Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 593
  • 295
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Хей, Марулче, много се радвам, че те виждам! В темата с Юлските деца пише моя добра приятелка, тя чака момченце на 01.06  Grinning много ми

стана хубаво като видях , че и ти си там. Как смогваш с 2 форума, не знам, аз ако не си остана вкъщи, когато Яна е болничка, съвсем ще ви

изпусна края тук.Ама пък сега съм една редовнааа, на всяка манджа ......

# 286
Привет момичета  Hug
Благодаря ви, че все ни мислите  Heart Eyes

Велмарче, да ти е жив и здрав е рожденика!   bouquet

Марулче,
браво на Шушето, душичка  Heart Eyes
В градината на Али ще строят закрит басейн, който трябва да е готов по план до края на 2009, това ще рече живот и здраве и нея да я угрее, много ми се иска!

Бланкче, мацко, марш на лекар! И пу изпуснала съм те по ТВ-то Rolling Eyes...освен по късно ще те сърчна и аз да те гледкам. 

И да се похваля и аз, че нашата баба свеки от днес е на договор и тя по програмата в "Подкрепа на майчинството", днес във вестниците пише, че Масларова е увеличила бюджета по програмата и бройките, така че милички действайте, аз подадох на 13 документи и на 23 се обадиха, че е одобрена и Договора и със социалните започва от 24  Peace

Иначе при мен наистина е лудница дните и седмицата минава супер бързо, ето сега съм на компа и хем ви чета, хем вечерям спагети  Crazy Къщата е с надолу с главата, имам да гладя три перални, ама явно вече не трябва да се престаравам в нас, щото времето ми е супер оскъдно наистина. Иначе Марги, като си бях в къщи от скука само тъпчех и качих 3-4 кела, та сега още си ги нося  Tired  А работя и в неделя, защото нали трябва да има какво да четат хората в понеделник сутрин Simple Smile

Ставам, че Али не ме е виждала и постоянно ме дърпа да играем  Crazy

# 287
  • София
 Blush Embarassed С огромно закъснение - честит рожден ден на Кайли! Бъди здрава, щастлива и много обичана от двамата ти мъже!     bouquet  bouquet  bouquet
Марулка, на теб честита сбъдната мечта за втора принцеска  Heart Eyes  Hug
Велмар, честит рожден на Симо! Да ти е жив и здрав!  Hug
Блан, надявам се всичко да е наред!  Praynig
Благодаря ви за милите думи!  Hug Heart Eyes
За нас няма какво ново да пиша - от няколко дни инфото е едно - стабилен е, диша сам, но още е в кувьоз. Там по принцип са малко резервирани и не дават прогнози, добър знак било, че не се влошава. Надявам се да се пребори душицата!  Praynig Мъчно ми е, че не ни пускат да го видим, но няма как...

# 288
Елфче, ще се оправи миличка, сигурна съм!!! Hug Hug Hug

# 289
  • София
За нас няма какво ново да пиша - от няколко дни инфото е едно - стабилен е, диша сам, но още е в кувьоз. Там по принцип са малко резервирани и не дават прогнози, добър знак било, че не се влошава. Надявам се да се пребори душицата!  Praynig Мъчно ми е, че не ни пускат да го видим, но няма как...

Елфче неонатологията на Христова е най-доброто място за Алекс, бъди сигурно в това. Това са правилните лекари! И моля те отново - никакви черни мисли! Те са ти тотално и абсолютно забранени, защото аз вярвам, че провокират събития. Затова моля те мисли позитивно, колкото и да ти е трудно, но Алекс има нужда от хубави мисли не само от теб, но и от всички нас, както се надявам!   Hug Hug Hug Hug

# 290
Елфче, ще се оправи малкото адашче! Не допускай черни мисли, да знаеш че всички ние се молим за вас!!!

# 291
Елфче, много силно те гушкам мила, а още по-силно се моля и вя,вам, че всичко ще е на,ед с малката мишчица Praynig Peace С теб сме, много сили и ку,аж миличка  Hug Hug Hug

Честит п,азник на Велма,чето - да ти е жива и зд,ава половинката   bouquet
Кайли честито и на теб със закъснение -  зло да те заб,ави мила  Embarassed Hug И аз ще се ,адвам да се видим ако се о,ганизи,аме нещо.
Ма,ги така се ,адвам като пишеш  Hug
А клипчето на шушето си го пусках вече няколко пъти - страхотна е малката жабка  Heart Eyes
Радвам се и на постовете на Нори, Валката, Полито, Блу, елена...нещо се губите напоследъки ми липсвате  Embarassed Лорката всеки ден гледа едно детско "Лили и Пепър" - та аз си се присещам и за нашата си Пепър. Все се надявам на неделни постове  Hug
Блан, дано всичко да е наред  Praynig Hug И аз те гледах онлайн  Laughing Лорката се радва на Фийка и искаше да излизаме да се пързаля и тя  Laughing

/а моето р си е със собствено мнение  ooooh!/

# 292
  • гр.София
 Да се включа след мацката Simple Smile със запетайките.

Кайли,измисли,моля те едно заглавие. Пък и всеки друг желаещ!

Никой не спомена ,каква рошла е Фийката, ама карай.

Марулка,знае ли човек-може някой ден отново да си си софиянка.

Нори,бива ли да чакаш Яна да е болна,че да ни навестиш Simple Smile?

На малкия Александър-много-много сила да се пребори...

Вече не тека. Пък и час за лекар съм си записала.

# 293
За Празника на Мама Августинчето е радост най-голяма!

Това е за Добро утро от мен. Hug

blanc в кои новини точно са ви давали? Напоследък не мога да се преборя с Тони кой да гледа телевизия, но вече започвам да налагам лимит на детските филмчета. Поне едни новини да изгледам като хората.

Тони вече е на ясла, аз почивам и след малко захващам задачите за деня. Утре ще пътуваме с влак сутринта за София.Не познавам София, но ако решите нещо за среща ще се разбера с брат ми да ни докара. Те живеят в Красна поляна ( не че ми говори нещо) така че се надявам от вас за предложения. Hug

вст весело е да те чета със запетайките. Laughing

Елфче много прегръдки и от нас. Сигурна съм че скоро малкия Алекс ще е при вас.

Албенче не се притеснявай за яслата. Ще свикне Деничка. Просто в началото им е трудно на децата. Все пак в къщи имат повече свобода. Но тя е контактна и мисля че ще хареса игрите с децата.

Аз имам номера на Нана. Ще пратя моя на blanc и VST ако са свободни да се видим. Наистина ще е най-удобно на 01.03. около обед, но може и в събота следобед. Ще чакам предложения за място за да мога да обясня къде трябва да отида на брат ми.

Лек ден на всички. Hug

# 294
  • гр.София
Нова ТЕМА http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375993.0

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 09:40 от blanc

# 295
Blanc, по новините гледах една мама с близнаци, защитаваща тезата за подкрепа и на родилите, даваха и още едни мами с колички, ама не знам дали точно и теб сме гледали

vst_80 много е сладичко постчето със запетайките

Kaili като пристигнеш можем и ние с Дани да се включим на една срещичка, с Нана живеем близичко

Elwing , присъединявам се към Нана и наистина мисли само хубави неща и скоро ще се гушкате и всичко ще е наред, баткото ще има да иска да го разнася

Марулка, шушето е като жабка как цапоти.
И| Даниел отвреме навреме ходи с батко си Лъчо на плуване и много се кефи във водата, иначе за по редовно плуване мисля да се постопли и тогава. Яслата я избрах, защото има и басейн
 Hug и лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт