С шкембе си е най-добре 6

• 37 014
  • 680
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там...
По-добре съм.  Grinning Гинипралът доста намали контракциите, имам само от лекичките сега. Бебките ми забиват лакти и колене, хич не ме жалят. Ама и аз нали съм параноик, ако едната нещо не се обажда известно време си я сръгвам порядъчно и тя ми го връща.  Crazy С лявата например е много лесно - складирала си е краците в горния ляв ъгъл на корема, само я сръгвам и тя реагира.  Mr. Green Мъжът ми само ми се кара, че ги тормозя... 

# 106
Жабче,  Laughing , браво на теб и малките! То било весело във вашата къща  Wink! Ама хитро си го измислила това с побутването...  Wink! Хайде още малко ти остана и ще гушнеш сладурките  Hug Praynig
Пази се  Hug

# 107
mnbvcx, честито ви тупкащо сърчице  Hug
Прити, и ти дано утре да го видиш вече и да се успокоиш. Стискам ти палци  Praynig
Жабче, стискай още малко. Полежи си сега, че после няма  Laughing И аз така я тормозя моята мома. Току я сръгвам, и мъжо все ми се кара. Обаче да ви кажа все повече ме гони параноята. Вчера например по-слабо я усещах, едно такова по-вяло. И снощи вече като се притесних, и в 23.00 часа кацнах в болницата. Легнах на леглото, и тя като се разрита, чак ми се скараха къде съм тръгнала с тия ритници. Направиха ми 5-10 мин запис, всичко беше наред, та се успокоих.
Ами, май така ще е вече до края.
Хубав ден на всички ви и само хубави новини да носите  Hug

# 108
Сега се връщам от прегледа и веднага на доклад: чухме сърчицето и сме 10 мм.
Докторката гледаше известно време и не казваше нищо - вярвате ли, че сърцето ми спря, а като каза, че всичко е ок му дръпнах един рев (жената се видя в чудо с мен, каза че вместо нещо за гаденето трябва да ми изписва нещо за нервите).
Момичета, незная дали така ще е всеки път - още плача и не мога да се успокоя.
Благодаря за това, че ме мислите, за пожеланията и за стиснатите палци . . . благодаря, че ви има Hug Heart Eyes

# 109
Притенце, браво на малката ти тупкаща точцица в коремчето.  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
Сега ще имаш няколко дни спокойствие, поне до следващата среща с доктора.
И спокойно - така ще бъде. Но след всеки преглед новините да бъдат усмихващи.  Hug

Аз още продължавам с кашлянето. Тя при мен никога не минава за по-малко от 15 дни. Другата седмица ще тормозим пак докторката да ни взима секрети. Т.е. беше поотшумяло, но една сутрин си пийнах малко студена вода и започнах пак. 

# 110
Прити Hug Hug Hug

Рони,да те оставят по-скоро тия кашлици,стига са те тормозили. Hug

# 111
ПритинцеHug Hug Hug каква хубава новина, радвам се за тебе, времето ще ти мине много бавно, но октомври месец ще гушнеш малката туокаща точица която днес си видяла
Рони хайде да си отива тая кашлица, че те изтормози,  Hug Hug Hug днеска се замислих че вие двете с Ася вървите към финала

# 112
Прити, много се радвам за теб и хубавата новина  Hug А за другото, така ще е , и на мен всеки път ми казват, че ще трябва нещо за нервите да ми изписват.
Рони, оправяй се по-бързо  Hug

# 113
Притенце, newsm68 newsm44 ЧЕСТИТА ТИ ТУПКАЩА ТОЧИЦА! Лека и спокойна бременност пожелавам и на финала хубаво вързопче.
Рони да я хвърляш тая кашлица на боклука, че ще дойда и ще я хвърля аз. smile3513

# 114
˙·٠ pretty٠·˙ , миличка, честито сърчице, много се радвам и от тук нататък само такива новинки  Hug!
Милички, аз не издържах до 9 март и си записах час за утре сутринта при друг доки само за да видя че всичко е ок............. че такава треска ме тресе, направо немога да повярвам...  Shocked  Май и аз имам нужда от нещо за нерви  Crazy!!!!
Та утре сутринта 9.15 съм първа кипра... Моля ви да ми стискате палци, милички, че толкова ме е страх..... Praynig Praynig Praynig Embarassed

Рони, а ти да се оправяш бързо  Hug

# 115
Моля ви да ми стискате палци, милички, че толкова ме е страх..... Praynig Praynig Praynig Embarassed
Стискам палци с две пъце.

# 116
Благодаря Hug Heart Eyes
Надеж - стискам силно палци! Praynig Praynig Praynig

# 117
  • София
˙·٠ pretty٠·˙ ,браво миличка,много се радвам! Hug

Рони,да се оправяш бързо! Heart Eyes

nadej ,стискам палци! Praynig

# 118
˙·٠ pretty٠·˙,много се радвам за теб!Само спокойно и не плачи  Hug  Hug  Hug!
nadej ,стискам палци  Hug!
 Heart Eyes

# 119

Общи условия

Активация на акаунт