Споделете 95

• 23 361
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Е какво й е на Парис, я виж как от нищото прави пари.
Свраче, да ти е жив и здрав убавеца  bouquet
В зоопарка е пълно с домашни костенурки, хората ходят и ги мятат там, а те изяждат другите(изобщо не знам ни едните, ни другите каква порода са).

# 526
Сега цял ден ще ми се върти картина пред очите. Коте ходи подир съфорумка и мяца гладно.
Съфорумката не го изтрайва, вдига си тениската и му цръква струйка на балатума.

# 527
Елена започва да руши!
Кога порастват тия деца  ooooh!
И тя не иска да яде, чудя се от какво расте, суква, позяпва, суква, позяпва, после ме напада да ме ръпа по брадата...Не вярвам, че бебетата ядат по 150-200 грама на ядене.

Имаше някаква тема за приятели с различен от нашия статус. Хубаво е да имаш такива приятели, напълниха децата с чудни подаръци, които аз не бих купила. Въпросът е аз какво да подаря на техните деца, които всичко си имат...  newsm78

# 528
  • София
Споделям умора и огромно желание синО да хване варицела , че да си взема болничен . А болничните по 7 или по 10 дена бяха ? newsm78

# 529
За варицела - 10.

# 530
  • Майничка
Свраче, честит рожденик! Да ти е здрав и щастлив!

...Не вярвам, че бебетата ядат по 150-200 грама на ядене.

Дещо, не вярвах и аз, докато №2 сучеше по 80гр. и ми оставаше по половин бурканче от 120гр. пюре, ама сега вече е на кухня и ела да видиш как омита 150гр. супа или 200гр. пиле с ориз. Mr. Green

По повод ориентирите в градска среда, споделям част от обяснение, дадено ми от познат (роден, учил, работещ в квартал Тракия, за когото останалата част от Пловдив е само отклонение към магистралата или към пътя за Велинград, откъдето е жена му). Ставаше въпрос как да стигна до павилиончето, в което работи жена му и да й оставя едно детско яке:
- Подминаваш "Българи" и при блок №... (нещо си), свиваш наляво.
- Какво беше "Българи", ресторант ли? - в отчаян опит да се хвана за нещо, чийто адрес бих могла да изкопая в нет-а.
- Да бе, онзи дето изгоря и сега го няма.  #Crazy
След няколко подобни опита се отказахме и си уговорихме среща на "Метро", максимално допустимата, според него, точка в края на "града".

# 531
# 532
Споделям болно човече.
Толкова тежка нощ не е имало от както се е пръкнал на този гаден свят.
Боли го гърло толкова, че е ревал над 6 часа през нощта.
6 безкрайни часа.

А минералната ми вода в колата, позамръзна леко.

# 533
Ел, но това с китовете е прекрасно. кит да си - плуваш си в океана и си подпяваш....

# 534
Ох, Зефс, горкото детенце.
Мен също ме боли гърлото зверски, не смея да говоря, защото умирам от болка. И майка ми е така, явно вирус някакъв.

# 535
Хаха, аз познавам града си като джобовете на гащите си, и като обяснявам на Вълчицата си и на нейна дружка, че това е на пресечката на Поборническа и Каймакчалан, от страната на четните номера на Каймакчалан и нечетните на Поборническа, те знаеш ли как ме разбират?
Интересно, как навряхте кит в устата на Ел. Според мен не е казвала кит.

# 536
сврачето, честит ти рожденник   bouquet Да ти е жив и здарв !

Ние имаме костенурка - червенобуза.Вече над 8 години я гледаме.Не е много голяма.Разтежа им зависи от храненето.
На нашата не й давам месо, храним я само с изсушени скаридки точно, за да не расте много. Ако имаш хубава помпа, за да чисти водата и да я сменяш на 1-1,5 месеца, грижите ти около животинчето ще са доста малко.

# 537
Не са ми го навряли в устата, в подписа ми е.

# 538
сврачето, честито на Жорко! Да ти е жив и здрав и само радости да ти носи Hug А ти скоро сестричка да му подариш, че му омръзна да чака на детето.

Шашав ден споделям. От сутринта още...

# 539
Аха, трябваше да забележа. тая дума я знам на английски от филма Моцарт и китът.
Като търсех как жените се облекчават от кърма, намерих не коте, а тигърче -
http://www.punkdork.net/images/breastfed_tiger.jpg
Честно, съвсем съм изперкал. Работата сам не ми понася. От 8 до сега съм видял 1 човек.

Общи условия

Активация на акаунт