Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 599
  • 295
  •   1
Отговори
# 30
  • гр.София
 Никита 8006, изключително красив мъж Simple Smile!! Снаха търсиш ли си?
 Но понамали снимката,понеже не се хваща на екрана Wink
 Добре дошла. Hug

# 31
Никита, добре дошла Hug Много сладка усмивка Peace Разкажи повече за вас.

# 32
  • София
Никита - добре дошла, голям сладурко имаш  Laughing

Блан специално си пуснах on-line в офиса да гледам....чак му се ядосах на Джонев - големи мъки докато каже по-съществените неща....преди се ядосвах, сега освен да чакам и се надявам и да събирам пари за такса за частна, май друго не ми остана....

Дани - много сладки маратонки....ама за момиче.... вие голям крак сте имали - и Миташки носи същия номер. 

# 33
  • софия
тези са и малки
тя е 25,ама мошето понеже не е много в час и взел едни 24 и едни 25(различни модели)

# 34
  • София
тези са и малки
тя е 25,ама мошето понеже не е много в час и взел едни 24 и едни 25(различни модели)

леле, много високи ще станете явно ( ама като се замисля, Найа си върви доста висока, доколкото имам спомен)..... да му мислят бащите как ще ги опазят.....да има и нещо положително в това да си мъжка майка  Joy 

# 35
Не е много положително Joy ако синковеца ти тръгне а изпраща мойта щерка например,щото баща й чака с пушката на терасата Crazy Mr. Green
Има едно сравнение за родителските притеснения за момче/момиче, ама е доста нецензурно... Blush

# 36
  • софия
 Joy...мда нецензурно е ,ама е вярно

# 37
  • София
Не е много положително Joy ако синковеца ти тръгне а изпраща мойта щерка например,щото баща й чака с пушката на терасата Crazy Mr. Green
Има едно сравнение за родителските притеснения за момче/момиче, ама е доста нецензурно... Blush

eй направо ме отстреля  hahaha....смях се с глас.....( освен отсега да проверявам, чий баща с какво се отбранява.... Joy....

а, за това нецензурното - не го знам.. Embarassed...та чакам да го напишете - тези, по-непритеснителните от вас  Wink

# 38
  • софия
значи велмар  Laughing Joy Hug

# 39
  • софия
по-добре дъщеря......,от колкото син.....

като се замисля,ако велмар е имала нещо друго предвид,ще си умра от срам  Laughing

# 40
  • София
Айде като оперирана от срам да я напиша. Мисля, че Велмар имаше предвид следното:

Като имаш син се тревожиш за една пишка, като имаш дъщеря - за пишките на цял град  Wink

Сватьо, появи се да кажеш уцелих ли ти мисълта  Mr. Green

# 41
  • София
тъц, тъц - мнооого съм зле, ама многоточието не го разбрах.....днес съм с чисто подсъзнание ( затова  Joy )...

за протокола ( аз много искам момиче.....ама нали съм с ХХ, не зависи от мен....)

# 42
  • София
Нана, това ме устройва  Joy....ама май двете момичешки майки ми се струва, че друго са имали предвид ( не мога да разбера обаче какво точно  newsm78 )....

уф, нали утре пътувам, и съм много неработещо настроена ( след малко обаче отивам да се карам с чиновници от митниците...та укрепвам нерви....и чета из форума...)

# 43
  • софия
сигурно нана е уцелила  Laughing
аз тази не бях чувала...довечера,ще му я подхвърля на мошето

# 44
  • гр.София
Дани,какво/кого чакаш (под ника ти)?
 Ако съм твъ-ърде нахална-подмини Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт