С шкембе си е най-добре 6

• 37 021
  • 680
  •   1
Отговори
# 120
  • на дъното
Имате и от мен стиснати палци за всички които им предстой преглед  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Рони,MARMORANA ,˙·٠ pretty٠·˙, Жабче и всички други тумбаци Hug Hug Hugпочивайте си повечко,че послеее Laughingот сърце ви желая да нямате време да седнете Mr. Green

# 121
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
 ˙·٠ pretty٠·˙ ,чудесна новина! Grinning
nadej ...успех ти пожелавам на прегледите! Grinning
 И само усмивки от тук нататък на всички! Grinning Stuck Out Tongue
Само такива хубави  новини да има дано(туй като проклятие да се разбира Mr. Green )!!!

# 122
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Cloverза всички  Вас с малки и големи тумбачета!

# 123
Хайде и аз вече тук при preggo
˙·٠ pretty٠·˙, честито тупкащо сърчице миличка Hug Относно плача, така е мила и аз цял ден плача .
     nadej ,     fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
рони, дано минава по-бързо тази кашлица Hug
На всички останали тумбачета погал и  Hug

# 124
Krasuna, много се радвам за теб   bouquet
Pretty, честито сърчице  Two Hearts
Nadej, стискам палци за теб, утре да се похвалиш  fingerscrossed
Жабче все така да те тормозят бебките, а пък и ти ги тормози, едва ли ще ти се сърдят, и ти Mърморанке също. Рони ти бързо да пребориш кашлицата. Asja къде се изгуби, да идва да се отчита.   Hug
Между другото, мъчи ме страхотно главоболие от няколко дни насам, някой може ли да даде съвет?

# 125
Между другото, мъчи ме страхотно главоболие от няколко дни насам, някой може ли да даде съвет?
Ако кръвното ти е наред, търпи. Ще отмине. Иначе пий вода. Ако е от ниско кръвно - солен айран.
Krasuna,  Hug.

# 126
Здравейте!Минавам само да погаля тумбачета за късмет. newsm03 newsm03 newsm03 Май започнах с ритуалите!

# 127
mnbvcx , аз много страдам от главоболие, и докато бях бременна, и сега. Ако не ми помогнеше айрянчето, както казва Рони, ми беше разрешено да пия Ефералган с вит.С (от разтворимите).

Hug на всички тумбачета!

# 128
Прити , честита тупкаща точица. Hug
Жабче , много се радвам на товйте моми, много мило ми става само като си представя две мънички голички бебочки свити на кълбо в коремчето на мама и подритвайки се една друга... Heart Eyes Hug
Нadej, стискам палци. Peace
Марморана и аз бях така, като не я усещам малко повече и се чудех къде да "отскоча" я за записче я за УЗ...Даже деня предисекциото толкова слабо я усещах , че ако не беше на другия ден секциото и не идваха да слушат с апарата за тонове , щях да се поболея от притеснение.
Тук искам да кажа , че бях в патологията на 2 градски и останах много доволна.На ден по 4 пъти се слушаха тоновете я запис или само с ръчен апарат с който и аз ги чувах.И това ми направи силно впечатление защото,една позната спомена че е лежала в патологията на Майчин дом с доста рискова бременност и въобще не са слушали тоновете всеки ден.А във 2 градска го правеха на всичики без изключение и без значение кой за какво лежи там.Там бях и първия път за родоразрешение и в първия момент като казаха че трябва нормално да родя бях леко притеснена (щеше ми се секцио), но после ми беше все тая.А и до колкото знам е рисково при такъв "проблем" да раждаш с цезарово тъй като риска от инфекция бил голям. Thinking.Сега да ви кажа не съжалявам , защото ако бях секцио нямаше да се радвам все още на Мишона (аз забременях на 4 месец след раждането).
Гуш на всички останали тумбаци. Hug

# 129
кrasuna, много се радвам за теб  Hug
Nadej, честито   bouquet Лека и безпроблемна!
˙·٠ pretty٠·˙ много хубава новина  Hug Как е твоето майче?
рони, не й се давай на тая гадна кашлица  Wink
мърморанче, дано не се налагат такива екшъни и бебка да те рита силно и често, та да си  по спокойна  Hug
тъжна мама, успех в най скоро време  Hug

# 130
  • София
Жабче, не ги жали девойките, нека си ритат на воля. Това действа най-успокояващо.
Ронка, а ти мила имаш ли месец откакто си забременяла в който да не си била болничка.  Heart Eyes
А уж казват че бременните имали имунитет и рядко боледували.
Аз лично не бях боледувала още от предната бременност. От тогава все ме пропускаха бацилите.
Хайде погал и аз по тумбаците. С носталгия се сещам за тази тема, която ми липсва много. Но живот и здраве
като изтече периода на пазене, ако Господ е рекъл да ни дари с едно момченце ... . Mr. Green

# 131
Притенце,честито мила.Много се радвам,желая безпроблемна бременност и на финала  ylinfant

Жабче погал по голямото тумбаче Heart Eyes

Красунка много късмет  bouquet

Ронка оправяй се бързо- Hug

# 132
  • на дъното
Krasuna  bouquetЧестито!Желая ти леки девет месеца.

# 133
  • Варна
Радвам се на новите попълнения тук, Красуна  Hug
Желая ви лека бременност и на тези, които наближават скоро финала - още търпение и къмсет  Flowers Four Leaf Clover

# 134
Ронка, а ти мила имаш ли месец откакто си забременяла в който да не си била болничка.  Heart Eyes
Мило, аз само в два месеца съм болна. Останалите бяха за "бременното" мило.
И защо не щеш близначета вече?  Thinking  Вкусен аватар.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт