С шкембе си е най-добре 6

• 37 013
  • 680
  •   1
Отговори
# 90
nadej -Честито!!! Много късмет Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover !

# 91
nadej - честито!  bouquet
Лека бременност с най-щастливия финал! Hug Praynig

# 92
момичета  Hug Hug Hug
˙·٠ pretty٠·˙ , да ти са връща, мила ,с теб ще се виждаме в октомврийската  Wink Hug

# 93
Nadej,  честито, лека бременност   bouquet 
Ние вече си имаме сърчице. Според видеозона сме една седмица назад, но не се притеснявам, защото на такъв ранен етап няма как да го измерят точно, а пък и няма как да знам кога съм заченала. След две седмици пак на преглед, да видим тогава как ще са нещата. Жабче, много ясно, че финала ще е успешен, а при теб дори двойно по-успешен   Simple Smile
Hug за всички.

# 94
mnbvcx,много се радвам за вас.Сега бъди много спокойна и вярвай,че всичко ще е оки-доки Mr. Green Hug

˙·٠ pretty٠·˙ Hug Hug Hug,как си миличка?

Погал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
mnbvcx , мерси миличка да ти се връща  Hug! Да те питам ти сега в 8г.с. за първи път ли видя сърчице или ходи и по-рано, че аз съм в дилема.....  следващият ми преглед е чак след 2 седмици на 9.3 и тогава ще видя сърчице  Praynig , но честно казано немога да издържа до тогава и мисля да отида при друг доки само за да видя че всичко е ок  Embarassed
такава треска ме тресе....... Rolling Eyes  и се чудя какво да направя .......

# 96
mnbvcx , мерси миличка да ти се връща  Hug! Да те питам ти сега в 8г.с. за първи път ли видя сърчице или ходи и по-рано, че аз съм в дилема.....  следващият ми преглед е чак след 2 седмици на 9.3 и тогава ще видя сърчице  Praynig , но честно казано немога да издържа до тогава и мисля да отида при друг доки само за да видя че всичко е ок  Embarassed
такава треска ме тресе....... Rolling Eyes  и се чудя какво да направя .......

Ходих и в шеста седмица, но тогава нямаше сърце, затова сега отидох пак. Разбирам нетърпението ти, и аз не знам как издържах досега. Лекарката ми каза, че след шеста седмица има шанс да се види сърдечна дейност, но положението е такова, че термина, който сами си смятаме може да се разминава с действителния, тоест може в действителност да си в 5 седмица и 5 дни например, и сърчице да не се види, при мен може и така да се е получило. Ако искаш изчакай още 2-3 дни и иди, но ако не се види не започвай да си мислиш някакви глупости. А след това задължително се похвали  Hug

# 97
  • Някъде там...
mnbvcx, честито тупкащо сърчице!
Nadej, честито! Лека и спокойна бременност!

Аз днес пак бях на запис, голяма мъка е това чудо. Става ми лошо от толкова лежане по гръб. Бебките иначе бяха отличнички, аз не толкова, защото бях с постоянни контракции, някои от които бая силни, чак се препотих от тях и ми изкараха въздуха. Резултат - лежанка + Гинипрал за няколко дни. Още им е ранко на момите да се раждат, поне до 04.03 трябва да си стоят на топло.

# 98
Анелия, Наде, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!   bouquet  bouquet  bouquet Леко бременеене ви пожелавам и щастливи да гушнете своите бебчета!

Hug Hug Hug

# 99
  • София
nadej, честито!  bouquet Всичко да е наред! Praynig

# 100
Айде и аз тук - не че има с какво да се отчета Grinning
Треперликам си кротко, че в четвъртък съм на преглед - стискайте палци всичко да е наред и да видим сърчице Praynig Praynig Praynig

# 101
 Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossedот мен

# 102
Треперликам си кротко, че в четвъртък съм на преглед - стискайте палци всичко да е наред и да видим сърчице Praynig Praynig Praynig
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed ще видите едно силни тупкащо сърчице,
много късмет на всички бремелинки и само хубави новини от прегледите
mnbvcx, честито тупкащо сърчице!
п.п. Обичам я тази тема

# 103

˙·٠ pretty٠·˙ дай боже всичко да е ОК. Hug-те много силно

# 104
Жабче, как си днес? Как са двете сладурки  Hug Hug Hug?

Общи условия

Активация на акаунт