Споделете 95

• 23 359
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • о`майна лунна нощ е
Защо, когато имам нужда от по-малко емоции и натоварване, се случва точно обратното?
За послединя месец, през който се очертава да съм официално на работа, излизат няколко дела, на които ще трябва да поема заседанията, защото шефът е зает точно тогава. Как ги нацелват всичките по ден и час с вече поети от него ангажименти. Ще ме побъркат накрая.

# 541
  • София
Вълк, извратен си.

# 542
  • London, baby
А, сефте...

# 543

Има цяла тема за тая с тигрите в кърмаческия. Аз не мога да я преглътна. И не е заради болящото гърло.

# 544
Мъжът ми скоро отглеждаше две бебета кучета, пусках снимки. Само че той си ги кърмеше с кучешко мляко, специално, със специален биберон.
Ако нямаше щеше да им дава кучешки пастет с биберон. Трябва яко да ми хлопа дъската, че да ги кърмя Stop

# 545

Има цяла тема за тая с тигрите в кърмаческия. Аз не мога да я преглътна. И не е заради болящото гърло.
Сериозно ли? Извратенячки.

# 546
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=372383.0 - На ви. Извратеняшка тема.

# 547
  • о`майна лунна нощ е
Фен съм на кърменето, ама тия ми идват в повече нещо ...

# 548
Очевидно модовете не гледат енимъл планет и не признават теорията на еволюцията,  а тази на Чък Норис - не съществува теория на еволюцията, а само същества, които Чък Норис е пощадил.

# 549
Е, ако ние не си споделяхме циците, кърменията и подобни, може би нямаше да знаем и за извратените фантазии на тоз и оня. ОСмислихте ми деня, мерси!

# 550
  • тъгата в мен
Това е !Костенурката вече е факт!Естествено е костенурка-нинджа(под прикритие).В момента наследството чопли подаръците,а мене ме налегна следродилна дрямка.
Благодаря ви за пожеланията,съфорумци!Черпя- довечера(малко да се мръкне,та да не ни се видят зачeрвените ухилени физиономии)
п.п.
Балу,водката с тоник не се губи,нали?
п.п.п.
Извинете,но се чувствам много щастлива...

Последна редакция: вт, 17 фев 2009, 16:52 от сврачето

# 551
Да ти е жив и здрав рожденика, Свраче!
Костенурките не растяха ли според пространството, в което живеят? Или нещо се бъркам.

# 552
Споделям страхотна изложба: http://www.svetlanagencheva.com/gallery/paintings/?lang=en .
Споделям и новия си аватар.
Споделям и невероятни снимки: http://www.saudek.com/en/sara/fotografie.html?r=2006-2010 .

# 553
  • София
Ходих на летището да посрещам приятелка от чужбинско. В залата за пристигащи винаги е много вълнуващо, посрещачите са в радостно очакване, има прегръдки, целувки, нетърпение... Видях едно малко германче как се хвърли в ръцете на очакващата го баба и почти се просълзих. Остарявам. После тайно ги наблюдавах как то й бърбори на бебешко-немски, а тя на български му се радва колко е пораснало, и бяха толкова щастливи!
Моята приятелка ми донесе джинджифилови бонбони. За пръв път опитвам таквоз нящу - на вид са като безформени парчета коламаска. Rolling Eyes За дъвчене са си предизвикателство за пломбите. А на вкус налютяват.

# 554
  • о`майна лунна нощ е
Свраче - да ви е честито рожденичето! Много много усмивки от нас!

Няма да си споделям запушения нос. 14 дена вече имам тапи в носа и дишам като риба на сухо.

Общи условия

Активация на акаунт