С шкембе си е най-добре 6

• 37 023
  • 680
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, милички, нещата не са добре при мен...  Cry доки каза че бебчо отговарял на 5сед. и 5дни, а не както си е на 7 сед. и съответно не чухме сърчисе... Sad
Сега единственото на което се надявам е да съм имала късна овулация, защото предния път като бях на преглед беше мин. четвъртък и тогава ми казаха че бебчо отговарял на 4 сед. , а не на 5с. и 6дни както трябваше.... и сега излиза че бебчо е пораснал почти с две седмици за 8 дни .... Confused
Много съм притеснена но имам надежда за прегледа на 9март  Praynig Praynig Praynig
Момичета кажете какво мислите вие?? Възможно ли е да съм имала ову седмица по късно, защото това ми беше втория нормален цикъл след абразиото.....???  Sad

# 136
  • София
не се отчайвай,напълно е възможно според мен!Моята овулация е в периода между 18-ти и 25-ти ден,което е голяма разлика.И при трите ми бременности,винаги е било като при теб и само първият път не чухме изобщо сърдечна дейност.За това и термина ми го сменяха няколко пъти.Първо ми казаха 5.04 ,после 22.03 . ooooh!
Стискам палци всичко да е наред! Praynig

# 137
Nadej, изобщо не се притеснявай. Както вече ти казах аз ходих на преглед в 6-седмица и 0 дни, сърчице нямаше. Вторият път бях в 8-ма и 0 дни, сърдечна дейност имаше. Измери го два пъти, и двата пъти различно, веднъж показа, че съм в 6-та и 5 дни, втория в 7-ма и 0 дни. Аз лично на тези ранни измервания голяма вяра нямам, сама казваш, че може и да си с късна овулация, а и всяко бебе се развива с различна скорост. А и от лекаря зависи, и от апаратурата, и от какво ли още не. Щом расте всичко трябва да е наред. Само спокойно, изчакай си следващия преглед и всичко ще си дойде на мястото.   Hug

# 138
Надеж, напълно възможно е овуто ти да не е като по учебник Peace моето е по-рано и съответно сега, както и предишната ми бременност вървя напред.
Стискам палци за 9 Praynig Praynig Praynig, а до тогава ти се успокой колкото е възможно Hug Heart Eyes

# 139
  • Бургас
nadej - и моята овулация обикновенно е като на angels_zg, така че явно често се случва.
Когато бях бременна с Мима по цикъл терминът ми беше поне седмица по-рано. Но аз си знаех и си го преизчислявах.
Ще се моля за теб, дано в теб да тупка още едно сърчице  Praynig

# 140
 Hug Hug Hug Heart Eyes благодаря ви милички от сърце!!! Сега се поуспокоих.....  Rolling Eyes яом и при вас има разлики значи е напълно възможно да съм с късна ову... Аз в интерес на истината никога не съм си мерила ову-то, но около 14-16 ден усещам леки бодежи в яйчниците и само по това съдя, така че е напълно възмовно в този случай да съм сгрешила , а дано  Praynig
все пак ме успокоява това че бебо расте... Praynig
още веднъж ви благодаря  Hug Hug Hug

# 141
Вобще не се притеснявай. Като бях бременна в 6 седм. докторката тогава ми каза, че няма сърце и трябва да правя аборт. Записах час при друга, но тя ми обясни да изчакам още седмица и като отидох всичко беше ОК. Може да ти е късно увото.

# 142
  • на дъното
nadej и аз съм с късна овулация, Денис се вървеше с една седмица назад,но лекарят знаеше за това и не го е правел на проблем.Всичко ще е наред при теб  Hug

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 13:23 от silviayo

# 143
Надеж, стискам палци всичко при теб да е наред, и другия път като отидеш в теб да тупка още едно сърчице  Praynig

# 144
Здравейте момичета! сега виждам тази тема и си мисля, че имаме много общо. поздравявам всички ви за чудото, което носите - да големеете здрави и спокойни! на мен това ми е втора бременност, но първата завърши неуспешно в 27-ма г.с. и сега от всичко ме е страх. на всичко отгоре в 15-та гс съм в момента и от 2 седмици кървя - макар и под лекарско наблюдение.

реагирам много конкретно на съобщението на исеписе - излязоха ли ти резултатите от изследванията за наследствени тромбофилии? на мен това ми е съпътстващ проблем и ако имаш нужда като ти излязат резултатите, ще ти пиша това, което зная. поздрави на всички!!!

# 145
nadej  Hug и аз мисля като другите момичета и при мен, при една от бременностите отидох в 6г.с. и нищо не се видя само плоден сак, затова сега отидох чак в 8 г.с. и всичко си беше наред. Спокойно мила и повече търпение, всичко ще е наред. Hug
isadjani, дано се оправят нещата Hug
Аз да дам отчет днес бях на ЖК, взеха ми кръв за БХС и се оказа, че ще ми правят серклаж (май така се казваше,може да бъркам), Confused защото шийката ми е изгладена и доста мека, така каза док.  newsm78
На всички тумбачете погал и  Hug

# 146
Nadej, според мен може и факта че е друг УЗ може да дава отклонеие.Може и късна овулация да имаш.Отиди след една седмица пак и ще видиш.
Красуна, не се притеснявай, по добре е че са видяли навреме че имаш нужда от серклаж.Всичко ще е ок , стискам палци.А кога казаха че ще го правят?

# 147
 nadej не се притеснявай мила. fingerscrossed

# 148
Здравейте, момичета-кокичета!
Аз съм добре! В понеделник бях на преглед и всичко е ОК! Вървим си седмица напред. На мен обаче вече много ми тежи, защото бебето е седалищно и главичката му е завряна под диафрагмата ми. И ми е много трудно да лежа, само седнала или права се чувствам добре. Ама това да е дерта, де! Ако трябва, права ще спя, ама бебо да е добре. А като ме рита, как му се радвам само. А също така и като си общуват с татко му. Вчера сутринта мъжа ми леко си допря ръката до корема ми и стоя така 15-тина минути, а малчото се скъса да му прави номера - бута го, рита го, въртя се... Голяма игра му дръпнаха. Интересно, бебчо реагира мигновено на допира на мъжа ми само! Имат някаква силна връзка още от сега, а аз май ще съм втора глуха... Joy
Тия дни ще карам мъжа ми да се разхождаме, че съм много обездвижена. А нямам контракции или някакви болежки, че да трябва да лежа!

nadej, ние чухме сърцето след 7-ма седмица и то с вагинален, защото заради това, че съм по-едра, през корема с обикновен ехограф не се виждаше ясно.

# 149
Милички  Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet , нямате представа колко ме успокоихте!!!!!

ladybebi, вчера ме гледаха с един стар УЗ, с едно мъничко черно-бяло екранче и освен сакчето, което беше бяло петънце , другото което видях беше още по-малко тъмно петънце..... неможех да повярвам че има такива УЗ,  беше коремен, а не вагинален....... Отидох за първи път там, защото е на 5 мин от вкъщи и ми дадоха час за следващия ден, иначе си ходя при една специалистка, ама тя е доста далеч и дават най-рано, и то с големи мъки, час за след 2 седмици....... абееее....   ooooh!

Krasuna, на теб успех с процедурата и да кажеш кога е за да стискаме палци  Hug  bouquet

asja, толкова сладко звучи това което разкажваш за бебчо и татко му  Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт