Споделете 95

• 23 367
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Клеми, припомни ми как учителката ни французойка в 9ти клас ни загуби в Париж, защото беше от някакъв друг град и за пръв път стъпи в Париж заедно с нас. Laughing Не можа да се ориентира по картата с метрото. Голям майтап.

# 496
Добре че е здравната каса, Дещо, че в един момент цената само на едни хапове бе 1280 лв. месечно. То поне да имаше файда, а то се скова като лежащо болен. Няма нито един страничен ефект, който да ни е подминал.
Последния път беше при 3 на 10 000, т е Вълчето бе един от тримата на десет хиляди пиещи това лекарство. Ще си вземем такси, ОК. Патил съм си от такси менте в чужд град. Автобусът не спира никъде, първата и единствена му спирка е на централна гара.
В момента Вълчето не пие нито едно хапче и изглежда добре, благодаря на Бога за всеки подарен ни такъв ден.

# 497
  • София
Добре, че сте били вие, иначе току виж не стъпи в Париж. Овца.
Което ми напомня за един случай, мъжа ми се прибира и казва  : слушам една жена пред един павильон разказва на друга - "Ох, много се вълнувам, от 3 години не съм слизала в центъра, няма да го позная " /действието се развива в Люлин/ Аз така /шЪ мЪ прощавате за емотикона/  Shocked Shocked Shocked.

# 498
Хмм, че Клеми .... защото и аз приблизително от толкова не съм слизала по центъра ,
кажи ми моля те , освен Teranova / ако не са преместили и нея / кой друг обект / магазин си е на същото място отпреди същото време ?
Да, сигурно Солунска си е още пряка на Витошка   Laughing   ... кое друго си е по старому ?! 

# 499
Ок Супертранс-САМО с позвъняване!!!! Заблуждаващите са МНОГО!!!
Вълк, заставаш някъде и звъниш на 9732121, казваш "аз се намирам пред еди-какво си, еди-кой номер , пътувам за еди-де си". После пускат СМС с номер на таксито и в колко ще пристигне.
За такситата в София мога роман да напиша, докато бачках в Бизнеспарка, съм минала през всичките компании. Whistling

# 500
Моята кума стигна от Халите до Дружба за невероятните 49лв.  Tired С менте на ОК.

# 501
Моята кума стигна от Халите до Дружба за невероятните 49лв.  Tired С менте на ОК.
За това говоря,аз съм спец по ментърджии.
Абе романи мога да напиша. ooooh!

# 502
  • София
Нямам идея къде е Теранова. По Витошка не съм минавала от няколко месеца. За мен "Централна градска част" не е Витошка. Но и да си седя в Люлин 3 години!!! е...няма как да стане.
Както и да е. Разни хора, разни идеали.
Такси ползвам 2 пъти в годината, така че не мога да дам мнение по въпроса. Уви.

# 503
Добре, че сте били вие, иначе току виж не стъпи в Париж. Овца.
Което ми напомня за един случай, мъжа ми се прибира и казва  : слушам една жена пред един павильон разказва на друга - "Ох, много се вълнувам, от 3 години не съм слизала в центъра, няма да го позная " /действието се развива в Люлин/ Аз така /шЪ мЪ прощавате за емотикона/  Shocked Shocked Shocked.
И аз имах колежка от Младост 4, която целия си живот беше прекарала в Мл4 и ни питаше нас къде са разни неща по центъра на София. А ний нали провинциалистки, по цял ден се мотахме насам-натам и научихме центъра като 5те си пръста за 2 седмици  Laughing

# 504
  • София
Да, аз имах колежка, която не знаеше къде е Шипка 6.  Joy Кореняк софиянка, която претендираше да се занимава с изкуство.

# 505
ОК Супертранс имат сключен договор с Автогарата и пред главния и вход могат да спират само те.

# 506
Аз съм "присадена" в София и в началото 2 месеца не работих, докато намеря добра работа. Мъжът ми никога не се е занимавал с мене да ми показва това къде се намира или онова де е. Научих се сама да си търся маршрути, как да прекарвам такситата, как да стигам от А до З....и се оказва, че , на практика, аз знам май повече от него, зашото той градски транспорт не е ползвал от 10 години!! А аз-да!!!

# 507
Като се заговорихте за таксита - преди почти 3 години - София, лятото, супер жега, а аз бременна. Обикалях по Витошка и тръгвам да си прибирам мъжа от "Капитолия". Знам, че е на 15-ина минути пеша, ама никак не ми се ходеше, та решавам да хвана такси с ясното съзнание, че сигурно никой няма да иска да ме вземе. Първи опит - човекът чакал клиент  Crazy; втори опит - направо ме отряза; трети опит - "Ама, заповядайте, разбира се. Топло ли ви е - да усиля ли климатика; студено ли ви е - да го спра  Laughing" Брях...По едно време погледът ми попада на брояча и кво да видя - свят му се вие, пък на мен 2 пъти...Платих си 20 лв. като пич, ама кво ще кажа - то отпред си пишеше тарифата, но кой да гледа...

# 508
Най накрая съвсем официално да мога да се напиша алкохолик. Наздраве!!!
Като ви слушам за колко различни маршрути говорите, от точка А до точка Б в тъпата ни столица, ще реши човек, че става дума най-малко за Рим, в краен случай за Ню Йорк или Москва. Joy
Joy
Наздраве и от мен!

# 509
Така ме боли тиквата..

Осмицата ( маршрутка) спира на гарата и на Свети Наум, на 10 минути е, през деня няма кьорав човек. Малко по бърза е от такси и два пъти по бърза от мен зад волана.

Последна редакция: пн, 16 фев 2009, 23:14 от Рокси

Общи условия

Активация на акаунт