С шкембе си е най-добре 6

• 37 020
  • 680
  •   1
Отговори
# 360
Жабче, очакваме следващите новини около тебе да са че вече се гушкате с двете принцески  Hug Hug Hug
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 361
Жабчеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed в очакване на прекрасните вести.

# 362
  • София
и от мен! Hug Hug Hug

# 363
Жабче, ти колкото и да растеш на талия, на двете малки жабки вече им е доста тесничко и им се плува в по-голямо езерце.  Hug Късмет и щастливо посрещане на кротушка и щурачка.  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 364
Жабче Hug стискам палци за теб и за малките жабоци fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 365
Жабче Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf CloverКъсмет и успех и от мен.

# 366
  • София, "Младост 3"
Жабче, отдавна те чакам...мда
чакам и снимки на феномена моля! толкова лелеяни бебчета и след толкова перипетии са си феномен!

# 367
Жабче, имаш моите силно стиснати палци. Hug
Ама добре ни развълнува ти.  Grinning Всички чакаме с нетърпение новите бебешки попълнения, че този път ще са и две наведнъж. Grinning

# 368
Жабче, пожелавам едно прекрасно посрещане на малките принцеси.
П.С. Може ли една снимка на феноменалния шкембак. BlushМного обичам големи коремчета. Heart Eyes

# 369
Жабче, ако знаеш само как ме зарадва.  tooth Хайде, по-скоро да пишеш тук най-хубавите новини. Късмет и леко раждане!!!!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 370
Жабче, леко раждане и от мен! Flowers Four Leaf Clover newsm32

# 371
Жабче, стискам палци всичко да мине както трябва и следващите новини от теб да са най-прекрасните. Леко раждане  Praynig
А аз да ви се оплача, моя доктор в Поморие ми каза, че ако се наложело пак да влизам в болница не може да ме приеме до един месец откакто са ме изписали от Бургаската болница, защото Касата нямало да му плати. Така, че стискам палци да не ми се наложи, защото тия идиоти тук пак не искам да ги гледам.

# 372
  • Някъде там...
Благодаря, момичета! Утре ще е събитието и ще се отчета с новини!  Hug

Лейди, ей сега ще ти пратя. Само дето не е коремче, ами коремище.  Laughing

# 373
Жабче, и аз искам снимка на "коремчето"

# 374
Жабче,дано всичко мине по най лесния и бърз начин  Hug Успех!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт