С шкембе си е най-добре 6

• 37 006
  • 680
  •   1
Отговори
# 345
Браво на всички шкембаци. Hug

# 346
Понеже видях че утре се очкава появяването на малкото 777 Mr. Green реших да им стиснем едни палци утре да се похвалят с най- хубавата новина. Hug

# 347
 fingerscrossed и с нетърпение очаквам най-новото  форумско бебче.

# 348
# 349
# 350

fingerscrossed и от нас
  Grinning всички чакаме прекрасната новина ,777

# 351

fingerscrossed и от нас
  Grinning всички чакаме прекрасната новина ,777

smile3521

# 352
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Дано всичко мине благополучно и само хубави мигове после!И все повече форумски бебчоци! Grinning

# 353
  • Gone with the wind
Опс - сори, че така нахлувам в темичката Ви, но има ли новини от Ася /тя си ми е слабост/?

На всички тумбачета желая само хубави новини от чичо доктор и най-прекрасните бебишорковци на финала  Simple Smile

# 354
Минавам само за едно погал по  preggo
 Hug Hug Hug ви много силно

# 355
  • Някъде там...
Хайде стискайте палците тия дни.  Hug
Бях на запис на тонове днес и ме стреснаха там, че не са добри та ходих и до д-р Сигридов да ме погледне по спешност. Едното бебе не шавна по време на целия запис, другото пък пак приложи коронния си номер и не спря да се върти по време на записа и съответно запис не се получи. Според Док няма смисъл да се чака още една седмица, било рисковано даже, защото 37 г.с. при близнаци се равнявала на 40 с едно бебе.  Плацентите са 3та степен на зрялост, с калцификати, раждането може да започне спонтанно всеки момент. Още от днес ми спря и магнезия, защото нямало смисъл да се подтискат естествените механизми на природата, които били създадени да предпазват бебето - ако не може да го храни повече плацентата, раждането започва, а магнезият го подтиска и създава потенциален риск за живота му. Иначе доплеровото изследване беше добро. Видях си едната бузана как мига и прави муцунки на 4д-то. 
Създадох малко суматоха с огромния си шкембак в клиниката, направо природна забележителност се оказа. Док даже си поиска снимка на феномена.   hahaha  Иначе шийката ми е скъсена, но си е добре още и нямам разкритие. Бебетата са високо, но няма и да слязат, просто няма как да стане - тазът ми идвал тесен. На това се дължала и запазената шийка - няма какво да я натиска.
Утре пак съм на запис, а Док ще говори с анестезиолога и ще преценят дали да не вадим бебетата още тези дни.  Crazy

# 356
Жабче Hug Heart Eyes
дойде време за голямата среща Wink
стискам всички налични палци Praynig Praynig Praynig

# 357
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за Жабче и  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за Ася.

# 358
жабче,стискам палци за теб и ася ,много скоро чакам добри новини,   ylinfant Flowers Sunflower

# 359
Жабче, много стиснати палци и от мен, миличка, всички добри сили да са с теб  Praynig Praynig Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт