С шкембе си е най-добре 6

• 37 028
  • 680
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета!
nadej, при мен сърчице се видя единия път н 7-ма седмица, другия път в осма - не се притеснявай - а до 10-та седмица лекарите предпочитат да гледат на вагинален ехограф, защото се вижда повече:)

krasuna, за сирклажа наистина не се притеснявай! добре е, че са видяли нуждата му на време. аз в понеделник минах през тази процедура - манипулацията самата трае около 15-20 мин, с обща упойка, ако те интересува мога да попитам каква ми направиха на мен, защото мъжът ми предварително я беше консултирал. влизаш в операционната и след половин час си обратно в стаята:) мен лично не ме боля, още повече, че в болницата ти бият но-шпа мускулно и ти вливат някакъв магнезиев препарат. след това малко ще кървиш, но това е нормално. лекарят ти със сигурност ти обяснил какво представлява самата процедура. стискам палци всичко да е наред!

поздрави на всички!

# 151
Красуна, ще стискаме палци за процедурата. Всичко ще мине нормално, ще видиш  Praynig
Надеж, при мен сърчице се видя в 7гс и то с вагинален ехограф. Защото с коремен нямало да се види. Така, че спокойно, всичко ще е наред  Praynig
Асе, при мен пък положението е обратно  Laughing Таткото като си сложи ръката на корема ми, и няма никой. Срамежлива ще е момата. Явно ще е мой човек  Wink

# 152
Nadej аз сега се сещам че на мен така ми изкараха акъла ама не помня дали беше в 7 или 8 седмица.Отидох и лекаря м гледа с коремен и мълчи, аз почнах да се потя да ми става лошо и само питам има ли сърдечна дейност а той вика чакай малко.И така 5 мин. и накрая ми вика я ела на другия че тук не виждам...Аз бях умряла вече два пъти и два пъти се съживявам.Отидохме в другата стая (слава богу- беше в болница и имаха още УЗ-та) и на вагиналния се видя.

# 153
Момичета, благодаря за успокоението.  Hug Аз общо взето съм спокойна,  #Crazy като се има впредвид прегледа в сряда за който бях толкова притеснена, че не знаех дали съм жива или умряла. Процедурата ще е на 4 март, ще остана 1 нощ в болницата и на следващият ден ще ме изпишат.
asjа, много е мило това което разказваш   bouquet
nadej, fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
На всички останали поздрави  bouquet

# 154
Ася, къде се загуби.
По- честичко н отчет. Hug
И моята беше седалище и да ти кажа умирах от болки в срамните кокали. Mr. Green Освен това ще разбереш как боли и пикочен мехур.От кога е седалище, защото при мен и двата пъти беше и така и си останаха.А толкова ми се иска да усетя какво е бебчето да рита по на високо а не все долу и да не можеш да ходиш и въртиш нощем от болка. Tired
Леле като чета и си спомням ...ИСКАМ ОЩЕ ЕДНО БЕБЕЕЕ.Ама няма да ми стиска май (макар че глупоста ми е повече от ума Mr. Green)

Последна редакция: сб, 28 фев 2009, 22:55 от ladybebi

# 155

Честита Баба Марта! Много здраве, щастие, любов !

# 156

Четита Баба Марта на всички бременелки!!! Да сме здрави и да гушнем здрави пухкави бебоци!!!

# 157

на всички които очакват своите рожби! Успех!

# 158
 newsm51Честита Баба Марта на всички тумбачета Hug

# 159
Честита Баба Марта, милички  Hug
И по едно здраво бебче на всички ни пожелавам  Hug

# 160
# 161
Я се засрамете и пишете по-честичко тук,че темата съвсем надолу е отишла  Naughty
утре сутрин всички на отчет  Mr. Green
Лейди,аз ти пожелавам да успееш да пребориш страха и да си имаш още едно малко мишленце в къщи  Hug

# 162
Benii , то хубаво на отчет ама аз лично нямам какво ново да кажа........ нямам никакви бременелски симптоми, освен че от обед започвам да ям и така е почти докато заспя и съм качила само кило и половина..... newsm78.. това ме радва де .... ама незнам дали всичко е наред с бебо. Малко ми е свито и някакси немога да се зарадвам още  Confused Треска ме тресе за прегледа в понеделник..... Хайде аз се наоплаквах сега е ред другите момичета да кажат само хубави неща   Rolling Eyes
за всички  Hug Hug Hug

# 163
Хайде да се отчета.
Днес бях на лекарка. Заради шилето се отлежах по гръб.
Първо си полежах извънредно, докато мериха и търсиха тонове. Много обича да се бие това щуро диване от вътрешната страна на корема ми. За да си полежа още по гръб, а и на лекарката да изпилим търпението (но гък не каза жената), имахме още половин час коремно търсене. Това, за да направим доплер като хората.  Crazy Crazy Crazy Момата и мамата дебелеят дружно иначе. Диването е станало 2250 или нещо подобно. Върви седмица напред все още. Аз като добро дете съм с 15 кила нагоре.  Mr. Green
Рапорт даден.  Heart Eyes

# 164
Айде и аз на отчет!
Днес бях на 4D. Момъкът ще е доста голямоглав, също като мъжете от родата на мъжа ми. Дано поне повечко мозък да има в тая кратунка, дето в 32 седмица е с размери за 36 седмица - 89 мм. И другите ни мерки са големшки, та ехото измери 2150 гр. и възраст по размери 34 с. и 4 дни.  #Crazy Демек, цели 18 дни напред. Доплерът показа отличен кръвопоток на плацентата и пъпната връв. А аз дори не пия витамини, откъде ги докарва тия размери туй дяти, направо не знам. И с тая голяма глава, добре, че съм планирала секцио, че то нормално не знам, как може да излезе! А, щях да забравя - 43 см сме длъжки! Плацента - І-ва степен.

Коремът ми е огромен, все ме питат, кога ще раждам, на което взех вече да се дразня! Ами, кит съм си, да изкарат те две поредни бременности, пък да ги видя! А-а-ама, ха! И понеже ме помързява да се мажа и прескачам по 3-4 дни, вчера се погледнах в едно огледало и открих в долната част на корема пресни червени стрии. Ама то през последните 3 седмици така нарасна коремът ми, че нямаше как! Е, стриите са тънки и само няколко, но се стреснах и сега мажа обилно!

Айде, това от мен!

Общи условия

Активация на акаунт