С шкембе си е най-добре 6

• 36 986
  • 680
  •   1
Отговори
# 330
Krasuna, честита предполагаема мома. Grinning Момиченце или момченце, все така да расте и да е живо и здраво.  Hug

# 331
Красунче, честита розова новина! Heart Eyes Хубаво е, че се чувстваш по-добре! Hug

Асенко, мислим те и ти пращаме много положителна енергия!

Нана, благодаря за хубавата новина!  bouquet

# 332
Красуна,честита ти принцесена новина   bouquet !Всичко да мине леко ис покойно  Hug !

# 333
Krasuna, честити розови гащи!

# 334
Аз преди малко се чух с Ася, тоновете на бебето са много добри, тя е малко по-спокойна, все още остава вероятноста да се наложи по-рано да извадят бебчо
 Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Красуна, честита ти розова новина

# 335
  • Варна
Аз преди малко се чух с Ася, тоновете на бебето са много добри, тя е малко по-спокойна, все още остава вероятноста да се наложи по-рано да извадят бебчо

Радвам се за добрите новини  Heart Eyes
Красуна честита розова новина  Hug

# 336
Красунче Hugбраво за хубавите резултати,все така да е до края Heart Eyes

# 337
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossedАсе и се моля за вас.

Красунка честита розовка новинка.Всичко ще е наред,вярвам в това.

Погал на всички

# 338
Колко хубави новини има тук!  Grinning
Много се радвам за всички  Hug Heart Eyes

Асе, стискам палци. Щом си под наблюдение, всичко ще е наред  Praynig

# 339
Браво на всички за хубавите новини  Hug
И аз да се отчета. Снощи ходих при моя доктор в Поморие. Малко се поуспокоих. Момата е добре. Каза, че добре я храним, вече е 1.700 кг. Отговаря си точно на седмичките. Но е рано естествено още да излиза, и да си лежа в къщи. А аз изрично го предупредих, че до края на май вече не трябва да излиза в отпуск, той умря от смях  Laughing
Ами това е от мен, лягам, и си чакам болногледачката сестра ми днес да дойде да ме гледа/ слугува/  Laughing
 Hug на всички
Жабче,  Hug

# 340
Браво на госпожицата,там да си поседи още,докато й дойде време да излиза.
Марморанка Hug Heart Eyes

# 341
Мърморанче,   Hug много е важно това, че си се поуспокоила малко. Наистина понякога не съзнаваме емоционалното ни състояние колко значимо е. Браво на пораснала бебка. Все така да качва и да си трае засега в коремчето на мама. Peace Хубаво е да си имаш сестричка. Mr. Green

Погал за всички бремелинки. Heart Eyes

# 342
Мърморанче, така ами. Твоят док ако ще излиза в отпуска, само у вас може да отсяда. Браво на и двечките ви, че се развивате добре.  Hug
Новините от Асенцето също много ме радват. Само така. Още десет дни и ще бъде в деветия месец, пък тогава момъкът и да реши сам да излиза, никой няма да е сърдит.  Hug
Красунка, аз ще задържа до следващия преглед да се потвърди розАвата новина и тогава ще ти я честитя.  

От вчера съм в серия максимум прегледи за минимум дни. 3 лекари ще се радват (единия вече го ощастливих) на коремоногото ми присъствие. Шилето се размина с яденето на храна за шампиони засега. Явно при последното наблюдение е надушила кой ще й разваля коремния рахатлък и беше решила да го финтира със стройните си мерки. Другата седмица обаче пак ще го види диваненцето. Накрая и една Димитрова съм й запланувала. Какво да направя, като нямаше по-ранни дати, когато се обадих преди 6 седмици. Почти голям шлем се очертава.  Grinning

# 343
Мърморанче, Ася, рони, Жабче - хубави новини сте донесли, още малко остана . . . Hug Heart Eyes
Krasuna, честити розови гащи! stork-girl

# 344
 Все така добри новини да се пишат тук. Дръжте се момичета, ооще малко остава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт