Клуб "Парфюмен ценител"-2

• 18 587
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
За мен шоколад е Hypnotic Poison Elixir, или

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 17:01 от *Jeny*

# 241
  • СОФИЯ
На мен на шоколад ми мирише Naomagic

Интересно , ще го тествам
Не веднага. Шлейфа. Пиши после как го усещаш!

Ще го намеря ли в парфюмериите ?

# 242
Ще го намеря ли в парфюмериите ?
Не съм го виждала от доста време.

# 243
Здравейте момичета,
моля препоръчайте ми парфюм,който да мирише на шоколад без да се усеща ванилия, на чист черен шоколад (в краен случай млечен).

Предварително благодаря!
  bouquet

Трудно ще намериш шоколадов аромат без ванилия. На IL Profumo Chocolat Amere е сравнително сух, черен шоколад, който може да се носи от мъже и жени, и не е сладък като повечето шоколадови миризми. Chocolat na IL Profumo (този горе на картинката) не е толкова "черно какао" и е дълбок, но и сладък.  Използвам го само в изключително студено време.  Serge Lutens Borneo е друг тъмен шоколад.

# 244
В Хипнотик Пойзън не усещам шоколад, а само много ванилия с жасмин.Най-ваниловия аромат за мен. Но горчив от жасмина и горчивия бадем. Невероятен аромат и днес съм с него.
Pixie точно щях и аз да напиша, че чист шоколад без ванилия трудно ще се намери. Или трябва да е много подправков. Черната Орхидея има шоколад.

# 245
Тъмен шоколад, по-скоро натурално горчиво какао има в Elixir des Merveilles на Ерме.
Уникална комбинация на какао, ванилия, портокалови кори и ароматни смоли.

# 246
В този има шоколад, който остава почти през цялото време, но не мога да кажа, че мирише само на това.
  Femme de Montblanc

Друг, в който знам, че има шоколад, е BLV Notte na Bvlgari, но аз лично не го усещам - единствено и само джинджифил и водка...И за пролетта ми се струва неудачен.  Stop

# 247
  • някъде под слънцето...
Някой има ли впечатления от Fendi Palazzo

Цитруси, загатнати цветя и някаква твърде неприятна химическа съставка усетих, особено в средата.
и на мен ми бе6е неприятен...
не помня дали бе6е едп или едт

А аз да питам защо правят така? Нали е един и същи парфюм Rolling Eyes Направи ми впечатление и преди, че сте писали, че ЕДТ се различава по аромат от ЕДП за един и същи парфюм.  Thinking
Да при тези които съм ползвала има голяма разлика...
Дори за мен митсуко парфюм е много по разли4ен от ЕДП....

# 248
  • Sofia
Някой има ли впечатления от Fendi Palazzo

Тествах  няколко пъти едп.
Красиво начало с плътни рози.
Аха да го харесам и избива някаква остра нота на дезинфектант, формалин..  Sick
Става дразнещ и химичен.

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 21:29 от Karen

# 249
  • Варна
Така... поседях си цял ден с L`instant magic. Труден ми е, не се харесваме лесно. Може би не е подходящо времето за него, самият той е сух до степен да ми изсъхва гърлото чак като го вдишвам. Фина дървесина и цветя, нежни и ефирни, пудра, бадем.
Имам усещането, че в дъжд или влажно време ще е ок, ще живне, ще се раздвижи.

Още се сетих, да се допълня: тръгва доста бурно, експлозивно, но за кратко. Почти веднага уляга, и до края (който още не е настъпил де, вече 6-7 чАса. Траен до безумие.) не търпи почти никакво развитие. Не е моно, но това което усещам 4-5 минути след пръскането, продължавам да усещам и по-нататък, само че утихнало, приглушено. Не ми пречи това, даже понякога се уморявам от прекалено разюздани аромати  Crazy

Последна редакция: пт, 13 фев 2009, 22:16 от Mims-Mims

# 250
  • Бургас
Страшни сте обаче, как ги описвате всички нотки, направо ме разбивате. Някой ще си направи ли труда да ми опише новата ми мания - Трусарди Инсайд  Embarassed  Взела съм си го вече, но просто ми е любопитно вие как ще го охарактеризирате. Мерси предварително!   bouquet

# 251
Мен лично това Трусарди н ме впечатли,може би защото усещах кафето,наподобява ми класическата Макс Мара и е дота нетраен на моята кожа(светла)Виж Кристобал е друго нещо Heart EyesАсоцирам го и с него,но той поне ми трае. Peace

# 252
Страшни сте обаче, как ги описвате всички нотки, направо ме разбивате. Някой ще си направи ли труда да ми опише новата ми мания - Трусарди Инсайд  Embarassed  Взела съм си го вече, но просто ми е любопитно вие как ще го охарактеризирате. Мерси предварително!   bouquet
Един от любимите ми парфюми.
Има наистина нещо общо с Макс Мара, кафената нотка, но няма сладостта на Макс Мара и затова го предпочитам.
Много фин и нежен, на моята кожа трае цял ден.

# 253
Страшни сте обаче, как ги описвате всички нотки, направо ме разбивате. Някой ще си направи ли труда да ми опише новата ми мания - Трусарди Инсайд  Embarassed  Взела съм си го вече, но просто ми е любопитно вие как ще го охарактеризирате. Мерси предварително!   bouquet
Един от любимите ми парфюми.
Има наистина нещо общо с Макс Мара, кафената нотка, но няма сладостта на Макс Мара и затова го предпочитам.
Много фин и нежен, на моята кожа трае цял ден.

подкрепам напълно емия.Имам ги и двата и много ги харесвам,инсайд няма измирисване

# 254
Благодарна съм ви, че в описанията правите сравнения с други аромати.  Hug
Толкова лошо ми стана при второто ми пръскане с класическата Max Mara, че не мога да ви опиша!  Tired Пътувахме и се наложи да спираме няколко пъти, заради прилошаването ми от аромата. Това предизвести краят му.
Трусарди Инсайд и аз не сме един за друг!

Общи условия

Активация на акаунт