# 169
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Супеееееееееееееер! Толкова се радвам  Laughing Да е жив, здрав, спокоен и много усмихнат юнака. Много гушки, целувки и бързо възстановяване на Елфчето.
Така чаках цял ден пред компютъра  Laughing И толкова се радвам. Велмарче, благодаря ти за хубавата новина   bouquet

# 170
  • гр.София
  bigdance2  bigdance2  bigdance2
 Обади се току що. Аз изглупях и не помня дори всичко.
 Добре са.
 Да е живо и здраво братчето на Ивчо!
 После ще отворим и бара Laughing

# 171
  • софия
ЕЛФЧЕ,ЧЕСТИТО МИЛИЧКА!ВСИЧКО НАЙ-НАЙ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!МИЛИЧКО НОВО МОМЧЕНЦЕ СИ ИМАМЕ  Heart Eyes....... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug!

# 172
Елфче, честиииттооо! Много, много се радвам и ти пожелавам бързо възстановяване и здраво и спокойно бебче!

# 173
  • София
eee, как се зарадвах само, само хубави новини тези дни  Laughing

newsm68 newsm68 newsm68 stork-boy

Елфче да ти е жив и здрав !!!! Много да те радва и слуша. Успешно възстановяване и те чакаме с новини...

# 174
Ех, че хубава новина!

ЧЕСТИТ ВТОРИ СИН, Elwing!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ДА ВИ СЛУША И РАДВА!МНОГО КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! Hug

На хубава дата се роди.Днес моя мъж има РД. Mr. Green

# 175
  • у дома
разплаках се, толкова гот ми стана...

Ани, честит ти втори син!  newsm51 smile3504 Бързо възстановяване и те чакаме да разказваш  Hug

# 176
  • София
Честит ти втори син, Ани! Да е много здрав, много палав и да си много много щастлива!

Сватьо, айде чакаме още инфо  Wink

# 177
Честито на двете ни Августинки и добре дошли на двамата малки мъже! Много се радвам и желая много здраве на двете семейства!
 Hug   Hug   Hug   Hug   Hug   Hug   Hug   Hug   Hug   Hug   Hug   Hug 

Миленка, много готина кухня.  Peace
И аз чакам моите диванета да се ошарят, защото на Боби в групата вече има четири деца със скарлатина. Дано им се размине.  Rolling Eyes

# 178
  • София
Честит втори син , Elwing! Да са ти живи и здрави мъжете и много да те слушат! Бързо възстановяване ти пожелавам! Ох, развълнувах се, много  Hug Heart Eyes

# 179
Ех, какви хубави новини.

Честит втори син на Яна! Да е много здрав и послушен! Браво за бързото раждане.  bouquet

Честит син и на Елфчето. Да е много здрав и послушен! А батко Ивчо още по-послушен. Wink

Разчувствах се от тези новини.

В Пловдив пак се оказаха неподготвени и снега ни затрупа. Едва стигнах до работа рано-рано, добре че не чаках много за транспорт че вятъра почти ме отнасяше. ooooh!  Сега направо се чудя как ще се приберем с Тони от яслата.

Общи условия

Активация на акаунт