Споделете 95

• 23 320
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
За съжаление, Анджи, в  тази филология разбрах, че любовта към книгите няма нищо общо с взимането на изпит по литература. Както и твоите велики мисли относно някой писател/поет/драматург нямат нищо общо с това, което някой велик критик е изказал за автора, а и никой не се интересува от твоите мисли, а от тези на критика...И настават едни драми с тръшкане на книги и лекции: "Абе тоя как може да говори такива глупости, бе?!". Или още по-любимо ми е , когато преподавателят даде в библиографията собствените си критически помисли, издавани преди 30 години.  Crazy

Иначе и аз много ги обичам. Превеждах съм Верлен и Маларме в гимназията, нещо като хоби ми беше. Колко шестици по френски изкарах така  Mr. Green

# 691
  • София
Гюлфия, честит рожден ден  и наздраве!

Като прочета за "пичетата" вътрешно се кефя, че някоя /и/ някъде визират едно "пишленце".

Ако някой ми  е виждал каргофобелачката или пък ми е я взел на заем, моля да ми я върне, че ми трябва спешно!

# 692
Им, да не е в боклука? Моята там я намирам.

# 693
  • София
Оооооох, не мога да ходя до Суходол или Първомай сега. Не знам къде са ми я занесли Ако  ясрещнете, помолете я да се прибере!

Споделям Кис по Стар ФМ

# 694
Какво ценно сте хвърляли в боклукчийската торба? Брачна халка? Пари? Биберончето на бебето? Grinning

# 695
Любовта към литературата и нейното изучаване нямат почти нищо общо.
Стигнах до гениалното прозрение, че Джонас брадърс за децата ни са като Шортс за моето поколение. Перфектният ми забрани да споделям това на публично място, за да не го съжалявали, колко стара жена си е взел. Перфектният не знае, кои са Шортс.
Веднъж изхвърлих 5 лева, но си ги намерих преди да отпътуват към контейнера.

# 696
  • София
Какво ценно сте хвърляли в боклукчийската торба? Брачна халка? Пари? Биберончето на бебето? Grinning
Единствените си очила. А съм късогледа  hahaha

# 697
Нищо ценно не съм хвърляла... newsm78
Но колко чорапи гълта прахосмукачкатааааа Crazy

Аз също не знам кои са Шортс. Сподели линк, песничка в ютюб?
А и не знам кои са Джонас Брадърс newsm78
По мое време бяха Хенсън  Grinning

# 698

Сандвич от Макдоналдс  Cry И 2 кутии цигари преди 10 дни, когато реших да не пуша.  Cry

# 699
Им, няма да я намериш, бъди силна и го приеми. И аз редовно ги хвърлям, но последната съм си я взела в червено, да изпъква на фона на обелките от краставици и картофи. Задържа се по-дълго от другите.

За Гюлфия ли пием днес? Наздраве! Моите хлапета баш в кризата се научиха да ядат синьо сирене. Преди им миришеше. С Кирето пък се научихме да мезим много бързо. Да видим кой кого.

# 700
  • София
Ооооооооооооооо, Шортс!!! Старци бЕрат хмел.
Още малко ще запеем "Лайф из лайф, на-на-на на на!"

# 701
Ох, Шортс! Колко сме дърти вече, безобразие! Laughing

Хаха, Им! И "Сузааана, Сузаааана, ай`м крейзи ловинг ю"

# 702
  • о`майна лунна нощ е
Чудя се аз ли съм единствения, който не обича мръсен, опикан кенеф с гарнитура от кални отпечатъци от обувки по целия под?
====Отношението на един човек към общото, много говори за него. Много.

Не си. Споделям ти отношението и към веце в подобн осъстояние, и към докаралите го до него.

Наглеждах дядо ми за няколко часа. За тях поне 20 пъти ме попита къде е, колко е часът, как си била минала вечерта /а беше 16 ч. следобед!/, кой щял да му събира багажа, къде били отишли гостите, къде работят майка ми и баща ми ... Наско разбира повече от него сега. Мъчно ми е ...

# 703
  • Майничка
Ео, заповядай:
Shorts

# 704
http://www.youtube.com/watch?v=haV2HT6evF8
За Ео и всички дъртачки.  Laughing

Младото ме изпревари с една идея.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт