Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 603
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Елфче много гуш мила  Hug Не се притеснявай екипът в Педиатрията е възможно най-добрият. Ще се справят и скоро Алекс ще е вкъщи  Wink

# 256
  • софия
елфче,добре си си дошла  Hug Heart Eyes
скоро малката мишчица,ще си е при мама,тати и бати  Hug Hug Hug!

# 257
Елфче, добре дошла и от мен Hug Стискам палци и скоро да се гушкате всички у дома Praynig Peace
При нас положението сутринта беше направо трагично Sad Лелята каза, че през деня си е играла с дечицата, но повече я е следила. Оказа се, че все пак малко е хапнала, но явно татко й не е разбрал съвсем добре, или по-точно не е разпитал подробно какво значи "Не е яла" Rolling Eyes

# 258
Elwing, добре дошла! Hug
Стискам палци скоро Александър да е в къщи при мама, татко и батко. Praynig Peace
Не се притеснявай, ще се справи малкото момче.
Nana77, разсипа се Кало.То не че и ние не сме така, една седмица на ясла, две в къщи...Все правим някакви схеми кой да я гледа.Така ми омръзна от болести, от студ, от тая зима. Tired
Бързо оздравяване на Кало и на вас! Peace Hug
Albena_vlady, ти вече веднъж си минавала по този път, ама да ти кажа - говори и непрекъснато колко е хубаво там, колко е интересно при децата.На Вики като й казах, че само бебетата си стоят вкъщи, а всички деца са на градинка и ела да видиш.Тя нали не била бебе...
Ще свикне, малко време трябва.

И нещо смешно.
Като питаме Вики на колко е години - отговора е: на две и половина часа. hahaha

# 259
Ember, говорим й много за градината Peace. Тя у дома няма проблеми и е много положително настроена. Днес, въпреки че плака много, после си е играла с децата и даже е закусвала Hug Обяда обаче са го дали на татко й /изрично ни помолиха да занесем бурканчета/. Определено следобяда ще съм по-спокойна Simple Smile
Относно възрастта, доскоро моята принцеска беше на 2 годинки и половина и 2 месеца Laughing, вече оправи месеците.

# 260
  • софия
найа от месец е на 4г  Laughing,ама това е по-добре,щото преди това беше на 11
и новата ни любов е боян на цветенце.
но не че се е отказала от саши.
искала и "саши боЗков и Деян сТасос  Laughing"

# 261
  • София
Мдааааааа явно всички имат афинитет да са по-големи. Кало отдавна е на 6 или на 10  Mr. Green

# 262
Елфче Hugи скоро да си се съберете всички в къщи!
Даниел е на една,де, три годинки, но скоро ги оправи-две. Казва Аз се казвам Данни!
Дани, как се радвах на Найа, как си изрежда приятелите

# 263
  Eлфче,мила ,вярвам че Алекс скоро ще си е при вас...Много те прегръщаме....

Кайли,Честит Рожден ден и от мен (нааааа патерица).

Нана,направо искренно ти съчувствам за боледуванията на Кало.Дано поне придобие имунитет и да не го хваща нищо поне 100г...... Praynig

Аз пък гледах една  малка,августинска, телевизионна звезда да се пързаля по БТВ.  Laughing  И майка и,която въпреки ,че има 2 деца,защитава нас с по 1 ,които се надяваме да ни приемат в детска градина. Е,вече се сетихте кои са......С. и Лидия  Grinning

# 264
  • София
Благодаря ви, милички!  Hug Трудно ми е, но се държа. Все пак имам и друго детенце, което има нужда от що-годе нормална психически мама.  Simple Smile
Албена, дано скоро свикне сладураната с яслата!  Peace
Нана, бързо да се оправяте!  Praynig
Изпуснала съм да си видя снахата по ТВ  Simple Smile Кога и къде са ги давали?
Вст, има ли нещо ново за детенцето?  Praynig
За среща - дано можем и ние да дойдем.

# 265
Elwing, добре си си дошла и от мен слънчице  Hug
Пожелавам ти час по скоро мъничкото сладурченце Алекс да си е при вас и да се гушкате четеримата! Да сте живи и здрави - обичам ви!   bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 266
  • София
Миленка и аз се надявам много да приключим с тези болести, че ни нерви ми останаха, ни сили.

Та значи излязоха кръвните изследвания...Резултатите - отлични  Shocked Всичко е в норма, а хемоглобинът - 132  Simple Smile Педиатърката заключи - просто вирусна инфекция. Ще мине.
Е, то ще мине - ма кога?
Днес е кашлял по-малко, но сега вечерта като че ли се отключва кашлицата и пак се дави.

# 267
  • у дома
Elwing, едно добре дошла и от мен  Hug  bouquet

стискам палци всичко да е наред и скоро малкото мишле да е вкъщи при мама, тати и бати  Praynig Hug  bouquet

# 268
Елфче, имаш и от мен молитви по-скоро да се прибере Александър вкъщи!
Добре завърнала се!

# 269
Добро утро от мен,. Аз вече съм на работа и работя върху разсънването си Joy
И понеже отдавна не съм сервирала сутрешното кафе, днес ще го направя WinkОще повече че имам повод да почерпя.моят мъж днес е рожденник Heart Eyes почерпете се на негово здраве

Общи условия

Активация на акаунт