Споделете 95

• 23 351
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
За запушен нос краркотрайно облекчение е да вдишаш вода, ама без да влезе навътре, просто докато усетиш съпротивление. Помага, но за малко. Също така и издишваш само през носа, ама бааааавно, много бавно, в началото, естествено, нищо не става, после обаче има ефект. Едната ноздра като се отпуши си я запушваш, докато и другата се отпуши и така. Но е изнервящо и бавно като еволюцията.

Качих си някакви снимки във Фейсбук и си мисля дали да не ги махна. Смешна съм, някакси. Simple Smile Всеки трябва да има снимки, които си е направил сам, нали затова са цифровите фотоапарати (кх.), ама... Simple Smile

# 556

Свраче, весел празник вкъщи!   bouquet Да ви е живо, здраво и палаво рожденичето.

Споделям страхотна изложба: http://www.svetlanagencheva.com/gallery/paintings/?lang=en .
Споделям и новия си аватар.
Споделям и невероятни снимки: http://www.saudek.com/en/sara/fotografie.html?r=2006-2010 .
Страхотно, Умбра. Познаваш художничката?

# 557
Umbra, новият ти аватар все още не е споделен, защото не се вижда. Или пък само аз не го виждам...Първите, от изложбата, са страхотни, а вторите са странно страхотни, дори малко стряскащи.

# 558
Търся.

# 559
За мен не са стряскащи, точно по вкуса ми са.

# 560
Нали вече установихме ,че ти си извратен... Laughing
 Hug

# 561
  • София
И аз не виждам аватара на Umbra. Моля се, като го видя, да не са мъфини! Crazy

сврачето, да ти е жив и здрав синът, да му върви във всичко в живота! А какво ще рече МАЛКА водна костенурка? Аз много искам костенурка, но да е тип бонсай, а не да ми порасне и да стане чудовището от Лох Нес, което яде повече от мен. Naughty

# 562
Значи не само аз. Художничката, фотографът, Umbra също.

# 563
Хъх, вече трябва да се вижда. Не са мъфини  Joy . Едната от картините в линка.

Вълчо, не я познвам, само трябва да пиша за нея. Днес ще мина да видя изложбата.
А за фотографиите - не са ми стряскащи. Има нещо съкровено, тайно, споделено. Неща, които не си признаваме, показани с мъничко хумор.

# 564
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Умбра, точно като за теб е.
Фрида, изморява ли те търсенето, или те зарежда?
Не вярвам още да търсиш валънтайнс, все трябва да се е намерило някое, когато им беше времето.

Слага ли се карамфил в кекс?
Търся една страхотна миризма от детството ми.

# 565
Ммможе. На мен ми слагагаха по едно на капанска курабийка - топла, пръхка, пукната отгоре.
Залепнарите по две една за друга бяха по-ценни.
Снимката на момичето с един крак ме тревожи.

# 566
  • До хладилника, който обичам
Споделям ви новия си аватар Grinning
Както и способността си да нося три дини под една мишница, която безкрайно ме учуди.
Изтощена съм в резултат, обаче.

# 567
Слага се, Деси. Но много малко, че е много силна миризмата. Типичните немски коледни сладки миришат на карамфил, ако това е миризмата, която търсиш.
По добре ли е детето днес?

# 568
Споделям ви, че у дома холът е облян в слънце, ухае на мъфини и животът ми се струва прекрасен. Имам и бонбони, от любимите ми.
Правила съм кекс с карамфил, отива си с портокалови кори и стафиди.

Бу, майка ми преди години се прибра с три дини, истински, двете върху скръстените й ръце, третата отгоре, точно под брадичката. Купила ги пред вкъщи от някакъв насипан куп, продавачът като я видял, че си няма торбичка  й казал, че ще й даде третата безплатно ( тя искала две). Сигурна съм, че го е направил с идеята че ще я откаже, защото няма как да я носи. Но майка ми има неподозирани възможности, натиснала звънеца на входната врата с рамо Laughing

# 569
  • София
Споделям една неприятна отминала седмица, един ужасен уикенд  и къща претърпяла торнадо  и бомбардировка. Добре че ходя на работа, та да си почина.
Не ви липсвам, това ме дразни, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт