Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 593
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Айде като оперирана от срам да я напиша. Мисля, че Велмар имаше предвид следното:

Като имаш син се тревожиш за една пишка, като имаш дъщеря - за пишките на цял град  Wink

Сватьо, появи се да кажеш уцелих ли ти мисълта  Mr. Green

Това не го знаех. Но определено ще се тревожа и за посрещащите татковци на момичетата. Mr. Green

Днес говорих с брат ми и се уговоряме за 28.02 и 01.03 да им отидем на гости в София. Ако решите да се организирате за една среща тогава ще се радвам да се включим и ние с Тони. Само трябва да си оправя графика и да почивам на 01 март. Само да сме здрави и ще си издействам 2 ч. за една среща с вас. Hug

# 46
  • София
Nikita Добре дошла! Имаш едно малко, красиво съкровище!

Момичета, много ме развеселихте с майсторите и художниците.... Laughing 

Количката е хубава, но 13кг не е ли тежичка?

Дани, Яна носи 25-26номер, като 25 вече едвам и стават, жалко за маратонките, но някой ще ги вземе, а не можеше ли да ги смените в магазина?

Ако пиша глупости, съжалявам, но не съм в час какво става във форума...

Поздрави и целувки.

Нана, мисля те, надявам се да се оправят проблемите ви...

# 47
  • софия
блан,не е бебе  Laughing ако изобщо това си помислила  Rolling Eyes,много работи чакам,ама все едни такива много лични  Hug,като почнеш от това д Hug ми дойде куража,за второ детенце,мъжа ми да започне да работи по-малко и да се прибира поне един час преди найа да е заспала...вярно,че тя вече заспива в 20.30,ама....е такива все нещица...и някой други  Wink
нори,не са купувани от бг

# 48
  • гр.София
 Дани,не е съвсем да не си го помислих (бебето) ,ама съм сигурна,че и други интересни неща може да чакаш  Laughing,та затуй полюбопитствах.
 Ха,мислех,че само с моя мъж(немъж) се виждаме по тъмно.

Кайли-почваме осцилококцинума превантивно-да сме здрави за идването ти в София. А дано. Поне аз със удоволствие ще дойда.
  Току виж има повод да полеем и елфско бебе тогава.

# 49
  • София
тъц, тъц - мнооого съм зле, ама многоточието не го разбрах.....днес съм с чисто подсъзнание ( затова  Joy )...

Айде пак аз  Mr. Green

"По-добре дъщеря к...ва, отколкото син - пе...ст!" Mr. Green

Цитат
Нана, мисля те, надявам се да се оправят проблемите ви...

Hug Още не си се отказала да пием кафе, нали?

# 50
  • София
Нана сега вече ми светна  Joy.....

ех, че съм доволна - работната седмица свърши за мен ....остават само забавленията  Sunglasses

Дани, Блан не сте сами ( за мъжете имам предвид и прибирането)

Кайли ще се радвам да се видим - дано всички да сме здрави

# 51
blanc, цял ден чета за ДГ и все повече се отчайвам...ще се опитам и аз да дойда в понеделник... Peace Значи и ти си самотна майка... Mr. Green

Нанаааа, вече не знам кое е по-пробивно..... Mr. Green

Pouh, пожелавам ти много романтично и влюбено прекарване... Hug И намерете време и да си починете малко.... Mr. Green

# 52
  • гр.София
 Анди-ела наистина Party
 Бързам да те опровергая. Няма такова предимство в проекторегламента. Самотни майки ще се водят майките с дете "с баща неизвестен". Могат да имат право на служебни точки-от социалните, или общинска комисия,или от Закрила на детето...
 Моите са си с известен баща. Дори и за Пепи не съм ползвала правото на половин такса ,заради липса на мъж, а можех.
 Егати,оправдавам се Laughing

# 53
  • София
  Аз да се похваля, че днес си бях вкъщи. Сутринта като станах Ваня кашляше, а майка ми се оплака че е още по-болна и съответно следобяд когато ги взима от яслата няма как да ги гледа. Та по случая отидохме до педиатърката и си взех цял един ден болничен. Неискам повече защото първия ден се плаща от работодателя, а останалите от НОИ на база шест месеца назад и хич не съм на далавера, ако трябва ще си пусна отпуска, но се надявам майка ми да се оправи с тях още два дни. Да си призная днес се чувствам много по-изморена, отколкото на работа, което не е учудващо, защото там си седя на компа, пия кафе, опитвам се да ровя във форума, и понякога поработвам  Simple Smile
  За количката, да тежичка е но, на фона на двойните това определено не ме плаши, а аз отново смятам да си я държа в багажника на колата. За сметка на това е страшно маневрена и я бутам в пъти по-леко с двете каки вътре, отколкото преди година тях в двойната с малките, ужасни гуми количка. А колко е широка и дълга няма да споменавам, Ники се събира цялата вътре легнала и едвам стъпалата и леко се подават  Simple Smile

# 54
Nikita добре дошла! Дано ти е хубавичко при нас.Какъв чаровник имаш.
dani, моя Дани гледа Найа на снимката и й казва: Това Айа, аз го питам хубава ли е, той - да, харесваш ли я - да хайесвам.
Ама какви сте сладкодумки и какви ги творите.... Joy
 Hug
Нашия тати се прибира по-раничко, ама после аз заспивам с Дани и.... вдругиден отива командировка и ще ни липсва, защото ми помага при къпането, играят си  и така.
Сега гледаме за лъвчето - Мадагасгар. Много го харесва
Сладки сънища!

# 55
  • София
 Laughing развеселихте ме с тези пишки и мъдрости  Simple Smile
Добре дошла на Никита и нейния чаровник!   bouquet Блан, С. не е ли заета?  Thinking Crossing Arms Laughing
И аз мислех да питам какво чака Дани, ама са ме изпреварили Laughing  Hug
Ех, най-вероятно ще пропусна Кайли и Тони  Rolling Eyes Но ще ви гледам на снимки.  Simple Smile
А за късното прибиране на мъжо не ми се говори  Confused

# 56
Аз докато се запиша то ще свърши темичката  Laughing
Много ме развеселявате напоследък  Hug Добре че сте ми вие  Hug Hug Hug
Сега ме скапаха с една ужасна новина  Cry та не мога да си събера мислите и да пиша, а уж помнех какво сте писали напоследък.
Добре дошла на новата мама   bouquet

# 57
  • гр.София
 Добро утро (дано е такова)!
 Хайде дано черната серия за повечето от нас отминава бързо.
 Повечето неща са поправими Hug

# 58
  • София
Така е, стига да има желание от двете страни.

Аз вече съм на работа. Кало все още е вкъщи. Ще пие Клацида 10 дена.  Sad

# 59
  • софия
лелееее нана  Confused..милата душичка...
знам,че не си привърженик на хомеопатията,но както се казва няма да навреди,ако не помогне..
толкова антибиотик...оф,не знам

Общи условия

Активация на акаунт