Августинчето обича мама,гушне ли я- тя прощава!

• 17 641
  • 295
  •   1
Отговори
# 75

Елфче-нямаме биберон-залъгалка,но още си пием млякото от шише с биберон,в легнало положение. Rolling Eyes

Кало също още си пие АМ вечер в шишето с биберона.
И Деница пие мляко в легнало положение Peace
Миленка, нашата лекарка май не е истински хомеопат, но често ползваме такива продукти и съм доволна Peace Имам добри впечатления /лични/ от Коризалия. На децата от м. Октомври профилактично /заради сезона/ им давам Осцилококцинум /дано уцелих правописа/ и Силицея по един път седмично и от двете. Да чукна на дърво, децата ми не са имали даже и настинка тази година Peace Дано Деница се задържи и след като тръгне на ясла Praynig
Не знам дали ви писах, че девойката ми е голяма кипра 4470, за разлика от майка си. Постоянно иска да е с поли или рокли.По този повод днес й купих много сладка рокличка с подходящи блузка и чорапогащник към нея, че не мога само да изпера и изсуша наличните ooooh!
На мен вече ми изпуша главата и с нетърпение чакам края на работния ден.
Засега чао и дано довечера дечицата имат по-спокойна нощ Hug

# 76
Цял ден съм без Интернет и се по изнервих. Тъкмо си имах бавачки да си играят с Тони и аз да седна спокойно на компютъра, а няма нет. Crossing Arms

Тони следобед пак беше с 37,5 и вече се чудя какво да го правя.Носът му пак протече. Добре че винаги ми казва и не размазва сополите по цялото лице. Утре ще се обаждам пак на педиатърката за съвет.

# 77
Аууу не съм влизала от 100 години в нашата тема. Видях си чак сега поздравите Blush Благодаря ви милички   love001  love001  love001 Трогната съм   bouquet

Аз нямам време да чета и пиша, на работа съм от 9 сутринта, а вечер докато не излязат последните новини не го приключваме отива 19 часа. После фитнес и хоп дошло време да си лягаме. И на следващият ден пак всичко от начало  Crazy Но поне ми минават бързо дните...
В събота ако имам възможност ще се разпиша и прочета повече  Hug
Целувки и спокойна нощ!   bouquet

# 78
Валка, хубаво е, че отново си при нас. HugДобре съчетаваш времето.
Ще ходите ли на Депеш?И на мен ми се ходи, но за съжаление и през 2006 не успях, пак бях с корема.А на Мадона?
Даниел пооздравява, има още цифки, три си ги сам. Тази седмица си остана вкъщи, а другата ще ходим на ясла.
Снощи репетирали с тати, че ще ядем пиле на грил - идва при мене, купили пилето и ми казва, че ще папка пиле-гил.  Joy
Хубав ден на всички  през петък 13-ти Hug

# 79
 Добро утро..............ужасно време..............
Аз ще нодя на Депеш  Simple Smile
И за Мадона съм навита,ама още нямам билет

# 80
  • София
Добро утро.

Ни на едното, ни на другото ще ходя. Време, пари, а и честно казано не са ми от любимите изпълнители ни Депеш, ни баба Мадона  Mr. Green

# 81
  • гр.София
 Ще си спестя Мадона,въпреки,че я харесвам доста.По-добре да си купя още чифт обувки Simple Smile  Но бих отишла на всичко, освен фолк и мета(ъ)л .

Анди, срещата в понеделник е затворена за външни лица и родители,дори и за СНБМ. Така че отпада. Да не хукнеш,случайно.

# 82
  • София
Привет!
Ни на едното, ни на другото ще ходя. Време, пари, ...
и аз така  Rolling Eyes , но ги харесвам, Депеш повече де  Heart Eyes Ще си ги слушам въкщи  Simple Smile
Отивам да закусвам  Blush

# 83
Елфче, и аз като теб предпочитам да гледам концертите пред ТВ-то. Въпреки убеждаванията на сестра ми за атмосферата на стадиона, просто не си падам по такъв вид шумни забавления.

# 84
Едно здравейте и от мен! Аз не съм изчезнала, чета си ви редовно, но не се сещам какво да пиша.
По повод бибите - не сме ползвали никога. По-точно си имахме, но Елена не прояви никакъв интерес към тях. За сметка на това не вади пръстите от устата, когато заспива, а това ми се вижда по-лошия вариант. С гърнето почти никакъв напредък, освен че от време на време сяда на него, но не ми позволява да й сваля памперса.
Май ходещите на ясла дечица боледуват даста често. Аз вече сериозно се замислям дали да я записвам тази година, защото когато се появи бебечето ще има да му носи от детската всички вирусчета...А от друга страна ми се иска много да я запиша, за да контактува с дечицата, да стане по-общителна. Предполагам, че би й харесало да ходи, ама знам ли с тея болести вече  newsm78

Аз за съжаление не можах да гледам часът на мама. Ще помоля някой от по-осведомените да ми каже откъде мога да си изтегля предаването или някой линк към форум, където се обсъждат тези въпроси.

# 85
  • гр.София
 polito_87, ето тук е предаването http://www.btv.bg/videos/broadcast_video.pcgi?section_id=209&video_id=5398
 И за Албена,ако не го е гледала Hug

# 86
  • у дома
и аз ще ходя на Депеш  Party

много бих искала и Мадона да гледам на живо, но за съжаление тя е решила концерта й да бъде в деня на една от сватбите на които ще ходим. просто няма да успея да ги съчетая нещата  Rolling Eyes

освен да й пиша един мейл да си промени датата за концерта  Mr. Green Mr. Green

# 87
  • София
освен да й пиша един мейл да си промени датата за концерта  Mr. Green Mr. Green[/color]

Бе направо й напиши да не идва  Joy Joy Joy

# 88
  • София
polito_87  моите ходят на ясла от септември и мога да кажа, че почти не са боледували, само веднъж малко по-сериозно, но и тогава не се наложи пиене на лекарства и АБ. Останалото е било само леки настинки и хрема, които си минават сами. Знам, че повечето дечица за съжаление боледуват, но просто искам да споделя че не е зъдължително  Simple Smile

# 89
polito_87, моето наблюдение е, че децата първата година си боледуват, независимо дали ходят на ясла или на детска. Каката беше на 1г и 9м, като се роди малкия и ходеше на ясла. Истина е, че влачеше вируси и затова той още от бебе започна да пие АБ. И въпреки това сега му е първа година на ясла и пак си кара вирусчетата. Аз си мислех, че поне тя като го заразяваше от малък си е изградил някакъв имунитет.  Rolling Eyes
Elwing, ние вече близо 7 месеца сме без биба.

Общи условия

Активация на акаунт