С шкембе си е най-добре 6

• 37 115
  • 680
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте милички.
Ами аз да се оплача, не можах да отида до Варна. Вчера цял ден имах болки, контракции, така се уплаших, че два дена вече не съм мръднала от леглото. И си отложих часа. Само съжалявам, че изтървам третата ФМ, ама по-добре така, отколкото да стане някоя беля. Ще се опитам другата седмица да отида.
Ами това е от мен.
Честита розова новина на Глория. Слушай доктора, почивай си, и всичко ще бъде наред.
Тъжна мама, честито. Желая ти най-леката и безпроблемна бременност   bouquet

# 451
тъжна мама , честито  bouquet пожелавам ти много сили.
MARMORANA, много правилно миличка, по-добре да лежиш и да стигнеш до края. Нали си ходила на другите ФМ и постоянно те наблюдава лекаря ти, така че спокойно, лежи в къщи и пази бебчето. Hug Hug Hug
gloria78, честита ти розова новина миличка. И щом лекарят е казал почивай Hug Hug Hug
рони, Ася малко остана fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Лека вечер на всички!

# 452
Ох, не ми чиститете още нека да е след петък. Наближава и започват да ми изтръпват пръстите на краката.

# 453
тъжна мама fingerscrossedвсичко да е ОК

MARMORANA дръж се и си почивай Hug

Айде погал на всички

# 454
Тъжна мама fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverвсичко штее наред

# 455
Тъжна мама, не се притеснявай, миличка, всичко ще е наред и с бебо и с теб.   Praynig за теб

# 456
Привет, момичета!
Аз вече си имам дата за секциото, между Цветница /рожденния ми ден/ и Великден ще сме с бебче, ако даде Господ!
Сега всеки ден треперя и се ослушвам, дали рита. Всеки трети ден ходя на записи, а на 4 дни веднъж на ехограф. Докторът казва, че няма никакъв проблем с бебето, дори няма вече пъпна връв около вратлето. Най-кошмарно е нощем, като се събудя да ходя до тоалетната, изпадам в паника, дали бебето е добре, и започвам да се ослушвам за побутване.
Мъжът ми го съкратиха вчера и от днес е без работа. Много подходящ момент!  Confused Но да сме живи и здрави, другото ще се нареди. Без пари не сме останали. Отказахме се от стволовите клетки, отчасти защото не сме събрали 4600 лв., отчасти защото мненията са много противоречиви и не е сигурно, че клетките ще са използваеми в последствие. Дано не съжаляваме след години!
Бебчо вече е над 3100, може и повече, защото ехографът на д-р Минев винаги показва по-малко от останалите. Дано до секциото да си надебелеем прилично, искам голямо и дебеличко бебче! Моят съпруг се е родил 15 дни преди термин 4 кг.
На Жабчето пожелавам оттук нататък никакви проблеми повече да няма с малките куклички!
Рони нещо не си признава кога и как ще ражда. Или е писала, но бременният ми мозък е изтрил инфото! newsm78
Тъжна мама, на този етап няма смисъл от черни мисли! Просто не го мисли!

п. с. Погледнах си ЛС. Ми то Рончето ми писало как и къде ще ражда, ама съм забравила!  Hug

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 15:39 от asja

# 457
  • София
Ex Асе, аз тамън се наканих да скокна на Великден до Пловдив  Grinning

# 458
Хайде Ася, усърдно ще дебна за новини. Леко и спокойно раждане и много щастлива първа среща ти пожелавам.   Hug
 Мърморанче, няма за какво да съжаляваш, важното сега е да се пазиш, а за целта трябва да почиваш.  Hug

Последна редакция: ср, 01 апр 2009, 16:52 от mnbvcx

# 459
Асеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover хубава срещичка ви пожелавам. Стахотен великденски подарък ще си имаш  Praynig дай Боже  Praynig
На Ронка съм й стиснала палци от миналата седмица но да "подновя"  палцестискането fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Най-хубавия месец и на двечките ви пожелавам!  Hug Hug

# 460
Асе fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverвсичко да е наред

# 461
Мърморанче, не се притеснявай, че малко ще се измести ФМ. Аз от 4 само първата я правих в срок. Последната беше на 36 навършени седмици. Не ме върнаха и ме гледаха дълго. Какво да направя, като все така се случваше?
Асе, здрав да бъде мъжът ти. Работа ще има. Сега е най-важно вие да си се доносите с твоя младеж още две седмици и нещо и да си го гушнете с татко му жив и здрав.  Hug
Тъжна мама, ще те мислим с хубава енергия в петък. Поне да се е развило плодното сакче и да си отговаря на седмиците. Още по-добре би било и сърдечна дейност да установят на твоята малка точка.  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed 

# 462
asja стискам палци и се моля раждането да мине леко.
Ронка гуш и на теб
И знайте,не спирам да ви мисля Heart Eyes

# 463
Асенкаааааа, чакам и аз с нетърпение и стискам палци.
Марморанче, моля те, много те моля само си почивай и се успокой и ще видиш как всичко ще е наред.
Погал и гуш на всички. Ще пиша пак в петък с новинки. Hug Hug Hug

# 464
стискам ви палци мацки, тъжна мама и на теб ,дай боже всичко да е 6 и накрая едно здраво и красиво бебче ,вече беше в ада мила времее да посетиш и рая .погал на тумбаците и от мен . Hugи се моля за всички вас Praynig

Общи условия

Активация на акаунт