Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 608
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Кайли ЧРД! Много истински моменти, здраве и парички ти желаем!
Нори, дано бързичко отмине. В коя детска градина ходи?
Сутринта ходих на консултация и резултатите не са очакваните, плацента превия, долу ниско, но си спомнихме със систъра, че и с Даниел бях така, но се оправих с напредването на бременноста.
Ще ме пращат на друг специалист за шийката на матката, дано е ОК, ще пиша.Изписаха ми и още вагинални за микробиологията.Едните са нови и се пият за възстановяване на средата във влагалището.
Стига съм ви занимавала.
Даниел сутринта се събуди с рев, плачеше за Поника и Айла /Моника и Ивайла/-обадих се на сестра ми и ще ходим у тях да спим, да се видим, да подивеят децата.
Чао, че стана много дълго Hugи оздравявайте, сладурковци

# 241
  • София
pepejeans в Люлин  47 ОДЗ Незабравка в 6ти микрорайон.

# 242
И в нашата група има скарлатина.Отново Crazy Вече не обръщам внимание на бележките по вратите ooooh!
Сега ще ви разбия с нашите резултати от  мерки и теглилки Mr. Green Мииналата седмица ходихме на консултация, та- пораснала е с цели 6 см Shocked и си е вече в нормалнимте 94 см.За килограмите- мерихме я с дрехи , та на око  сваляхме от показаното разни кила Wink и я записахмем 15. Ама днес в яслата са ги мерили  и са написали 16.500 #Crazy

# 243
Здравейте момичета.

Благодаря отново за пожеланията за рождения ден. Hug

Не ми остава много време за компютъра тези дни. В събота и неделя ще бъдем в София, така че ще се радвам да се видим ако се организирате за импровизирана среща. Hug Ще пътуваме в събота сутринта, така че може би ще е удобно следобед или в неделя по обяд. Ще говоря после с брат ми, че дори нямам идея в кой квартал са.
Утре съм на работа следобед, та се надявам да имам време и за компютъра.

Яна  малкия Митко е прекрасен.   Simple Smile Пу,пу.

А някой има ли новини от Елфчето? Кога се очаква да ги изпишат?

# 244
Чух се с Елфчето- скоро ще пише

# 245
  • София
Вече нямам нерви. С една дума - подобрение няма. Утре отиваме за ПКК плюс утайка и CRP

Аз кашлям зловещо, днес пих нов АБ - Зимакс. Пие се наведнъж 60 мл и после чакаш. Или мреш, или оздравяваш  Mr. Green

И малко усмивки за накрая

Митко: Кало, искаш ли да гледаш тате Том и Джери с пръстена?
Кало: Мммм добе, няма проблем!  Joy

Така и не разбрах кой го е научил, че няма проблеми  Mr. Green

# 246
С голямо закъснение да кажа: ЧРД, Kaili!  bouquet
И от мен да си жива и здрава и много обичана!  newsm51

Нанче
, дано се оправите вече, че голямо влачене я влачите тая болест  Praynig Praynig Praynig

# 247
  • София

Нанче
, дано се оправите вече, че голямо влачене я влачите тая болест  Praynig Praynig Praynig

То за съжаление при нас е гол след гол. Тамън едното оправим и друго ни връхлети.  Sad

# 248
Нана, дано скоро се оправите Praynig
Кайли, аз за съжаление няма да мога да се запозная с теб. Щях да се радвам, защото и аз си мислех за среща. Но в събота и неделя ще пътувам с децата към провинцията, в понеделник и вторник ще съм в София Peace

# 249
  • София
Привет, мили мои!  Heart Eyes Hug
Първо да кажа, че не съм чела нищо, ще ме извините Blush, ще наваксам тези дни. Искам да ви благодаря за поздравите и обажданията по случай появата на малкото ми слънчице! Много ме зарадвахте!  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
И сега инфо за нас - от днес съм вкъщи, а Алекс още от 24ч беше преведен в Педиатрията с неизяснена диагноза, с трудно дишане и "неразтворен изцяло бял дроб", което е признак за недоносеност, но при нас и дума на може да става за това. В крайна сметка все пак се оказа, че най-вероятно е погълнал околоплодни води и разви пневмония. На 3 АБ е, беше интубиран и в кувьоз. Но от снощи диша самичък вече, дробчето се е разгърнало почти напълно, бори се муцунката.  Praynig Днес ходих да го видя. Аз физически съм добре, все едно не съм оперирана, второто секцио при мен се оказа още по-леко. Психически съм стабилна (или поне така си мисля). Баткото  Simple Smile понесе раздялата ни добре, даже се обидих малко Simple Smile , очаквах да му липсвам повече, но така е по-добре.
Ох, прекалих. Много егоистичен пост се получи  Blush Като прочета ще се включа по-адекватно по темите.
Гушкам ви и се надявам и на вашата позитивна енергия.
 Heart Eyes Hug

# 250
Елфче, миличка, добре дошла  Hug Изпращам цялата си любов към вас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и съм сигурна, че скоро малкото сладурче ще си е в къщи при прекрасния си батко Heart Eyes Радвам се, че ти се възстановяваш бързо  Peace И въобще не се притеснявай да се включваш с егоистични постове - аз много им се радвам  Laughing Hug Целувки и силни прегръдки, миличка  Hug

# 251
  • София
Вст,  Hug Heart Eyes  Hug Hug Hug  Отивам да спя ,че от 6ч съм на крак  Crazy
Лека нощ!  Heart Eyes

# 252
Елфче добре дошла отново.  Надявам се тези дни и малкия сладур да е вече в къщи при мама, татко и батко. Много  Hug за всички.

Нана, дано скоро се оправите Praynig
Кайли, аз за съжаление няма да мога да се запозная с теб. Щях да се радвам, защото и аз си мислех за среща. Но в събота и неделя ще пътувам с децата към провинцията, в понеделник и вторник ще съм в София Peace

Албенче не се притеснявай. Надявам се да има и друг път. Hug

Правителството хубаво събира почивните дни, но мен изобщо не ме засяга защото съм на график и рядко успявам да почивам всички дни.

# 253
  • София
Elwing , радвам се, че си добре след операцията. За раздялата и Марти я понесе добре и на мен ми беше малко кофти. А за мъничкият Алекс, стискам палци скоро да се прибере у дома. Прегръдки и от нас  Hug

# 254
  • София
Елфче  Hug Hug Hug , бързичко да се пребори Алекс с пневмонията и да си го вземете вкъщи.

...постовете ти въобще не се егоистични...Радвам се, че си се възстановила бързичко  Heart Eyes

Кайле, честит рожден ден на патерици   bouquet ....ние също събота и неделя няма да сме тук, връщаме се в неделя вечерта, така че явно друг ден ще се видим...

на мен Миташки вече много ми липсва, и се радвам, че в петък пътуваме, за да си го вземем.

Общи условия

Активация на акаунт