Споделете 95

• 23 364
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Вълчо, пиши ми на лични ако искаш - когато и да дойдеш в София, ще ти дам телефона на мъжът ми и ще те закара и пребере от където трябва. Peace
Няма нужда да търсиш таксита, маршрутки и рейсове.

# 511
Благодаря, много сте мили. Съпричастността ви ми действа профилактично.
Не съм беден, такъв ми е номерът.

# 512
  • София
Въобще нямах предвид да те обиждам по някакъв начин  Confused, иска ми се да не се луташ в София, а да има някой който да ти помогне да свършиш работата си бързо...
Извинявай.
Мъжът ми работи като такси, така че съм сигурна, но....

# 513
Вълчак, фани такси от автогарата и не му мисли. Сигурни са, от опит ти казвам. Успех!
Пиши, ако имаш нужда!

П.П. ИЗвинете, че си публикувам ЛС-то тук, Вълкът да се научи да си мете кутията!

# 514
Споделям голямо откритие , което токущо направих ....
Никога досега не съм подозирала, че мога да променям частично или напълно изписваното заглавие на темата, в която се публикува отговор , непосредствено над самия пост  Thinking
Хммм, какъв ли е смисъла ?  Rolling Eyes

# 515
  • Варна
Хохо, аз веднъж го сторих, но никой не забеляза.

# 516
Мъжът ми ме напъжда, че само съм леела мляко нагоре- надолу, а сега и Георги не ме ще.Върти се на другата страна и чак седи изплезен докато не се разкарам, че да не успея да му вкарам нещо в устата. У мен назрява идеята да си взема канарче.

# 517
  • Варна
Ел, вземи си коте, поне да оползотвориш млякото.

# 518
Котките, и те са подли същества.Имала съм- обожавах го, а майка ми не можеше да го понася. Е, ами само в нея седеше и я стържеше с език зад ухото.
А, канарчето, като го тикна в клетката, спокойно мога да обяснявам, че мен обича най- много.

# 519
Ел, като не те ще остави го гладен. Не го е срам.

Споделям, че станах малко по-рано и направих мекици на децата. Цялата къща мирише на тях и ме връща в детството. Мразех мекици и ми се повръщаше от тях. И сега ги мразя. А тия двамата нагъват ли, нагъват мазно пържено тесто  Sick

# 520
Днес, Майкъл Джо … 76;ън, един от най-великите спортисти за всички времена има рожден ден. Да е жив и здрав. Ставаме прави и му казваме наздраве!

# 521
И Парис Хилтън празнува.

# 522
  • тъгата в мен
И Парис Хилтън празнува.

Не ми го казвайте...И моят мамин Убавец пораства днес!Благоверният си нави на пръста да купуваме малка водна костенурка...В момента чета,че достигали неподозиращи размери...

# 523
Ел, като не те ще остави го гладен. Не го е срам.

Мъжа или детето?

Канарче, Дуци.Размерите им са подозирани.

# 524
Имах предвид детето. Но може да оставиш и двамата гладни. Само Еленчето храни.

Общи условия

Активация на акаунт